icon

Busy Bag - výmenné aktivity III

sykorka27
16. jan 2013

Po úspešnom druhom kole si dovoľujem zorganizovať tretie kolo výmenných aktivít pre naše deti. Výmenné aktivity sú určené pre deti okolo 3r.
Ak sa do konca januára zozbiera 20 mamičiek, tak v priebehu celého februára budeme mať času na výrobu svojích aktivít. V marci by sme si ich vymenili.
Prosím do IP mi napíšte Vašu emailovú adresu a meno. Ja Vás budem spätne kontaktovať a napíšete mi čo by ste chceli vyrábať. Prosím o 3 alternatívy + obrázok ak je to možné. Aby sme mali 20 rôznych aktivít.
Prosím uvedomte si, že je to už tretia výmena a nie všetky boli v každej výmene.
Každé dieťa je iné, niektoré sa zaujíma o farby, niektoré o písmenka, ... niektorý to už máme možno zasebou.

Busy Bag - výmenné aktivity IIIBusy Bag - výmenné aktivity III
teuska
24. jan 2013

@sykorka27 neviem, ci si uz vybrala, mne sa paci aj toto, teda mohla by som nieco podobne

20. Tvár
Zábavná aktivita, pri ktorej treba na nakreslenú hlavu lepiť oči, uši, vlasy, nos a ústa. Hlava a ostatné časti sú zalaminované. Všetko drží na hlave pomocou suchého zipsu.
Obrazok mi nechce pridat, ale je to od Dudri, ten posledny odkaz

Prip. aj toto
7. Hoď kocky a rozprávaj príbeh
V balíčku boli prichystané kocky, ktoré treba už len zlepiť. Kockami sa potom hádže a podľa hodených obrázkov treba rozprávať príbeh.

sykorka27
autor
24. jan 2013

@teuska zapísala som si aj to. Mňa by potešilo keby to bolo niečo z druhej skupiny, lebo v tejto som bola. 🙂

sykorka27
autor
24. jan 2013

Napísala som každej organizačný list, keby ste ho náhodou nedostali tak sa ozvyte.
Ďakujem

pusinqa
24. jan 2013

@sykorka27 na mail, teraz niečo nové? posledné info bolo že nás bude 23 čo som ja dostala do mailíka

teuska
24. jan 2013

@sykorka27 ani mne nic neprislo

angika
24. jan 2013

@sykorka27 ani mne nic, iba tie o tom ze nas je 23

sykorka27
autor
24. jan 2013

Dakujem, zajtra to poslem este raz kazdej.

sykorka27
autor
25. jan 2013

POSLALA SOM VAM EšTE RAZ INFO K VYMENE. KED TO NEDOSTANETE, TAK SA PROSIM OZVYTE.
DAKUJEM

ajkaslniecko
25. jan 2013

@dudri
@sykorka27
@pusinqa
@teuska
@mima1311
@angika
@mia551 Ahojte baby, ja som sa dnes hrala na počítači. Kým mala spala vytvorila som trojzložkové karty dopravné prostriedky. Sú farebne rozlíšene do 4 skupín na zem, vzduch, voda a detské. Sú krásne plnofarebné a je to päť strán. Tak sa my zdá, že vytlačiť doma a laminovať to pre 23 babuliek je veľa. Tak ak by mal o to niekto záujem napíšte mi do IP emailovú adresu, alebo lepšie rovno na môj e-mail ( a-slniecko@azet.sk) a ja vám to pošlem v PDF-ku. Samozrejme aj ostatné ak máte záujem kľudne napíšte (nechcelo sa mi všetky označovať). Tu je ukážka jednej str.

@seffka

teuska
25. jan 2013

@ajkaslniecko je to super, mala by som zaujem, diky

ajkaslniecko
25. jan 2013

@teuska potrebujem tvoj email.

malamargaretka
25. jan 2013

@ajkaslniecko jejo, mne sa to velmi paci- kvetinka aj strom🙂🙂nahera🙂

ajkaslniecko
25. jan 2013

@malamargaretka ďakujem, no môj nápad to nieje. Našla som na nete a uložila do pc že sa isto hodí.

malamargaretka
25. jan 2013

@ajkaslniecko ...to nevadi...ale krásne to vyzerá🙂

malamargaretka
25. jan 2013

@ajkaslniecko tie dopravne psotriedky su premakane...kráása🙂 vdaka

ajkaslniecko
26. jan 2013

@malamargaretka a aj ostatné baby. Ďakujem Vám za pochvalu tých dopravných prostriedkov. Moc ma potešili Vaše pochvaly. Robila som to pre dcérku a keď som to už mala v pc tak prečo by som to neposunula ďalej. Aspoň to poslúži aj ďalším. Takže keď budem nabudúce niečo vyrábať zase Vám podám info.

malamargaretka
26. jan 2013

@ajkaslniecko ...a potrebujes nieco specialne aj ty? mozno by sme pre zmenu my tebe mohli nieco posunut?!?!

malamargaretka
26. jan 2013

@ajkaslniecko est emam otazku- na tie nanuky co si pridavala este davnejsie taky obrazok- ako funguje ta hra?vdaka

zuzzka1
26. jan 2013

Ahojte babulky, neskoro som si všimla, že začala trojka 🙂 Zúčastnili sme sa jednotky aj dvojky, ak je ešte možné sa pridať (hoci ako náhradník?) budem rada, idem pozrieť čo by sa ešte dalo, Zuzana

zuzzka1
26. jan 2013

Napadli ma 4 veci ktoré by sme mohli vyrobiť:
a) Tieňové divadielko (tiene zvieratiek - zalaminované na paličke - bez krabice - tú už každý nájde doma
b) precvičovanie predložiek - kde je Myška? na / pod / v / a i....
c) Klop Klop, kto je tam - drevený štipček so zalaminovaným vajíčkom ukrývajúcim kuriatko (to na margo tematiky veĺkej noci 🙂 ) z technických dôvodov zalaminovaný papier na drevenom štipčeku, nemám možnosť frézovať z dreva
d) vrcnáčiky od Pet flLiaš na nácvik jemnej motoriky plus priraďovania (skôr nápad na doma - možný problém vyrobiť 20 krát.)

ajkaslniecko
26. jan 2013

@malamargaretka to je na priraďovanie farieb. jedna strana je na priraďovanie podľa farby a druhá str. je podľa nadpisov. Tiež by sa to urobilo na suchý zips.

angika
26. jan 2013

@zuzzka1 krasne napady... uvidime ako rozhodne @sykorka27, ona to organizuje, uz sme uzavreli skupinu...

zuzzka1
26. jan 2013

Jasne, mrzí ma že som si tému nevšimla skôr

pusinqa
26. jan 2013

@zuzzka1 zas nejaké baby sa jej neozvali ešte tuším tak možno by sa ešte dalo, uvidíš ako sa dohodnete 😉

dudri
27. jan 2013

sykorka pisala nejaky navrh -rocne obdobie
nech sa paci
https://www.modrykonik.sk/fotoblog/jajusa18/alb...

mima1311
27. jan 2013

@sykorka27 spominala namotavacieho pavucika na motoriku , mohlo by byt nieco taketo

mulaska
27. jan 2013

ahojte, vsetky maminy!!mam vo "vymene" premieru 🙂 , tak snad to zvladnem.. robila som temu vyvoj - sliepka.. trosku to bolo narocne v tom, ze vsetky obrazky som musela najst v takom rozliseni, aby sa dalo s nimi pracovat - zmensovat, zvacsovat. menila som farby..atd, atd..... skenovala som puzzle, jeden obrazok nahradzala, lebo ten povodny sa mi zdal malo vystizny..vsetko sa len ucim, tak snad to dopadlo dobre..
kuknite, ci to takto moze byt... najprv sa priradia k realnym fotografiam kreslene, potom sa tie kreslene skladaju... zvazujem, ci mam dat ciernobiely podklad, ktory by dieta navadzal pri stavani,,, alebo bez neho..inak mozete si aj povedat, vy najlepsie poznate svoji milacikov, deti su rozne, niektore to postavi lavouzadnou,,,ine nie a prave cb predloha by mu pomohla..
este tam nemam suche zipsy, kvoli tomu,ze zvazujem, ci tam dam ten cierno-biely podklad pre puzzle...

sykorka27
autor
28. jan 2013

Ahojte, poslala som Vám email s uzatvorenými aktivitami. Keby ste nedostali, tak sa ozvite. Ak by Vám nebolo jasné čo máte robiť tak tiež. Pekné tvorenie.

ajkaslniecko
28. jan 2013

@mulaska jéjko, tak tá sliepočka je nádherná. Už sa na ňu moc teším. Je to perfektne urobené... fakt paráda.

mulaska
28. jan 2013

@ajkaslniecko dakujem pekne.. toto bolo za plnej prevadzky domacej.. 🙂 😉 🙂 tak este budu upravy... 🙂