Billa výmena/predaj dinosaurov z Billa dinosvetu
Za každých 15 € nákupu v predajniach BILLA dostaneš pri pokladni 1 figúrku dinosaura so samolepkou zadarmo.
Dinosaura so samolepkou získaš aj za kúpu špeciálne označeného tovaru v predajniach BILLA na Slovensku vo vybranom období, podmienkou je nákup v minimálnej hodnote 15 €.
Môžeš si tak vyzbierať sadu 16 figúrok dinosaurov, ku ktorým si môžeš zakúpiť Zberateľský box s plagátom na samolepky za 3,49 €.
Figúrku so samolepkou je možné zakúpiť aj bez účasti na promo akcii za 1,49 € na pokladni.
Promo akcia trvá od 5. 9. do 16. 10. 2018 alebo do vyčerpania zásob.

@alicka14 ahoj, mas ich este prosim? mala by som zaujem....🙂 Vdaka.
@bambulenka ano mám, je ich 8 nakoniec.
Prosím Vás nepredávate ich niektorá? Vopred ďakujem
@janica1717 pisem IP
mali by sme záujem o ankylosaura a corythosaura. máme aj nejaké na výmenu
@alicka14 pisala som IP 😀
@bambulenka zoberieš si ich? Lebo mi píšu ďalšie baby....pošleš mi za poštovné a pošlem, ok?
@alicka14 ano, vezmem. Pisala som uz aj IP, aby si mi poslala udaje kolko to bude za postovne a ucet kam poslat....🙂 vdaka
@bambulenka už som našla, prepáč 😀
Kto mi ponúkne Velociraptora a Stegoaurusa bud býmena alebo kúpa.
Ja mám navyše týchto: Elasmosaurus 2x, Pachycepalosaurus, palaeoscincus 2x, Triceratops 2x, Spinosaurus, Dilophosaurus, Parasaurolophus,
@alicka14 mozes mi do IP poslat c.u. a postovne 1.tr.doorucene. Diky 🙂
Zdravím Vás. Potreboval by som SPINOSAURUS, VELOCIRAPTOR a BRACHIOSAURUS. Všetko 1x...má niekto k dispozícií prosím? Možná výmena, alebo kúpa. 🙂
Dobry den, nemal by niekto na predaj zberatelsky box? Resp. v ktorej bille sa este nachadza? Dakujem za info
@sunny1234554321 aj ja ho hladam,nikde ho nemaju vraj bolo málo kusov,ale ak by ste niektora nasli dajte info,surne kupim,dopredu pošlem aj peniaze
Na predaj : 1€ +poštovné
Brontosaurus 2x
Corythosaurus 2x
Dilophosaurus
Pteranodon
Tyranosaurus
Saurosuchus
Triceratops
Stegosaurus
Už potrebujem len Velociraptora kto mi vie ponúknuť
@tiniacik dobry den ja by som potrebovala len nalepku velociraptora a mame pteranodona ak mate zaujem.
@lenka_66 dobry mam na vymenu.

@babusinka ahoj my máme ale vymieňame za animal nálepky alebo coop