Billa výmena/predaj dinosaurov z Billa dinosvetu
Za každých 15 € nákupu v predajniach BILLA dostaneš pri pokladni 1 figúrku dinosaura so samolepkou zadarmo.
Dinosaura so samolepkou získaš aj za kúpu špeciálne označeného tovaru v predajniach BILLA na Slovensku vo vybranom období, podmienkou je nákup v minimálnej hodnote 15 €.
Môžeš si tak vyzbierať sadu 16 figúrok dinosaurov, ku ktorým si môžeš zakúpiť Zberateľský box s plagátom na samolepky za 3,49 €.
Figúrku so samolepkou je možné zakúpiť aj bez účasti na promo akcii za 1,49 € na pokladni.
Promo akcia trvá od 5. 9. do 16. 10. 2018 alebo do vyčerpania zásob.

Ahojte, máme na výmenu T-rexa, parasaurolophusa, pachycephalosaurusa, spinosaurusa, elasmosaurusa. Potrebujeme brontosaurusa a triceratopsa.
@kvietinkalc Písala som.
@kvietinkalc poslala som internú skúste či vám to pôjde.....
@kvietinkalc Tak ešte k tým trom,čo sme písali predtým,by som prosila aj ten Pteranodon.Tak by boli dokopy 4 kusy.Dakujem.
@tengo ok - rezervované máte 4 ks 😉
@zuzus333 chcela by som od vás kúpiť ankylosaurusa a triceratopsa. Máte k nim aj nálepky ?
@kvietinkalc Dakujem,písala som aj email.🙂
Ahojte, mam na vymenu 3x Dilophosaurusa. Za akehokolvek okrem Corythosaurusa. Vymena BA. Dakujem.
Mame vela na vymenu potrebujeme brachiosaurus a saurosuchus a k stegosaurusovi nam chyba nalepka
@kvietinkalc ano mam aj nalepky ;) posielam do spravy iban.
Zdravím...odkúpila by som najlepšie od jedneho viac kusov malý si kúpil album ale strašne málo chodíme do billy takže máme len jedneho zatial v albume...ďakujem
ahojte, máme na výmenu dvoch stegosaurov a parasaurolophusa aj s nalepkami. Niekto zaujem? Chyba nam brachiosaurus, velicoraptor, pachycephalosaurus, ankylosaurus, triceratops, elasmosaurus, dilophosaurus a pachycephalosaurus
Ahojte, mame na vymenu 2 ks parasaurolophusa, 2 ks elasmosaurusa a 1 ks velociraptora. Chyba nam brachiosaurus, pteranodon, corythosaurus, stegosaurus, saurosuchus, ankylosaurus a tyrannosaurus rex.

@szdan mám stegosaura vymením za brontosaura pošlite mi adresu