Busy Bag - výmenné aktivity III
Po úspešnom druhom kole si dovoľujem zorganizovať tretie kolo výmenných aktivít pre naše deti. Výmenné aktivity sú určené pre deti okolo 3r.
Ak sa do konca januára zozbiera 20 mamičiek, tak v priebehu celého februára budeme mať času na výrobu svojích aktivít. V marci by sme si ich vymenili.
Prosím do IP mi napíšte Vašu emailovú adresu a meno. Ja Vás budem spätne kontaktovať a napíšete mi čo by ste chceli vyrábať. Prosím o 3 alternatívy + obrázok ak je to možné. Aby sme mali 20 rôznych aktivít.
Prosím uvedomte si, že je to už tretia výmena a nie všetky boli v každej výmene.
Každé dieťa je iné, niektoré sa zaujíma o farby, niektoré o písmenka, ... niektorý to už máme možno zasebou.

PROSIM, KDE KUPUJETE laminovacie folie? DAKUJEM, JA SOM ZATIAL V ALZE, teraz zhanam lacnejsie 😉 😉 😉 ....
@mulaska ahoj teraz boli v lidli v akcii 40 kusov za 3 eura 80tky, co je dobra cena, neviem ci este maju
@svetlankat dakujem, hej dobra,,,,
@malamargaretka, este ma nieco napadlo - mozno ako sucast Tvojej aktivity, spravit take "spievankovske" hodiny, ako maju v Spievankove 2, cize nejaky kruh rozdeleny na stvrtky, a v kazdom by mohla byt kolaz z obrazkov patriacich k tomu rocnemu obdobiu, na to nitom pripevnit rucicky a dieta by to mohlo mat v izbe vzdy na ociach, ake je rocne obdobie... a este ma napadlo ze k tym rocnym obdobiam, ze napr. pole - sejba, orba, zber urody, v zime pole oddychuje.... a tiez zvieratka, na jar prilietaju vtaciky, maju mlade, v zime spia, na jesen si robia zasoby a odlietaju vtaciky... take nieco.
@mulaska Ja som kúpovala v Lidli keď boli, ale neviem či taraz sú. Bývajú tam, keď sú kancelárske potreby. Aj laminovačku mám odtiaľ.
@angika .... ☹ ...my ale doma nemame spievankovo 2...zatial mame len 1...tak neviem ako vyzeraju tam ti ehodiny...ale dakujem ti za typy...snad sa trafim do vasich predstav a tiez aby to decka zaujalo a bavilo🙂 🙂
@teuska monika...my uz tvoju retaz mame...tak mas usetrenu pracu🙂
Kocky u nas ziadna ,,kreativna ,, predajna nieje , som nutena objednat z netu , mate tip na predajnu kde sa da fakt vsetko zohnat ? objednavat z 2-3 sa mi teda nechce ...jednu som aj nasla REAL HOBY , len napriklad potrebujem tie pom- pom bambulky aj zinilkovy drot a zas mi tam nesedia farby ....chcela som urobit toho pavucika - musi byt cierny , ci aj daky farebny ? ......dakujem za kazdu radu ..
@mima1311 ahoj, kamoska objednavala tu, ja s tym obchodom nemam skusenost, ale ona hovorila, ze tam je vsetko... ona brala tusim, plysovy drotik, gulicky, gombiky... aj nejaku kartonovu pokladnicku tam nasla ... tak poziri, co su zac 😉 .. pekny den! http://www.opitec.sk/?page=search&sortmode=7&se...
@ajkaslniecko
@svetlankat juuuuj, ved to... nejak mi to uniklo, inak lidl sledujem 🙂 .. len vtedy mi este nedoslo, ze budem potrebovat tolko.. nejake mam, ale do zasoby 😉 ... dakujem, baby za odpoved, pekny den!
@mulaska skus pozriet sem, myslim ze ceny su celkom v poho..
http://www.trifit-za.sk/kategoria/13580/Laminat...
len neviem, ake maju postovne, ale ak by si potrebovala, v tyzdni tam planujem ist dat tlacit karticky, mozem ti ich kupit a poslat postou 🙂 tiez budem asi balik folii brat
@malamargaretka ja aj pre teba urobim retaz, aspon ju budete mat dlhsiu :D
@ajkaslniecko ...ja som si dala kupit v Ikea🙂 no maju ich aj v papiernictvach, alebo velkostkladoch na papierenske vyrobky🙂
Ahojte baby, ja pre Vás robím ten citronovník alebo kvietoček (základy matematiky) a taksom si dala ešte za úlohu vyrobiť dokument na vytlačenie kartičiek. Sú v ňom čísla od 0-10 + ku každému číslu je básnička, aby si dieťatko ľahko zapamätalo ako dané číslo vypadá. Ak máte záujem je to voľné k stiahnutiu na stiahnito.sk: http://www.stiahnito.sk/cisla-a-basnicky-pdf/10...
ukážka kartičiekno foto...
Baby teraz som si všimla že na stiahni to sa nedá sťahovať bez zakúpenia kreditu, takže kto bude mať o ne záujem pošlem e-mailom alebo ešte pozriem na ulozto.sk a uvidíme. Do IP pošlite adresu a ja keď tak pošlem...
Tak nájdete to tu: http://ulozto.sk/xqUsKxH/cisla-a-basnicky-pdf
je to bez hesla, stačí stiahnuť a vytlačiť...
@ajkaslniecko si neskutocnaaaaaaa 🙂 uz si pozerala tie saciky ? ja by som tiez väcsie chcela , minule mi tu jedna mamina kupovala z IKEA a poslala , ak najdes - pripojila by som sa s objednavkou 😉
no ja som včera zalaminované nastrihala čakám na tú magnetickú pásku už len ak by nedošla načas sucháč v galantérke to istí 😀
@ajkaslniecko my sme dnes už aj dopravné prostriedky pozerali, dala som zalaminovať keďže laminovačku v lidli som dáko prepásla 😅
@ajkaslniecko ahoj, ja viem len o tych ikeackych.....
@mima1311 no zatiaľ som nenašla, skúsim pozrieť v papiernictvách... hádam niečo nájdem.
@ajkaslniecko prosim ta daj mi vediet ak zozenies 😵

@mulaska ja som to tiez pozerala, ale myslim, ze suchy zips a gombiky su najcastejsie pouzivany material, tie patentky uz teraz velmi nemame, aspon my doma teda nie. A myslim, ze by nemalo byt toho vela, aby sa to dietatko lepsie naucilo.
Tak som si myslela, ze teda len suchy zips a gombiky.