Billa výmena/predaj dinosaurov z Billa dinosvetu
Za každých 15 € nákupu v predajniach BILLA dostaneš pri pokladni 1 figúrku dinosaura so samolepkou zadarmo.
Dinosaura so samolepkou získaš aj za kúpu špeciálne označeného tovaru v predajniach BILLA na Slovensku vo vybranom období, podmienkou je nákup v minimálnej hodnote 15 €.
Môžeš si tak vyzbierať sadu 16 figúrok dinosaurov, ku ktorým si môžeš zakúpiť Zberateľský box s plagátom na samolepky za 3,49 €.
Figúrku so samolepkou je možné zakúpiť aj bez účasti na promo akcii za 1,49 € na pokladni.
Promo akcia trvá od 5. 9. do 16. 10. 2018 alebo do vyčerpania zásob.

nemáte náhodou nálepku Dilophosaurusa? Iba ten nám chýba a pri výmene mamička nedodala ☹
Ahojte, niekto, kto by mi kúpil box? Lebo tu u nás, vo Vranove už nemajú..a ani nebudú mať...samozrejme cena boxu + poštovné preplatím 🙂 Ďakujem vopred.
Zháňam :
Palaedscincus
Pachycephalosaurus
Spinosaurus
Saurosuchus
Ďakujem 😊
mam na vymenu 2x pteranodon
potrebujem Paleoscincus, Dilophosaurus, Elasmosaurus
@dasenka352014 mam zaujem tyranosauris pteranodon a stegosaurus piste ip
@lily183 mozem poprosit rezervovat triceratopsa? dakujem
@aureliatalia ano, samozrejme 🙂
@wampyra ja som vam bola dnes zase pozriet, ale nic.. vraj to posielaju "na pridel" z centraly, neda sa objednat ani nic 😏
@millimurco dakujem velmi pekne za ochotu, uz som z toho zufala ☹. Velmi si cenim, ze ste si dala namahu 😘
@wampyra dufam, ze tej pani sa podari zohnat.. treba si pomahat😊 drzim palce!!!

@wampyra mame záujem o corytosaura box by som vám pozrela ešte u nás v Bille a dala vedieť...