Billa svietiaci loptoši
Prosím má niekto navyše nálepky na loptošov? Z.
@nadabula mam zaujem,ake kinder hracky mate namysli,mame plnu krabicu
Ponukam nalepky na loptosov za nejake kinder 🙂
@142230919213 mozem Vam aj vybrat v Bille loptosa a poslat, len napiste, ktoreho za vymenu za kinder
Bez nálepiek, predané!!!!! Od 25.10. Začína sa hon za novými Billa nalepkami, tešíme sa tu všetci <3
Ahojte žienky. Máte ešte niekto nejaké kartičky s nálepkami na svietiacich loptošov? Ponúknite.
Mam na predaj jednu plnu hraciu karticku. Cena 3€ aj s postovnym.
ahojte. mám 1x plnú kartičku na loptošov (+4 bodíky z dneška 😉 ) za 3€ prevzatie osobne v BA (Tesco na kamennom v SM alebo DNV) alebo poštovné
Mám veľa nálepiek na loptošov, knihu z Lidla a tri nálepky na knihu z Lidla
Aj ja mam este karticky s nalepkami na loptosov, a odoslat ich mozem aj hned dnes.
na svojej stranke maju ze kampan je uz ukoncena a loptosov nikde uz nemaju
@natalia11111 v Bratislave este na niektorych predajniach maju
@nikush29 :( a ja mam 5 karticiek a nikde nemozem zohnat :((((((((
@lenadka ďakujem Ti, si milá. V pondelok som si objednala u jednej kočky kartičky s nálepkami pre obidvoch synátorov, pretože vkuse mrnčali o loptošov. V pondelok som poslala 6,50 € na účet, v stredu som sa na FB profile Billy dočítala, že akcia je k 18.10. ukončená z dôvodu vypredania zásob....a dnes nemám ani €, ani nálepky, ani loptošov - spravila som skrátka parááádny obchod 🙄
@natalia11111 Dnes som dcérke kúpila v Trnave,mali ich ešte dosť.
@rosalia skúsim obvolat billy v okolí či ešte niakych nemajú.. ale do trnavy zo Za koli tomu nepojdem :D
@natalia11111 veď to je jasné,ja len že v Trnave ešte boli.
@rosalia dakujem za info 🙂 zas mam nadej ze som nezbierala zbytocne 🙂
BA obchodné centrá ešte majú 😉
@kkkatkaaa vedela by som jedneho ponuknut.Mozno aj dvoch.
@natalia11111 loptosi su v ba kto tam byva 🙂

Ja len pozeram.. Ze aky biznis 😲 toto by ma ani nenapadlo.. Uz ked, tak by som kupila toho loptosa za 2€ a ho aj za 2€ predala, ale karticku za 4€?? Ked vam predavacka da aj cely pas?? Sorry baby..