Cena kurzu plávania?
neviete poradit ake su ceny kurzov plavania pre babatka?ake s nimi mate skusenosti?
my mame plavecke jaslicky babylok babylook povodne som tam chcela chodit s malou, no bola tu kamoska z anglicka a ona s malou chodievala od 4 mesiacov na normalnu plavaren-vravela ze u nich sa chodi s babatkami bezne na ,,verejnu" plavaren...konzultovala som to aj s lekarkou a ta mi to odobrila-ze po 3 mesiaci, ked je dieta zaockovane, moze chodit kludne na klasicku plavaren-takze nakoniec sme na kurz nesli a chodime s malou plavat sami a cuduj sa svete, vzdy tam najdeme dost vela mamiciek s detickami-takze sme takto usetrili celkom pekne peniazky....
my sme chodili v NR, ale cena za cvicenie s plavanim a saunovanim, spolu 1,5 hodiny bola cca 10 eur. a este mile prostredie a super instruktorky k tomu 😉
My chodime do trnavy, cena je tusim 97 € za 8 hodin (surodenci platia spolu 149 €). V kazdom pripade sme tam velmi spokojni.
Poprosim vas, diskusia je o cenach za kurzy, o inych veciach si diskutujte v inej teme, o tom ako sa vam pacilo na kurzoch mozete diskutovat napriklad tu
https://www.modrykonik.sk/forum/sporty-hobby-a-zaujmy/skusenosti-s-plavanim-babatiek-odporucate-kurzy/

dakujem kocky za odpoved, velmi ma to laka, predsa len mam aj dcerku a rada by som sla s obomi.. a nechcem cakat az do leta... to je este dalekoooooo