icon

Chlapec chodí na balet. Čo prvé vás napadne?

27. sep 2023

Baby, co vás prvé napadne, ked sa povie, ze chlapec chodí na balet?

derdia
27. sep 2023

Nech je len stastny a raduje sa zo zivota cokolvek robi a comukolvek sa venuje, co je hodne nasho casu😊

victoriab
27. sep 2023

a prečo NÁM má niečo napadnúť? to sme ozaj tak prízemní? a čo vám napadne, keď chodí žena na box a nosí modré tričko? asi nič, nie? tak prečo nám má nieco napadnut, ked ma chalan ruzove tricko a chodi na balet?

janulik2008
27. sep 2023

nič 😀 tuším ze aj Róbert Downey Jr chodil na balet

taga
27. sep 2023

Napadne mi, ze si chcela pocut, ze bude urcite teply alebo nejake podobne stereotypy a ze teraz uz druhu stranu citas prevazne pozitivne napadnutia a asi ta to aj vykolajilo 😋

ajka19
27. sep 2023

úžasné a plne by som ho v tom podporovala

majulino
27. sep 2023

Doslova mi mysľou preletelo wau, držím mu palce. A že konečne rodičia, ktorí nepozerajú na to, čo povedia ľudia

clarissa96
27. sep 2023

@victoriab úplný suhlas. Vôbec nič mi nenapadne, lebo je to normálne.

maminkadeticiek
27. sep 2023

Ze wow!Obdiv a ze klobuk dole.Hrozne by som mu fandila.Je nakruteny jeden oscarovy film o chlapcovi,ktory chodi myslim na box alebo na nieco take ale vo vedlajsej miestnosti su baletacky.A potajme zacne chodit na balet ale nikomu sa neprizna lebo tam chodianiba dievcata a nikto by ho nepochopil.Lenze je strasne dobry,zapasi s predsudkami ze ked je baletak je gay.Hlavne cez bratovych a otcovych kamaratov.Nakoniec ho vsak obaja podporia aby sa dostal na prestiznu baletnu skolu
Krasny film.

mondolina
27. sep 2023

@maminkadeticiek
Billy Eliot

alickapusinka
27. sep 2023

Mňa napadol Mario Radačovský .Tiež baleťák bol už má dôchodok.

kaktusik007
27. sep 2023

ze ma asi talent. za mna - normalna vec. u nas balet nie je, takze synovia skoncili vo folklornom subore. 🙂

mufka1
27. sep 2023

Nič si nemyslím, spolužiak išiel na baletnu školu mm mal kolegu baletka,je to také isté ako keď chlapec tancuje ci spoločenské tance ,ľudové,hip hop,.Každý nech sa venuje tomu co ho baví

gabu_lienka
27. sep 2023

Kks, toto co je za myslienkove pochody u niektorych, ze ked je muz tanecnik tak je gay?
Autorka, napadlo mi - wau super zaluba, je to makacka.
Muza sa pytat nemusim, spoznali sme sa vdaka tancu. A gay nie je 😂

doriiis
27. sep 2023

Že som poznala ako dieťa jedného chlapca,ktorý chodil na balet....do minulého roka bol členom holandského národného baletu.Dnes je váženým profesorom v Holandsku

vulka
27. sep 2023

Že asi bývate v meste, lebo na dedine takúto jedinečnú možnosť nemáme.

tt247
27. sep 2023

K druhej tvojej prosbe “položite túto otázku aj svojim mužom?” Môj muž balet zbožňuje a pravidelne na balet spolu aj chodíme kadetade po svete od Bolshoi až po ABT v NYC a to je k tomu bývalý boxer. Snáď stačí.

autor
27. sep 2023

@victoriab lebo syn chce strašne chodiť na balet, ale nestretáva sa v rodine s pochopením, ja mu to chcem dopriať a veľmi a preto táto diskusia, mala som cez prázdniny rozhovor z jedným chalanom, ktorý sa tomu venuje od 5 rokov a keď ho vidím tancovať tak mi padá sánka a teda on sa nestretol s tym, ze by sa mu niekto posmieval, ale ani to u nás nestačí ako argument

autor
27. sep 2023

@taga práve to som počuť nechcela

autor
27. sep 2023

@maminkadeticiek prosím ta ako sa vola ten film?

autor
27. sep 2023

@vulka v meste nebývame, museli by sme 15-20 km dochádzať do ZA

autor
27. sep 2023

@tt247 úplne stačí 🙃

vulka
27. sep 2023

Poznám trochu baletnú školu v Nowom Targu v Poľsku. Tam sa teší neuveriteľnej popularite a vážnosti.

aurora33
27. sep 2023

Jezin to je super že tvoj syn tam chce chodiť. Podpor ho v tom. Kašli na to čo hovoria ostatní. Nie každý chlapec musí nutne hrať futbal. Balet je úžasný, nádherný. Ja by som skákala meter dvadsať kebyže môj chce chodiť na balet. A cvičila by som s ním 😅😅

1ryba
Odpoveď bola odstránená
autor
27. sep 2023

Ďakujem za všetky odpovede, veľmi ste ma potešili, ze v dnešnej dobe sú ľudia viac-menej chapavi, aj keď sa ešte nájde par ludi s predsudkami, ale ved vyhovieť každému sa nedá a presne tých predsudkov sa manžel a môj ocino boja, ja to mam na háku a teda naozaj balet je riadna makacka, nič pre padavky, viem to, lebo už jednu baletku doma mame

rebrambora
27. sep 2023

Ze jeho priatelka (priatel) v buducnosti sa ma na co tesit 🙃

mamamasama
27. sep 2023

Nádherná profesia. Aj syn môjho kolegu tancuje balet. Pokojne by mohli aj moji chlapci, ak vyrastú. Nič iné mi nenapadá.

lauriinkaa
27. sep 2023

Keby si nenapísala posledný príspevok, napíšem ti, ségra na čo sa pýtaš okolia 😁 aj sestrin malý chce chodiť na balet, neviem teraz, v akom štádiu to je, ale je úžasné, že si chlapec chce ísť za svojím snom a ostatní musia rešpektovať, nie sa posmievať.. 💪

autor
27. sep 2023

@1ryba keď chceš byť dobrý, tak musíš drieť a riadne, nestačí ísť 1-2 krát do týždňa na tréning, je to hlavne o tom, co doma drilujeme každý deň a na tréningoch to poznať,ktoré makajú aj doma, a ktoré si odkrútia povinnú jazdu na tréningu pre radosť rodicov

milanemila
27. sep 2023

Ked to chce robit, tak by som mu to dopriala ako pises a neriesila nazor inych. Nechapem tieto predsudky, ze baletak=gay 🤷🏼‍♀️ a ak aj chlapec/chlap je gay, tak to ci bude alebo nebude chodit na balet na to vplyv nema 🙈
Aj pri takychto vwciach som rada, ze zijeme aspon v BA tu sa uz inakost berie vacsinou s nadhladom a nikto nic neriesi 🤷🏼‍♀️
Drzim palce synovi je to fakt drina 🙂