icon

Busy Bag - výmenné aktivity III

sykorka27
16. jan 2013

Po úspešnom druhom kole si dovoľujem zorganizovať tretie kolo výmenných aktivít pre naše deti. Výmenné aktivity sú určené pre deti okolo 3r.
Ak sa do konca januára zozbiera 20 mamičiek, tak v priebehu celého februára budeme mať času na výrobu svojích aktivít. V marci by sme si ich vymenili.
Prosím do IP mi napíšte Vašu emailovú adresu a meno. Ja Vás budem spätne kontaktovať a napíšete mi čo by ste chceli vyrábať. Prosím o 3 alternatívy + obrázok ak je to možné. Aby sme mali 20 rôznych aktivít.
Prosím uvedomte si, že je to už tretia výmena a nie všetky boli v každej výmene.
Každé dieťa je iné, niektoré sa zaujíma o farby, niektoré o písmenka, ... niektorý to už máme možno zasebou.

Busy Bag - výmenné aktivity IIIBusy Bag - výmenné aktivity III
mima1311
22. feb 2013

@pusinqa tak pekny vecer 😀 a tesi me sa 🙂

ajkaslniecko
22. feb 2013

@lenusskaa tak to je úžasné, to nemá chybu.už sa na to moc teším. Určite si niečo aj zasadíme 😵

pusinqa
22. feb 2013

uff hotovo otlaky asi budem mať od strihania tej hrubej pásky 😀 zabalené, nachystané

dudri
22. feb 2013

uz som hotova, ale este kupim zajtra drevene spachtle len chyba 20ks 😝

mulaska
25. feb 2013

@pusinqa ahoj, na aky rozmer si strihala? kolko pasky si minula? dakujem velmi za odpoved 🙂 !

pusinqa
25. feb 2013

@mulaska ja som chcela 1 cm a šírka pásky je 1,25 cm ale keď som dala na polovicu úplne to stačilo ja mám malé štvorčeky cca 3cm na 3 cm tuším a väčšom sa to nejako viac hýbalo lebo ten magnet chytá jeden druhý mne tak skôr na krajoch ako v strede čo ma prekvapilo na menšom mi to menej "tancovalo" a nie je to až také krivé keď sa to popripína, takže som neminula celých 5 m ako som myslela pôvodne ale asi 3 m ale nastrihala som sa statočne kebyže to je podelené po tom 1 cm ako tá ševtácka ľahšia robota by veru bola

sykorka27
autor
25. feb 2013

@angika este nic neprislo

angika
26. feb 2013

@sykorka27 fuha, a bola si doma? skoda ze som emala tvoje tc, aby Ti kurier zavolal... ale posielal to manzel vo stvrtok, musim sa ho spytat na cislo balika a pripadne by si sa spojila s GLSkou tam u Vas?

angika
26. feb 2013

@sykorka27 no, tak akurat mi volal manzel, ze mu volal kurier, ze sa mu vratil balicek, taky tenky (to bude asi ten moj), ze Ta nevedeli zastihnut... prosim Ta napis mi do IP tvoje tc, mozem to potom poslat hned naspat

emily_666
26. feb 2013

@sykorka27 balíček odoslaný až dnes, skôr to nešlo, ale snád dorazí včas 🙂

pusinqa
26. feb 2013

@sykorka27 mm asi zajtra že sa staví s balíčkom

angika
28. feb 2013

@sykorka, vcera sme poslali znovu... tak snad dnes dorazi....

sykorka27
autor
28. feb 2013

@angika volala teta z DHL, tak už to asi prišlo, nebola som doma, ale prebrali sme.

angika
28. feb 2013

@sykorka27 my posielame GLSkou...

sykorka27
autor
28. feb 2013

@angika sorry asi GLS

angika
28. feb 2013

@sykorka27 aha super.. tak potom mi este daj prosim vediet, ci je to ono, nech som kludna 🙂 ozaj a uz ti prichadzaju balicky? lebo uz sa tesiiiiiiiim

sykorka27
autor
28. feb 2013

@angika balíčky už prichádzajú ale ešte väčšina je buď u "Vás" alebo postupne na ceste.

lenusskaa
28. feb 2013

@ajkaslniecko mozte skusit aj sadit, vacsina semienok by mala v pohode vyklicat.. okrem tekvice, bo ta je prazena solena 😀 a do hrachu som pridala este par zrniecok lupaneho, sa mi tam toho zdalo malo a mame som nechcela minut vsetok, az ma co sadit 😀 ale zelene gulicky z neho by mali 🙂 ozaj pri lane si tiez nie som ista, ten bol kupovany v potravinach, neviem ci sa nejako speci upravuje?

ajkaslniecko
28. feb 2013

@lenusskaa no je to super, už sa moc teším. Asi viac ako moje dcérenky.

pusinqa
28. feb 2013

u nás už staršia len vypytuje kedy budú aktivititky a že bude môcť ťahať, sa jej to minule rátalo že každý deň jedna nová sa vytiahla ako prekvapenie

pillinka
28. feb 2013

@sykorka27 ahoj, prosim Ta, k pexesu asi nemusim pisat ten navod na pouzitie, vsak? 🙂

sykorka27
autor
1. mar 2013

@pillinka asi nie, iba keď máš potrebu niečo k tomu povedať. 🙂

sykorka27
autor
1. mar 2013

k ráno 1. 3. 2013 mám u mňa 13 aktivít /2 sú síce na pošte/ ale ako by boli u mňa. Čakám keď sa ozvú ostatné.

lucosko
1. mar 2013

@ajkaslniecko aj ja si prosim pdfko 🙂 dakujem.

mulaska
1. mar 2013

babyyy, hlasim podpasovku... dnes som este robila popis, a vtom manzel mal telefonat, ze musi ist okamzite do prace.. jednoducho uz nemohol cakat, kym to vytlacim a pribalim.. (pracaky vezie sykorke).. posielam teda pracak - vyvoj sliepky - bez popisu... velmi ma to mrzi!!!! popis mozem hodit tu. alebo poslat mailom,,,
dobra sprava je ta, ze mozno ten popis ani netreba, lebo je evidentne, co treba s pracakom robit.
zla sprava je tom, ze je to nefer voci vam vsetkym, ktore ste ten popis prilozili ☹ ☹ ☹ ☹...
naozaj ma to mrzi,,,

ajkaslniecko
1. mar 2013

@lucosko a na čo lebo teraz neviem. Ja som urobila dopravné prostriedky a k tým naším počtom čísla a básničky k ním. Ak chceš tie čísla tie sú voľné na stiahnutie na stiahnito.sk a uložto.sk. Tu je link na tie čísla: http://www.ulozto.sk/xqUsKxH/cisla-a-basnicky-pdf

mulaska
1. mar 2013

@sykorka27 ahoj, moje su uz naceste... ozvem, teraz musel manzel ist surne do prace,, tak este neviem odhadnut, ci pride do petrz.. alebo nm.. urcite ozvem predtym. ahoj a dakujem za moznost osobneho "privozu" 😉 ...

pusinqa
1. mar 2013

@mulaska hodíš popis tu, ja som tiež neprikladala lebo piškvorky sú asi každému jasné aj bez, mňa mrzelo min. kolo že ma nenapadlo priložiť

ajkaslniecko
1. mar 2013

@mulaska podľa mňa ho tam vôbec netreba, nestresuj sa zbytočne 😝 Neboj verím, že to všetky chápu ako ja 😀

mulaska
1. mar 2013

@pusinqa
@ajkaslniecko babule, dik za psychicku podporu 🙂 😉 🙂 ...