Billa výmena/predaj dinosaurov z Billa dinosvetu
Za každých 15 € nákupu v predajniach BILLA dostaneš pri pokladni 1 figúrku dinosaura so samolepkou zadarmo.
Dinosaura so samolepkou získaš aj za kúpu špeciálne označeného tovaru v predajniach BILLA na Slovensku vo vybranom období, podmienkou je nákup v minimálnej hodnote 15 €.
Môžeš si tak vyzbierať sadu 16 figúrok dinosaurov, ku ktorým si môžeš zakúpiť Zberateľský box s plagátom na samolepky za 3,49 €.
Figúrku so samolepkou je možné zakúpiť aj bez účasti na promo akcii za 1,49 € na pokladni.
Promo akcia trvá od 5. 9. do 16. 10. 2018 alebo do vyčerpania zásob.

@bambulka9999 Ahoj, aj predávaš alebo len vymieňaš? Potreboval by som ešte do zbierky triceratopsa aj s nálepkou.
PACHYCEPHALOSAURUS - 1x
PARASAUROLOPHUS - 1x
STEGOSAURUS - 1 x
@rainbow1313 Ahoj, napísal som Ti správu.
Ahojte, zháňam nálepku Pachycephalosaurusa..ďakujem 🙂
@filip27
Uz nemam triceratopsa.
Ahojte potrebujeme sfinalizovať zbierku, chýbajú nám už len traja. Kto by prosím mal CORYTHOSAURA, PARASAUROLOPHUSA A TRICERATOPSA. Keby niekto potreboval, máme nejakých aj nazvyš, takže vieme prípadne vymeniť. Ďakujem.
@spuntik1997 máme týchto:
@bambulka9999 OK
Ahojte, rada kúpim nasledovných dinosaurov: paleoscinus, triceratops, dilophosaurus, pachycephalosaurus, elasmosaurus, parasaurolophus, spinosaurus, velociraptor, pteranodon,
Vopred ďakujem.
@karolka123 Ahoj, mam parasaurolophusa, velociraptora ak by bol zaujem
@curcuma ďakujem, rada by som kúpila od jedného aspoň 5, keďže treba platiť aj poštovné.
@karolka123 jasne, rozumiem, my mame aj iných, len zatial som nasla len týchto 2 🙂

Zostali nam tito na predaj 0,90 centov kus 2-nalepky chýbajú.