Za každých 15 € nákupu v predajniach BILLA dostaneš pri pokladni 1 figúrku dinosaura so samolepkou zadarmo.
Dinosaura so samolepkou získaš aj za kúpu špeciálne označeného tovaru v predajniach BILLA na Slovensku vo vybranom období, podmienkou je nákup v minimálnej hodnote 15 €.
Môžeš si tak vyzbierať sadu 16 figúrok dinosaurov, ku ktorým si môžeš zakúpiť Zberateľský box s plagátom na samolepky za 3,49 €.
Figúrku so samolepkou je možné zakúpiť aj bez účasti na promo akcii za 1,49 € na pokladni.
Promo akcia trvá od 5. 9. do 16. 10. 2018 alebo do vyčerpania zásob.
@heidi4 ano kupila by som pteranodona, ak je teda za euro, lebo uz co tu vidim zarobkuchtive zeny, ze tri € +postovne, tak mam dost
@emulienkakukulienka jej dobry den, prave som sem prisla. :D mam stale Pteranodona, napiste mi, prosim, Vasu adresu do spravy, dnes na obed/skorsie popoludnie idem na postu, tak Vase by som rovno poslala tiez. 🙂 A staci obycajne ci doporucene?
Z tych cien sa mi tiez toci hlava, ale za euro som zatial kupila svojich aj ja... :-/ (cakam uz 4 zasielky, tak uz cca 20 e je fuc - uz by aj stacilo :D)
@danielakatinova máme elasmosaurus,stegosaurusa,corythosaurusa,
@sonicka75 dobry den, potrebovala by som surne ten box plus tychto este nemame Ankylosaurus, Stegosaurus, Corythosaurus, Elasmosaurus, Tyranosaurus Rex, Saorosuchus, Brontosaurus, Pteranodon. Prosim o spatnu vazbu 🙏😊🤗 Dakujeeeem. Danka maminka a Paťko synator 😊
@danielakatinova aj ja mam nejakych pozriem doma a poslem foto,boc nie je skúste napisat na info@billa.sk.a vedia vam.povedat ci v nejakej bille vo vašom sirsom okoli ešte je.
@nellita dakujeeeem
@venikaa Dobrý deň vymením s vami saurosuchusa a ja vám pošlem triceratopsa a ankylosaurusa ak súhlasíte pošlite mi adresu do správy Ďakujem
@cicesl Dobrý deň vymením brontosaurusa za saurosuchusa adresu pošlite do správy Ďakujem
@danielakatinova Ahoj. Prepáč. Dalo mi to poriadne zabrať, aby som popri našej sade vyzbierala ďalšiu. Tak len celú sadu ponúkam dokopy. A ešte čakám posledné zvyšne, aby bola sada, ďalšia plná. Tak len spolu všetky za 20€ s kufrikom. Soňa
@vierocka47 Dobry den, Saurosuchusa nemam 😊
@vierocka47 brontosaurusa nemam 😊
@sonicka75 A kufrik je novy,zabaleny ?
Prosim suuuuuurne hladam ten box, novy zabaleny , dakujeeeeem 😊
@danielakatinova áno. Kufrík je nový zabalený. Figurky len otvorené a pretriedene, s nálepkami aj s obalikom.
@sonicka75 Naozaj zhanam ten box, ani za 5 eur ?
@cicesl Dobry den, v ktorej casti Bratislavy byvate ak by som mala zaujem? Dakujem
@danielakatinova keď sa mi podarí predať sadu bez kufríka tak až potom. Ináč to pôjde ako vianočný darček.
Chýba nám už len: Brachiosaurus (výmena iba v Bratislave)
Máme na výmenu alebo predaj (kus za 1,49 Eur + poštovné)
2x - Velociraptor s nálepkou
3x - Tiranosaurus rex s nálepkou
1x - Stegosaurus s nálepkou
1x - Pachycephalosaurus s nálepkou
1x - Parasaurolophus s nálepkou
Máme aj bez nálepky. Kus za 1 Eur + poštovné.
1x - Pteranodon
1x - Triceratops
2x - Stegosaurus
Predám, čo nám ostali s nálepkami. Máme Parasaurolophus, Spinosaurus, Stegosaurus, Triceratops, Tyrannosaurus Rex, Pachycephalosaurus. Prosím napísať cez bazár. Ďakujem.
Kúpim box, nemá niekto prosím?
Aj ja kupim box. Okolie BA
Zháňame týchto troch aj s nálepkami:
- palaeoscinus
- triceratops
- pteranodon
Ideálne všetkých troch naraz 🙂
Ponuky prosím do IP.