Busy Bag - výmenné aktivity III
Po úspešnom druhom kole si dovoľujem zorganizovať tretie kolo výmenných aktivít pre naše deti. Výmenné aktivity sú určené pre deti okolo 3r.
Ak sa do konca januára zozbiera 20 mamičiek, tak v priebehu celého februára budeme mať času na výrobu svojích aktivít. V marci by sme si ich vymenili.
Prosím do IP mi napíšte Vašu emailovú adresu a meno. Ja Vás budem spätne kontaktovať a napíšete mi čo by ste chceli vyrábať. Prosím o 3 alternatívy + obrázok ak je to možné. Aby sme mali 20 rôznych aktivít.
Prosím uvedomte si, že je to už tretia výmena a nie všetky boli v každej výmene.
Každé dieťa je iné, niektoré sa zaujíma o farby, niektoré o písmenka, ... niektorý to už máme možno zasebou.

@sykorka27 tak nasla som ze poslat vsetkych 23 🙂 ...este jeden dotaz , kazde vrecko oznacit menom ? ci netreba ....
Je niekde napisany zoznam mien kociek co robime aktivitky ? v maili som nenasla ...
@pusinqa odkial si objednavala ? ja som z REAL HOBBY a dorucili expresne do 3 dni 😵 tiez som objednavala aj magneticku pasku 🙂
@sykorka27 ahoj, prosim ta, tusim si spominala, ze mas tu mag. lep. pasku zo seftu... na kolko strihas jeden dielik, resp. aky velky dielik mi udrzi karticku cca 5x5cm? na jeden pracak totiz potrebujem cca 56dielikov....... ☹ krat 23...... objednala som si sice tiez tu kreat. zivota,,no ta nestiha dojst.. a este, kedy je posledny mozny termin ocitnutia sa veci u teba? dakujem
@mulaska ja mam doma tiez nejaku zo sevtu, magnetoplan? je tam 45 dielikov velkosti 3x2cm, stala okolo 3.50e.. zatial som ju pouzila len na magnetky na chladnicku (pripinanie ovocia na strom), malu vsak viac bavilo odliepat magnety z jablcok a hrusiek ako samotne zdobenie stromceka 😀 (a to som ich skusala priliepat aj sekundakom, aj tak mi to urvala 😀 ) dieliky som strihala na polovicu, na menej sa mi uz zdali moc malinke..
ale pravdu povedat, pri tvojej aktivite som neratala s nejakym pripinanim karticiek, myslela som, ze to bude len na volne ukladanie.. mne tam tie magnetky chybat nebudu
ahojte, som zabudla a kolko mam zaplatit sykorke postovne nieco 4€?
@pusinqa vsak jasne ze v pohode , ze stihas , to ja nie koli tomu , ale ze ked budes inokedy objednavat a rychlo potrebovat ze da sa aj rychlejsie ...no co som pozerala tak cena vynikajuca , ja som brala tam len 1 metrovu za 1 euro cosi , ale 5 m tam mali az za 6 , tak si kupila fakt dobre 🙂
POSIELAM EŠTE RAZ INFORMÁCIE O ZASLANI DO EMAILU.
TERMIN ODOVZDANIA KONIEC FEBRUARA 2013. 4.3.2013 by som chcela mať už všetky doma a keď rodina dovolí, tak by som to rozdelila a následne poslala späť.
@mulaska nemas zac , len mi pride draha podla toho co ste tu vy pisali po kolko ich maju inde , ja som objednavala u nich ten zilikovy drotik , oci , magnet. pasku , dake magnetky , pompom gulocky , lebo akurat tu mali vsetko co mi trebalo aj pre mna este nieco na doma , dodavka bola fakt rychla , tusim som v piatok vecer pisala a v utorok som mala doma , aj mail poslali ze uz odosielaju - ani postovne nebolo vela , okolo 2 ecok ...my tu nic nemame z takychto obchodov ...ten obchodik co si mi ty poslala bol suprovy - mali tam fakt ze vselico aj z dreva , no posta bola brutal - este tak komu sa da osobny odber to ma fajn ...
@lenusskaa wau🙂🙂tak to ked pride balik so vsetkými aktivitkami - ako su tieto uzasne co ste tu zatial pofotili...tak maminky, ----asi to budem otvarat posediacky, aby som nepadla na tvrdu zem...z tých krásnych vecíí🙂
@malamargaretka ja mam podobny pocit, uz sa nevieme dockat...
no páska doma, dva prototypy hotové, idem dnes tuším do noci strihať a lepiť, zajtra si chcem nechty dať urobiť, dobré by bolo dovtedy to zmáknuť 😀

@lenusskaa v pdf sa upravovat neda...