Billa výmena/predaj dinosaurov z Billa dinosvetu
Za každých 15 € nákupu v predajniach BILLA dostaneš pri pokladni 1 figúrku dinosaura so samolepkou zadarmo.
Dinosaura so samolepkou získaš aj za kúpu špeciálne označeného tovaru v predajniach BILLA na Slovensku vo vybranom období, podmienkou je nákup v minimálnej hodnote 15 €.
Môžeš si tak vyzbierať sadu 16 figúrok dinosaurov, ku ktorým si môžeš zakúpiť Zberateľský box s plagátom na samolepky za 3,49 €.
Figúrku so samolepkou je možné zakúpiť aj bez účasti na promo akcii za 1,49 € na pokladni.
Promo akcia trvá od 5. 9. do 16. 10. 2018 alebo do vyčerpania zásob.

zostal nám posledný dino a to saurosuchus ak máte niekto záujem... 🙂 píšte rovno IP
Nam chyba tyrannosaurus rex,velociraptor,saurosuchus,pteranodon,ankylosaurus,triceraptos,stegosaurus,corythosaurus,pachycephalodaurus, kupim prosím ozvite sa ak mate vsetky akebo niektore,dakujen
Ahojte, chyba mi uz len nalepka triceratopsa, k dispozicii mam:
2xparasaurolophus s nalepkou, 2xspinosaurus s nalepkou, stegosaurus s nalepkou, brontosaurus s nalepkou a nalepku ankylosaura a elasmosaura.
@rainbow1313 vezmem velociraptora
Ahojte, zhaname este BRACHIOsaurus, BRONTOsaurus, SAUROsuchus, PALEOscincus, ANKYLOsaurus, TRICERAtops, CORYTHOsaurus.
Ponukame: Velociraptor, Pachycephalosaurus, 2xDilophosaurus, 3xParasaurolophus.
Vymena/predaj/BA.
@rainbow1313 vzala by som spinosaura
@zuzus333 dobry den ja by som potrebovala toho spinosaurusa? Je to aktualne?
@mirilimirili dobry den ja mm na vymenu ale ja by som potrebovala iba nalepku velociraptor ak je to aktualne?
Ahojte, chyba nam uz len Saurosuchus a na vymenu mame Spinosaurus, Brontosaurus, Stegosaurus a Corythosaurus.
Nemate niekto? vymenime aj za viac
@lulinkasmatralova anoii
ahoj,mam na vymenu
Tyranosaurus
palaeoscincus
dilophosaurus
POTREBUJEm
pteranodon
stegosaurus
ankylosaurus
triceraptos
spinosaurus
brontosaurus
najlepsie vsetkych s jednou zberatelkou
@mima86
ahoj, mam stegosaurusa, vymenim za palaeoschusa

mam na vymenu Brontosaurus 2x, Tyranosaurus 2x, Corythosaurus a Velociraptor (ma trochu krivu nohu)
potrebujem Pachycephalosaurus a Paleoscincus