Busy Bag - výmenné aktivity III
Po úspešnom druhom kole si dovoľujem zorganizovať tretie kolo výmenných aktivít pre naše deti. Výmenné aktivity sú určené pre deti okolo 3r.
Ak sa do konca januára zozbiera 20 mamičiek, tak v priebehu celého februára budeme mať času na výrobu svojích aktivít. V marci by sme si ich vymenili.
Prosím do IP mi napíšte Vašu emailovú adresu a meno. Ja Vás budem spätne kontaktovať a napíšete mi čo by ste chceli vyrábať. Prosím o 3 alternatívy + obrázok ak je to možné. Aby sme mali 20 rôznych aktivít.
Prosím uvedomte si, že je to už tretia výmena a nie všetky boli v každej výmene.
Každé dieťa je iné, niektoré sa zaujíma o farby, niektoré o písmenka, ... niektorý to už máme možno zasebou.

@ajkaslniecko aj ja by som potrebovala presne take sacky vacsie ako A4... nema niekto cestu do tej ikey?
@ajkaslniecko a kde ? 😀 😀 si zabudla link 😀
@mima1311
@angika no blbec úplny...
http://shop.regina.sk/Kancelárske_potreby/vreci...
@ajkaslniecko pise ze stranka nenajdena ....kolko stalo tych 100 kusov a ake je postovne ? ty si si tych 100 kusov uz objednala ?
@mima1311 tak už mi prišli, tá veľkosť je tých 25x35cm a mám takých 50ks voľných (keďže som musela obj. 100ks.).
@ajkaslniecko ty ich uz mas doma ? teda to super rychle dodanie ...mozme aj v IP popisat ...kolko stoja ?
@mima1311 daj si len: www.shop.regina.sk a hľadaj v drogérii pod vrecami a sáčkami. Stáli myslím necelých 6€.
@ajkaslniecko ten shop.regina zadaj do googla. Neviem prečo to nechce prepojiť.
no nič dosť bolo koníkovania, treba využiť čas kým krpaňa spinká a hor sa strihať suchý zips a lepiť lístočky. Ešte ma čaká zalaminovať 230 čísel a tie znova pekne povystrihovať a nasrihať a polepiť suchý zips. No práce ešte ako na kostole... takže idem kým mám čas. papapa už sa teším na všetky hry čo budeme mať ste úžasné baby!!!!
@ajkaslniecko a daloby sa dohodnut, ze to posles, takych 23 ks tam kde sa to bude zbierat, vsetky balicky, alebo mne, ja Ti zaplatim?
@angika už som 40ks práve poslala mima1311. Uvidím, keď si doma posáčkujem hry čo som jej už urobila, že koľko mi ostane a dám ti vedieť...
Jémine baby to je paráda, dnes prišla moja maminka a vzala mi moje bambuľky ku sebe. Lebo som chorá na ATB a tak jej vravím, že nemusí, že už mi je dobre a ona na to že aj tak si ich vezme. Tak som sa tomu tak potešila, že som sa hneď pustila do tých hier a už aj čísla mám zalaminované takže idem strihať čo stihnem to ale aj tak neuveriteľná pomoc. Juj ĎAKUJEM taj mojej mamulienke.
@ajkaslniecko juj no skoda... ak ti zostanu daj vediet... kuknem este v tescu, tusim zvykli mat aj take vacsie... lebo sa mi neoplati kupovat 100ks... hoci, dufam ze aj dalse vymeny budu 🙂🙂🙂
@ajkaslniecko ...to by som aj ja brala- zobrat tak bambuliaka na par hodin 🙂🙂
@ajkaslniecko DAKUJEM , uz mam saciky doma 🙂 🙂 🙂
@mima1311 nie je zač...
@mima1311 ten pavúčik je chutnučký ...
@angika
@ajkaslniecko
@pusinqa dakujem velmi pekne dievcence 🙂
Tak konečne všetko dorobené, posáčkované, ozanačené a pripravené na export. No ešte musím zohnať krabicu. Musím ísť mrknúť na poval. Tento týždeň to pošlem a už budem len netrpezlivo očakávať balíček. Viem, že nepríde hneď, ale aj tak sa už teším.
@ajkaslniecko supeeeer , 🙂 tesime sa a vidim ze som na prvom mieste u teba v krabici 😀 😀 😀
@mima1311 áno, si prvá...
ja ešte čakám na tú mag. pásku ešte im dávam šancu pár dní inak pôjdu sucháče
ahojte baby, otazka trosku mimo temu.. ked si stiahnem na nete trojzlozkove karticky napr. s ceskymi alebo anglickymi nazvami v pdf, daju sa tam nejako tie nazvy upravit?

@mima1311 jasné ...