Billa výmena/predaj dinosaurov z Billa dinosvetu
Za každých 15 € nákupu v predajniach BILLA dostaneš pri pokladni 1 figúrku dinosaura so samolepkou zadarmo.
Dinosaura so samolepkou získaš aj za kúpu špeciálne označeného tovaru v predajniach BILLA na Slovensku vo vybranom období, podmienkou je nákup v minimálnej hodnote 15 €.
Môžeš si tak vyzbierať sadu 16 figúrok dinosaurov, ku ktorým si môžeš zakúpiť Zberateľský box s plagátom na samolepky za 3,49 €.
Figúrku so samolepkou je možné zakúpiť aj bez účasti na promo akcii za 1,49 € na pokladni.
Promo akcia trvá od 5. 9. do 16. 10. 2018 alebo do vyčerpania zásob.

@erikabella skús napisat na info@billa.sk.a daj mesta,oblasti oni ti.pozrú kde este maju box.
@nellita Ďakujem. Skúsim.
Predám 1,- €
Brontosaurus 2x
Elasmosaurus 2x
Ankylosaurus 3x
Saurosuchus 3x
Dobrý deň maminky, ku nám sa dostal iba corythosaurus a saurosuchus. vedeli by ste mi ponúknuť ostatných do ss? ďakujem 🙂)
kupim tyranosaura rexa a dilophosaura aj s nalepkami, pripadne mozem aj vymenit (tychto dvoch za 4 po dohode)
KÚPIM PTERANODON ,alebo vymením.
Mám:
PACHYCEPHALOSAURUS
ANKYLOSAURUS
ELASMOSAURUS
BRONTOSAURUS
@zuzzulla mámvšetkych 5 ks na predaj alebo ak máte saurosuchus 5 ks alebo 1 euro 1 ks ak máte záujem
@zojab mám ich oboch ale mne chýba len saurosuchus 5 ks
@sisa4444 mám ostatných 14 ks čo Vám chýbajú ak máte záujem 1 euro za 1 ks iba ak by ste mali 5 ks saurosuchus ktoré mne chýbajú
@majkyovci Dobrý večer kúpila by som od Vás 3 ks saurosuchus ak ich ešte máte Ďakujem
@janka95 Dobrý večer mám ich oboch a ja ak máte by som zobrala od Vás saurosuchusa aj 5 ks ak máte Ďakujem
@babusinka Dobrý večer kúpila by som od Vás saurosuchus ak ešte máte
@marcella5 Dobrý večer mám všetkých 3 na výmenu a ja by som poprosila tých 2 ks saurosuchus Ďakujem

@karinuska22 Dobrý deň, môžeme ich vymeniť ak ešte máte záujem.