Billa výmena/predaj dinosaurov z Billa dinosvetu
Za každých 15 € nákupu v predajniach BILLA dostaneš pri pokladni 1 figúrku dinosaura so samolepkou zadarmo.
Dinosaura so samolepkou získaš aj za kúpu špeciálne označeného tovaru v predajniach BILLA na Slovensku vo vybranom období, podmienkou je nákup v minimálnej hodnote 15 €.
Môžeš si tak vyzbierať sadu 16 figúrok dinosaurov, ku ktorým si môžeš zakúpiť Zberateľský box s plagátom na samolepky za 3,49 €.
Figúrku so samolepkou je možné zakúpiť aj bez účasti na promo akcii za 1,49 € na pokladni.
Promo akcia trvá od 5. 9. do 16. 10. 2018 alebo do vyčerpania zásob.

@mipa79 Dobry den, vedela by som vam poslat parasaurolopus, saurosuchus a brontosaurus. My uz mame vsetky.
@janica1717 ja mám pre vás brontosaura a treba nam velociraptora
@janica1717 ja by som vymenila triceratopsa za brontosaura
@janica1717 , mame spinosaura a saurosucha ... potrebujeme dilophosaura a triceratopsa
@felicity19 dakujem tych dvoch mam slubene potrebujem len saurosuchus moze byt? Dakujem 🙏🏻
Máme stegosaura a pachycephalosaura. Potrebujeme pretanodona, tyranosaura rexa, ankylosaura, triceratopsa, brontosaura, elasmosaura a saurosuchusa. Pri nákupe z nášho bazárika nad 8 eur darujem 1 figúrku.
Dobrý deň.Prosím Vás mal by niekto na predaj PTERANODON a PACHYCEPHALOSAURUS.Alebo aj vymeníme máme nejaké navyše.Ďakujem
@mipa79 poprosim vas spravu, ak mate este zaujem 😊 dakujem
@felicity19 dobrý večer áno áno mám záujem dakujem
@timea1811
super, ak to este plati, napisem adresu do spravy 🙂
@gradula
Super, ak to este plati, napisem adresu do spravy 🙂
@gradula Mate este dostupnych Spinosaurus,Stegosaurus,saurosuchus?<
Ponukam na vymenu Elasmosaurus, velociraptor,Brontosaurus,Tyranosaurus,Parasaurolophus,Pachzcephalosaurus,Brachiosaurus,
@mirilimirili , mam este spinos. a stegosaura ... za brachios. a parasaurolopha ...ak moze byt, poprosim adresu do ip

@sisa1717 Dobrý večer, prosím máte ešte nejakých dinov? Brachiosaurus, Pteranodon, Palaeoscincus. Ďakujem. Erika