Billa výmena/predaj dinosaurov z Billa dinosvetu
Za každých 15 € nákupu v predajniach BILLA dostaneš pri pokladni 1 figúrku dinosaura so samolepkou zadarmo.
Dinosaura so samolepkou získaš aj za kúpu špeciálne označeného tovaru v predajniach BILLA na Slovensku vo vybranom období, podmienkou je nákup v minimálnej hodnote 15 €.
Môžeš si tak vyzbierať sadu 16 figúrok dinosaurov, ku ktorým si môžeš zakúpiť Zberateľský box s plagátom na samolepky za 3,49 €.
Figúrku so samolepkou je možné zakúpiť aj bez účasti na promo akcii za 1,49 € na pokladni.
Promo akcia trvá od 5. 9. do 16. 10. 2018 alebo do vyčerpania zásob.
Zostalo mi vela dinov ak nahodou niekto bude mat ešte zaujem najlepšie aspon 5ks naraz ale nemusi 🙂🙂 mne chýba velicoraptor a spinosaurus ostatne mame 🙂
Dobrý vecer, mamé este na predaj dvoch dinosaurov s nálepkami za 1€+ postovné 0,65€ STEGOSAURUS a ELASMOSAURUS a jedného bez nálepky 0,70€+ poštovné 0,65€ ELASMOSAURUS
Mám
1. tyrannosaurus rex
2.elasmosaurus
3.stegosaurus
4.pachycephalosaurus
5.brachiosaurus
6.parasaurolophus
7.dilophosaurus
8.brontosaurus
9.pteranodon
10.corythosaurus
niektorých mam len 1ks niektorých viac 🙂
neviem či som napisala uplne správne tie názvy 🙂))
@janka95 Dobrý večer! My by sme potrebovali Corythosaura a Brontosaura, ak máte ešte. Ďakujem
Je tu niekto zo Starej Turej? My máme asi 3 balíčky a neviem co s tým. Už som porozdávala kade tade.
@mishutka12 mám ich oboch a ja potrebujem ak máte saurosuchus aj 3 x ak máte Ďakujem
@marcella5 dilophosaurus nemam a tých dvoch mám a ja by som od vás na výmenu poprosila saurosuchus 2x vdakaa pošlite mi adresu ak ich ešte potrebujete ja by som ich aj kúpila od vás
@vierocka47 uz som kupila vsetkych, ak mate zaujem o.kupu poprosim ip, ďakujem
Iba Bratislava.
Chýba nám už len: Ankylosaurus, Brachiosaurus
Máme na výmenu:
2x - Velociraptor
3x - Tiranosaurus rex
1x - Stegosaurus
1x - Palaeoscincus
1x - Spinosaurus
1x - Pachycephalosaurus
@zuzus333 dobry den, poslali by ste nam na dobierku velociraptora? dakujem za odpoved.a.

@bambulenka žiaľ nie