Billa výmena/predaj dinosaurov z Billa dinosvetu
Za každých 15 € nákupu v predajniach BILLA dostaneš pri pokladni 1 figúrku dinosaura so samolepkou zadarmo.
Dinosaura so samolepkou získaš aj za kúpu špeciálne označeného tovaru v predajniach BILLA na Slovensku vo vybranom období, podmienkou je nákup v minimálnej hodnote 15 €.
Môžeš si tak vyzbierať sadu 16 figúrok dinosaurov, ku ktorým si môžeš zakúpiť Zberateľský box s plagátom na samolepky za 3,49 €.
Figúrku so samolepkou je možné zakúpiť aj bez účasti na promo akcii za 1,49 € na pokladni.
Promo akcia trvá od 5. 9. do 16. 10. 2018 alebo do vyčerpania zásob.

Mám na výmenu prípadne na predaj spinosaurus 3 x, stegosaurus 3 x, ankylosaurus 6x, brontosaurus 1x, brachiosaurus 1 x za
PACHYCEPHALOSAURA, DILOPHOSAURUSA
Mam navyse t-rex 2x a corythosaurus 4x.
Chyba nam este vela: Brachiosaurus, Pteranodon, Spinosaurus, Brontosaurus, Parasaurolophus, Palaeoscincus, Elasmosaurus, Saurosuchus, Triceratops.
Dakujem BA-nove mesto
@karinuska22 vymeníme triceratopsa za stegosaurusa. Odkiaľ ste?
@millimurco ahoj, my by sme zobrali tých dvoch brontosaurov na výmenu máme brachiosaura a parasaurolopha. Ďakujem Maja 🙂
@roxana1211 Dobrý deň, mala by som záujem. Máte ešte ten pteranodon? Vopred Vám ďakujem za Vašu odpoveď.
@zuzus333
Dobrý deň, mala by som záujem. Máte ešte pteranodona? Vopred Vám ďakujem za Vašu odpoveď.
@lenkalenka220 dobry den ano mam pisem spravu.
@sonie1 dobry den, sme z Ba Petrzalka, Ruzinov
Ahojte, chyba nam este triceratops a elasmosaurus, nenajde sa prosim u niekoho? 😊
Dobry deň. Potrebujeme ešte Pachycephalosaurus a Dilophosaurus.
Na vymenu ponukame Tyranosaurus rex 3x a Corythosaurus 1x.
Ponuknite prosím ...
@karinuska22 hodil by sa pteranodon
@jogal Ok, moze byt. My by sme zobrali Brachiosaurusa
Ahojte, našiel by sa niekto, kto by daroval za poštovné? nechodíme veľmi do Billy... máme 2, keď sme kupovali plienky, tak nám dali, ale to je všetko, bez nálepiek stačí...