Busy Bag - výmenné aktivity III
Po úspešnom druhom kole si dovoľujem zorganizovať tretie kolo výmenných aktivít pre naše deti. Výmenné aktivity sú určené pre deti okolo 3r.
Ak sa do konca januára zozbiera 20 mamičiek, tak v priebehu celého februára budeme mať času na výrobu svojích aktivít. V marci by sme si ich vymenili.
Prosím do IP mi napíšte Vašu emailovú adresu a meno. Ja Vás budem spätne kontaktovať a napíšete mi čo by ste chceli vyrábať. Prosím o 3 alternatívy + obrázok ak je to možné. Aby sme mali 20 rôznych aktivít.
Prosím uvedomte si, že je to už tretia výmena a nie všetky boli v každej výmene.
Každé dieťa je iné, niektoré sa zaujíma o farby, niektoré o písmenka, ... niektorý to už máme možno zasebou.

spravim vsetky s cb-predlohami, ak chcete niektora bez,,,ozvite,,,aj ak mate nejake ine poziadavky,,,
@pusinqa je to na samolepku. a je to prestrihane na také malé kusky, ktoré si môžeš prestrihnuť na menšie a tiež to chyta na seba. stálo to asi okolo 3,5eur. presne si to nepametam. záleži od dlžky. Pre mna to bolo lepšie ako to objednávať cez internet + doprava. a oveľa lepšie sa to strihá ako suchý zips.
Ahojte,este sa mozem pridat? Az teraz som to nasla a 5 str sa mi nejak nechce citt,ze dokedy sa to robi a kolko nas je..... Dakujem 🙂
@mulaska sliepocka je uplne nadherna🙂🙂sa na nu velmi tesime🙂
Maminky- PROSíM SI RADU🙂
Budem vyrábať ročné obdobia - so sykorkou sme sa dohodli,aby to bolo pre decká prehladné a pochopitelné, aby si vedeli predstavit ako to ide- urobim to formou celeho roka- kde budu rozpisane jednotlivé rocné obdobia aj s mesiacmi a na to sa budu priradovat nejake obrazky, ktoré charakterizujú jednotlivé ročné obdobia.
Mát enejaký nápad ako by sa to ešte dalo doladiť a spravit zaujímavejším?
vdaka
@malamargaretka dakujem,velmi, tesim sa! 🙂
caute baby, hlasim sa, este sa da??? navrhy poslem v kratkom case...
ach, citam lepsie, ze uz ste full, nic, tak snad nabuduce🙂
@pusinqa
@sykorka27
ja ju mam tiez, ale teraz som nasla aj takuto - podla mna je ovela cenovo vyhodnejsia, len ju nemam odskusanu... :
http://kreativnyzivot.sk/rozne-prislusenstvo/70...
@malamargaretka narýchlo ma napadá pre staršie aj napísaný názov buď priamo alebo nech deti priradia napr. prilepia alebo čo, alebo z písmenok poskladajú názvy období že sa aj to hneď učia, prípadne nejaký označovač nech označia čo aktuálne je aké obdobie ročné, prípadne nejaká postavička s rôznym oblečením pre rôzne obdobia ročné, alebo drobné predmety k rôznym obdobiam na priradenie napr. kúsky vaty že sneh, prípadne nejaká maketka teplomeru s rôznymi teplotami naznačenými nech sa učia aj to aká je kedy teplota
@mia551 vďaka za tip lebo ja jej budem potrebovať ozaj veľa idem to pozrieť 😉
baby rada by som namotavacieho pavucika - pavucinu este niecim ozivila - obohatila ...bol by nejaky napad ? foto na predoslej stranke ...
@mima1311 neviem viac nitiek rôznej farby? prípadne farebne označiť niektoré výrezy napr. že keď dá modrú nitku do všetkých modrých vznikne mu napr. štvorec. neviem alebo pavúčika z niečoho naspodku napr. pásik papiera ako očko prilepený že sa cez to môže prevliecť tá nitka a môže pavúčik akože chodiť po pavučine
@malamargaretka mozno dat aj obrazky sviatkov - Vianoce, velka noc, Mikulas, nieco jesenne... atd; to si deti uz zacinaju pamatat v takomto obdobi; ale akou formou to bude spravene? Keby som mala pred sebou obraz toho, tak by ma mozno aj nieco viac k tomu napadlo, lebo to je pekna tema...
@angika ved to...je to zatial len tema...napad...tusi po spracovaní🙂prvotné bolo: len nadpis rocneho obdobia a priradovanie obrazkov, ale aby sme trochu viac zamestnali hlavicky nasich drobcov - tak sa uvazuje o niecom zlozitejsom- napaditejsom- kraeativnejsom🙂🙂vdaka za napad
@mima1311 ahoj, tesime sa na pavucika 🙂 ... mozno by si tam mohla dat musku, cvrcka,.... - zotri pavucikove "jedla" 😉 - hmyz, krotry je,,ktory chyta do siete.. deti by sa naucili /ti, co vedia zopakovali/, cim sa pavuk zivi.. mozno by mohli byt tie musky na suchom zipse..a dalo by sa s tym vyhrat, ze prileteli na pavucinu... potom ich pavuk zamotal este viac,,,pripadne zas motivacia na odmotavanie, ze ich ideme zachranit.... 🙂 🙂 🙂 neviem..... mna napadlo takto skoro zaranky toto 😉 ... pekny den!
VYVOJ SLIEPKA. ahojte maminy! mam dilemu,,,stale nie som si ista v tom, ako nazvem treti obrazok na "vyvoji sliepocky", ci mlada sliepka, mala sliepka, vacsie kuriatko, kurca.... proste ta sliepka pubertacka 😉 mi robi problemy 😉 .. na nete, v jednom vyvoj. puzzle som nasla vyraz, ktory som zatial pouzila - "mlada sliepka"... PORADTE, DAKUJEM!!!!
Ahojte. ja robim retaz. Rozmyslam, ak chcete, ze by som na dve dala gombiky a na 4 alebo 5 suchy zips. inac je to dost narocne aj so suchym zipsom, aspon pre mojho maleho 😀 Co vy na to?
@teuska mne sa toto velmi paci... ale asi este moc tazke pre mrnousov 😉 🙂 😉 https://www.modrykonik.sk/fotoblog/eviku78/albu...

@ajkaslniecko si zlata, moc si ma povzbudila... 😉