Billa výmena/predaj dinosaurov z Billa dinosvetu
Za každých 15 € nákupu v predajniach BILLA dostaneš pri pokladni 1 figúrku dinosaura so samolepkou zadarmo.
Dinosaura so samolepkou získaš aj za kúpu špeciálne označeného tovaru v predajniach BILLA na Slovensku vo vybranom období, podmienkou je nákup v minimálnej hodnote 15 €.
Môžeš si tak vyzbierať sadu 16 figúrok dinosaurov, ku ktorým si môžeš zakúpiť Zberateľský box s plagátom na samolepky za 3,49 €.
Figúrku so samolepkou je možné zakúpiť aj bez účasti na promo akcii za 1,49 € na pokladni.
Promo akcia trvá od 5. 9. do 16. 10. 2018 alebo do vyčerpania zásob.

@katarinkadd asi ano
@arnolda tak mi prosim poslite do IP potrebne udaje 😁
@dasenka352014 dobry vecer,mate prosim este toho pteranodona?Kupila by som
@zuzus333 dobryvdeb mate este niejake dinosaury na vyše
@betkatobiasko
@betkatobiasko pteratodona, spinosaura,brontosaura
@any241 Dobry vecer,este mate na predaj Ankylosaurusa?Dakujem
@renula1978 ja mam na vymenu:
Kupim alebo vymením:potrebujem 2× Brontosaurov a 1× Ankylosaura...
@kvietinkalc Dobry vecer,este prosim mate na predaj zBrontosaurov?poyrebovala by som dvoch
@renula1978 ano
Maminky treba nam týchto.rada od vás kupim: velociraptor, corythosaurus, dilophosaurus, ankylosaurus a saurosuchus
Kúpim alebo vymením elasmosaura a palaeoscinca. Na výmenu mám okrem t-rexa všetko ostatné 😊
@any241 tak ho beriem ...moze byt platba na vas ucet?
@anitavaculovic prosím vás mate velociraptor, corythosaurus, dilophosaurus, ankylosaurus a saurosuchus?
@timea1811 myslím že máme všetky. Vy by ste mali na výmenu elasmosaura a palaeoscinca?
@anitavaculovic ja už nemám na výmenu.ale rada kúpim od vás.pozrite mi ich prosím
@any241 dobry den mate este niejake dinosaury
@betkatobiasko všetky čo su na fotke okrem ankylosaurusa
@ivina666 ja by som brala elasmosaura. Výmenim na čo len chcete 😊

@michuchka vymením chybí nám stegosaurus dáme za nej buď Tyrannosause, Brachiosauruse, Saurosuchuse nebo Palaescicuse