Busy Bag - výmenné aktivity III
Po úspešnom druhom kole si dovoľujem zorganizovať tretie kolo výmenných aktivít pre naše deti. Výmenné aktivity sú určené pre deti okolo 3r.
Ak sa do konca januára zozbiera 20 mamičiek, tak v priebehu celého februára budeme mať času na výrobu svojích aktivít. V marci by sme si ich vymenili.
Prosím do IP mi napíšte Vašu emailovú adresu a meno. Ja Vás budem spätne kontaktovať a napíšete mi čo by ste chceli vyrábať. Prosím o 3 alternatívy + obrázok ak je to možné. Aby sme mali 20 rôznych aktivít.
Prosím uvedomte si, že je to už tretia výmena a nie všetky boli v každej výmene.
Každé dieťa je iné, niektoré sa zaujíma o farby, niektoré o písmenka, ... niektorý to už máme možno zasebou.

@lenusskaa tak to je úžasné, to nemá chybu.už sa na to moc teším. Určite si niečo aj zasadíme 😵
uff hotovo otlaky asi budem mať od strihania tej hrubej pásky 😀 zabalené, nachystané
uz som hotova, ale este kupim zajtra drevene spachtle len chyba 20ks 😝
@mulaska ja som chcela 1 cm a šírka pásky je 1,25 cm ale keď som dala na polovicu úplne to stačilo ja mám malé štvorčeky cca 3cm na 3 cm tuším a väčšom sa to nejako viac hýbalo lebo ten magnet chytá jeden druhý mne tak skôr na krajoch ako v strede čo ma prekvapilo na menšom mi to menej "tancovalo" a nie je to až také krivé keď sa to popripína, takže som neminula celých 5 m ako som myslela pôvodne ale asi 3 m ale nastrihala som sa statočne kebyže to je podelené po tom 1 cm ako tá ševtácka ľahšia robota by veru bola
@ajkaslniecko mozte skusit aj sadit, vacsina semienok by mala v pohode vyklicat.. okrem tekvice, bo ta je prazena solena 😀 a do hrachu som pridala este par zrniecok lupaneho, sa mi tam toho zdalo malo a mame som nechcela minut vsetok, az ma co sadit 😀 ale zelene gulicky z neho by mali 🙂 ozaj pri lane si tiez nie som ista, ten bol kupovany v potravinach, neviem ci sa nejako speci upravuje?
@lenusskaa no je to super, už sa moc teším. Asi viac ako moje dcérenky.
u nás už staršia len vypytuje kedy budú aktivititky a že bude môcť ťahať, sa jej to minule rátalo že každý deň jedna nová sa vytiahla ako prekvapenie
k ráno 1. 3. 2013 mám u mňa 13 aktivít /2 sú síce na pošte/ ale ako by boli u mňa. Čakám keď sa ozvú ostatné.
@ajkaslniecko aj ja si prosim pdfko 🙂 dakujem.
babyyy, hlasim podpasovku... dnes som este robila popis, a vtom manzel mal telefonat, ze musi ist okamzite do prace.. jednoducho uz nemohol cakat, kym to vytlacim a pribalim.. (pracaky vezie sykorke).. posielam teda pracak - vyvoj sliepky - bez popisu... velmi ma to mrzi!!!! popis mozem hodit tu. alebo poslat mailom,,,
dobra sprava je ta, ze mozno ten popis ani netreba, lebo je evidentne, co treba s pracakom robit.
zla sprava je tom, ze je to nefer voci vam vsetkym, ktore ste ten popis prilozili ☹ ☹ ☹ ☹...
naozaj ma to mrzi,,,
@lucosko a na čo lebo teraz neviem. Ja som urobila dopravné prostriedky a k tým naším počtom čísla a básničky k ním. Ak chceš tie čísla tie sú voľné na stiahnutie na stiahnito.sk a uložto.sk. Tu je link na tie čísla: http://www.ulozto.sk/xqUsKxH/cisla-a-basnicky-pdf
@mulaska podľa mňa ho tam vôbec netreba, nestresuj sa zbytočne 😝 Neboj verím, že to všetky chápu ako ja 😀
@pusinqa
@ajkaslniecko babule, dik za psychicku podporu 🙂 😉 🙂 ...

@pusinqa tak pekny vecer 😀 a tesi me sa 🙂