icon

Cena kurzu plávania?

kukujka
11. feb 2011

neviete poradit ake su ceny kurzov plavania pre babatka?ake s nimi mate skusenosti?

Strana
z2
zrzulka
11. feb 2011

dakujem kocky za odpoved, velmi ma to laka, predsa len mam aj dcerku a rada by som sla s obomi.. a nechcem cakat az do leta... to je este dalekoooooo

kukujka
autor
11. feb 2011

@zrzulka ja si myslim,ze by si mohla,ale urcite si to radsej este niekde zisti

ela2710
11. feb 2011

@kukujka hej? aky tam mas nick? je to mozne 🙂 ty budes chodit na ten kurz?

ela2710
11. feb 2011

@kukujka uz si spominam, uz viem kto si 😉

kukujka
autor
11. feb 2011

@ela2710 taky ako tu asi budem zatial si len ceny zistujem ved to je veeeeeeelmi daleko este

ela2710
11. feb 2011

@kukujka neboj to ti tak rychlo ujde, ze sa ani nenazdas, nas mal 8.2. uz 4 mesiace

pepsyna
11. feb 2011

my mame plavecke jaslicky babylok babylook povodne som tam chcela chodit s malou, no bola tu kamoska z anglicka a ona s malou chodievala od 4 mesiacov na normalnu plavaren-vravela ze u nich sa chodi s babatkami bezne na ,,verejnu" plavaren...konzultovala som to aj s lekarkou a ta mi to odobrila-ze po 3 mesiaci, ked je dieta zaockovane, moze chodit kludne na klasicku plavaren-takze nakoniec sme na kurz nesli a chodime s malou plavat sami a cuduj sa svete, vzdy tam najdeme dost vela mamiciek s detickami-takze sme takto usetrili celkom pekne peniazky....

kukujka
autor
11. feb 2011

@pepsyna a ako to zvladate sami?

kukujka
autor
11. feb 2011

@ela2710 ach ved ano ved aj tehotenstvo mi hrozne rychlo bezi

ela2710
11. feb 2011

@kukujka mne sli prve mesiace rychlo a potom sa to tahalo a tahalo a teraz to tak bezi, ze male mimco sme si ani nestihli vychutnat, maly ma uz 68 cm a 8420 g 😉 ale ten kurz plavania by som chcela vyskusat

kukujka
autor
11. feb 2011

@ela2710 od kedy tam mas v plane zacat chodit?

ela2710
11. feb 2011

@kukujka chceli sme uz teraz, citala som, ze deti mozu ist od 4.mesiaca ale nas mal zapal priedusiek v decembri a teraz sme s nim boli na pohotovosti a ma anginu, no nam osud velmi nepraje, totiz vela vela navstev, sestra so skolky a bacilov plny byt...

kukujka
autor
11. feb 2011

@ela2710 tak to bude asi lepsie este pockat

pepsyna
11. feb 2011

@kukujka uplne v pohode-chodime aj s priatelom, takze v bazene sa striedame a v satni je stol s prebalovacou podlozkou-sice v sprche je to trochu neprakticke, to je dobre ked ide niekto s tebou ale uz som to zvladla aj sama parkrat-to je len zvyk 😉

ela2710
11. feb 2011

@kukujka ano dohodli sme sa s priatelom, ze od 6.mesiaca pojdeme, predsa len vonku uz bude teplucko a menej virusov, chorob...

kukujka
autor
11. feb 2011

@ela2710 mna na tom len ta cena odradza

kukujka
autor
11. feb 2011

@pepsyna no sikovny ste to mate super ked chodite vsetci traja spolu.neboji sa drobec vody?

ela2710
11. feb 2011

@kukujka preco? v porovnani s inymi krajmi a mestami je tu cena naozaj nizka, jasne nie je to malo, ale babo je babom len raz 🙂 tak som rozhodnuta na tento ucel par euracov obetovat

pepsyna
11. feb 2011

@kukujka vobec, prave naopak-este keby si ju videla ako si suverenne plava 😀 😀

kukujka
autor
11. feb 2011

@pepsyna jeej zlata musi byt

kukujka
autor
11. feb 2011

@ela2710 ved uvidim ako to potom nam bude s peniazkami vychadzat

danula.ch
11. feb 2011

my sme chodili v NR, ale cena za cvicenie s plavanim a saunovanim, spolu 1,5 hodiny bola cca 10 eur. a este mile prostredie a super instruktorky k tomu 😉

ela2710
11. feb 2011

@kukujka no ved jasne, my na to tiez musime nasetrit, v tomto meste nie su bohvieake platy a to uz vlastne vies, ja som rada, ze priatel ma aspon pracu, tu je to tazko, a kurz plavania je uz asi luxus 😒

kukujka
autor
11. feb 2011

@ela2710 ja teraz akurat vybavicku pre male kupujem a tiez to da financne zabrat

gretkab
11. feb 2011

My chodime do trnavy, cena je tusim 97 € za 8 hodin (surodenci platia spolu 149 €). V kazdom pripade sme tam velmi spokojni.

ela2710
11. feb 2011

@kukujka to verim, a ides na 4D ci nie? nevies este co to bude? 🙂 no ale potom dostanes tych cez 800 eur zato mozes dat bokom peniazky na kurz 🙂

kukujka
autor
11. feb 2011

@danula.ch vyborne to mate vsetko spolu

kukujka
autor
11. feb 2011

@ela2710 idem na 3d do zvolena 8marca bola som tu na 4d ale to len chvilku lebo na klasickom sone sa im zdalo,ze je malo plodovej vody.este nevieme co to bude

danu
11. feb 2011

Poprosim vas, diskusia je o cenach za kurzy, o inych veciach si diskutujte v inej teme, o tom ako sa vam pacilo na kurzoch mozete diskutovat napriklad tu
https://www.modrykonik.sk/forum/sporty-hobby-a-zaujmy/skusenosti-s-plavanim-babatiek-odporucate-kurzy/

Strana
z2