Cherek rukávniky na plávanie pre začiatočníkov
Ahojte.chcem sa opýtat aké mate skusenosti s tymito rukavnikmi? mam 1,5 ročneho chlapceka. bude vediet s tym plavat? kde sa to da kupit? pripadne ak mate niekto kto uz nepotrebujete napiste mi IP 🙂
@katarinnak
@klauduska a nechcete niektora predat tie zeleno-zlte pre zaciatocnikov? 🙂
My sme ich mali od 6 mesiacov, super drzia dieta nad vodou, bez problemov moze byt same v hlbokej vode.
Ale niektori ich moc neodporucaju, lebo deti su pasivne (rukavy ich drzia hore a rukami takmer nemozu hybat), mame 2 rocne dietko a teraz pouzivame toto: http://www.rybicka.sk/54-plavecke-pasy
kamoska ma tieto pasy aj pre rocne dieta a v pohode "plava". Alebo pouzivaju aj take cele plavky s molitanmi, stoja okolo 30 eur a dieta ti tiez moze volne plavat a hybat sa, tiez ich najdete na tej stranke. vraj sa deti potom lahsie ucia aj samostatne plavat 😉
My sme spokojni, mala ich pouziva do dnes (4roky, 120cm), akurat jej idem kupit cervene. Su PERFEKTNE. Ked kupim nove, viem pripadne posunut dalej. Velmi nespokojna som bola prave s tymi plavacimi plavkami, to bola uplna prisera :D
My mame od zaciatku tie cervene, a max spokojnost. Dieta nam same plava po bazene a ani nas nepotrebuje. Vie v nich plavat aj na chrabatiku aj pekne kopat nozkami.
@simca06022011 dakujem, ale ja som to chcela hned, ale nevadi objednala som si uz z internetu
@mazko Dobry den, samozrejme uz nie🙂 to sa preda hned ako sa da na bazarik ;)
Dobry, my sme synovi tiez kupili, je to skvele a vie s tym vyborne plavat. Kupovala som na stranke kmart.sk
Ja budem mat na predaj zelene,len by som potrebovala cervene,nema niekto na predaj?
Nema ich niekto na predaj? Syn ma 3 roky a chvela by som ich mu kupit. Je to nejako vekovo rozdelene ? Cervene alebo zelene. Diky
@marttina333 podla toho, či vie plávať, alebo je začiatočník. Naša mal minulé leto zelené, tie začiatočnícke, lebo nepláva, a odvtedy ani neplávala. A boli super. Tento rok, ich bude mať mladší
Baby prosím vás podľa čoho mám objednať tie rukávniky? Malá má 3,5 roka nejakých 14 kíl plávať nevie. Ďakujem
U nas totalny prepadak tie ospevovane rukavniky zobraka som rovno obe z aladinu..doniesla na dovcu a dieta si ich stahuje reve..cele zle

@lennkka17 Nas v nich plava od 10 mesiacov. Tie zelene. Su super. Cervene su pre vacsie deti, teraz mu ich idem kupit. Ma 2 roky a 8 mesiacov.