icon

Chlapec chodí na balet. Čo prvé vás napadne?

27. sep 2023

Baby, co vás prvé napadne, ked sa povie, ze chlapec chodí na balet?

veronicka1901
27. sep 2023

Veľmi zle položená otázka. Mužské a ženské baletné prvky sú rozdielne.

harrisson
27. sep 2023

Gej. A to proti nm nič nemám

mondolina
27. sep 2023

Billy Eliot sa volá ten film.

autor
27. sep 2023

@veronicka1901 prečo je podľa teba, zle položená otázka?

ivangeline
27. sep 2023

...ze je ich malo a je to neskutocna drina a chudak jeho nohy... :D a hned si predstavim ako tancuje par...

veronicka1901
27. sep 2023

Lebo tvoja otázka automaticky nabáda k riešeniu orientácie.

jj_anka
27. sep 2023

Že je výnimočný

svetlonos
27. sep 2023

Napadne ma, ak to robi dlho a profesionalne, ze ma znicene strasne škarede chodidlá a nestoji tento krasny sport za znicene nohy. Minule tu bola diskusia o baletkach a niekto spomenul tie nohy. Tak som si to pozrela na neze a teda des a hroza.
Pokial by to robil jemnejsou firmou, ak sa to vobec da, pripajam sa k zvysku. Uzasna sebadisciplyna, vymakane telo. A ani moj muz by si nepomyslel, ze ten chlapec je gay ;)

maminkadeticiek
27. sep 2023

Ako pisqli dievcata.Vola sa Billy Elliot.

petrofka
27. sep 2023

Konečne, žijeme v dobe, kedy môžu ľudia robiť, čo ich napĺňa, ľúbiť koho chcú, dokonca sa cítiť ako chcú. Koľko ľudí muselo prežiť nešťastný život v klamstve. Viete si to predstaviť? Som rada, že žijem práve teraz.

autor
27. sep 2023

@veronicka1901 v podstate áno, ale tu ide o to, ze sa boja, ze sa mu budú koli tomu vysmievat

autor
27. sep 2023

@maminkadeticiek ďakujem

veronicka1901
27. sep 2023

Ak veľmi potom túži, nech aspoň vyskúša. S prostrednou dcérou na gymnastiku tiež chodia chlapci, ale nerobia napríklad šnúru 😉

loliki
27. sep 2023

Ak chce ísť on sám a je to jeho túžba, tak OK. Umelecká duša. Veď sa časom uvidí, dokedy ho to bude baviť. Podobné, keď dievča chodí na futbal alebo niečo pod.

autor
27. sep 2023

@maminkadeticiek pri každej odpovedí Billy elliot som si predstavila Billy eilish 🤣🤣🤣 asi mam už na dnes dosť a mala by som sa pomaly odporučiť do ríše snov 🤣🤣🤣

petrofka
27. sep 2023

smiať sa tomu budú len ak im to ukážu v takom svetle rodičia. Deti sa dokážu smiať za všetko. Za meno, za neznačkové oblečenie, za to, že vyrastajú bez otca, že majú krivé zuby, pehy, ze niečo aktuálne trendy čo nepozná, za zlú známku, za dobrú známku, za váhu, za výšku a môžem do rána vypisovať.. Treba len dieťa pripraviť na to, že také niečo príde a naučiť ho reagovať, aby sa nepobil. Všetci baletaci sa s tým v živote stretli. A napriek tomu si nenechali svoju vášeň vziať. Nech sú mu vzorom. Verím, že z chlapca vyrastie veľký Človek ;)

autor
27. sep 2023

@petrofka veľmi múdro napisane

betulinka1
27. sep 2023

Ze to bude musiet inak tazko na sebe pracovat. Ale ak ho to láka a bavi, tak preco nie.

mikadooo
27. sep 2023

Aký starý chlapec? Chlapec mi evokuje dieťa. Pre dieťa zvláštny výber krúžku, ale v podstate by mi to bolo jedno, ak ho to baví a rodičia sú s tým ok, tak je to vec tej rodiny 🤷. No a dospelý chalan - tak asi má talent, na balet sa nezačína chodiť v dospelosti 😁.

autor
27. sep 2023

@mikadooo áno je to dieťa, 4 ročne, ale básni o tom už rok, ze chce chodiť na balet, v tom veku s tým začala aj najstaršia a teraz ma 9.Pravdepodobne, keby to nevidel doma na dennom poriadku, tak ho nikdy nenapadne, ale ja som za to, aby to aspoň vyskúšal. Človek nikdy nevie, možno sa dcéra na to vykašle a on skončí v SND 🙃

yoxinka
27. sep 2023

Mňa napadne, že je to straaaašná drina, ak sa tomu fakt plánuje človek venovať a kariéra končí veľmi skoro. Kamoškina mama je baletka a v 30tke už bola v “dôchodku” so zničeným telom a zdravotnými problémamy pretrvávajúcimi do staroby. Ale také reči, že baleťáci sú teplí, je to len ženská záležitosť a podobne, na to by som sa vykašľala. Moji známi sú operní speváci. Baba je sólistka pražskej opery, jej muž nikdy nebol taký dobrý ako ona, ale spieval aj on, len menšie úlohy. Dnes sa opere už nevenuje, je učiteľ spevu na nejakej prestížnej škole. Keď má chalan k tomu vzťah a chce to, môže sa tomu ozaj venovať celý život, aj keď už “baletiť na javisku” nebude.

miamia04
27. sep 2023

Billy Eliot

vlucifuk
27. sep 2023

Pre mňa balet = vášeň a drina...Určite by som ho ale zapísala, ak chce. Kamoškin syn tak chcel ísť na tanec, keď ako malý videl Let's dance. Tak ho zo srandy prihlásila a chlapec tancuje už asi piaty rok a vo svojej vekovej kategórii s partnerkou vyhrávajú súťaže. Najdôležitejšie ale je, že sa v tom našiel a aj napriek tej drine má z tanca neskutočnú radosť. Tú želám aj Tvojmu synovi. 😍

jana_eyre_2
27. sep 2023

Ja mužovi túto otázku klásť nemusím, viem odpoveď.. nás najstarší syn totiž na balet chodil a nemali sme s tým najmenší problem.. chodil do štúdia, ktoré vlastní známy baletak, ktorý má dve deti, je celkom fešák a decká na treningoch ho milujú.. (mám dojem že aj niektoré mamičky 😂😂) ja mám pozitívny vzťah k tomuto tancu, kedysi som sama túžila byť baletkou a aj som nejaký rok na balet chodila.. skončila som lebo ma začalo baviť karate.. môjho syna to držalo asi tak rok, nie každý chlapec to vydrží lebo je to na chlapčensku povahu asi malo akčné.. dcéra tam vydržala dlhšie, ale teda profesionálni tanečníci nebude asi ani jedno moje dieťa.. aj keď ktovie 🙂

mikadooo
27. sep 2023

Jáj, tak ak sám chce, tak jasné, prečo nie... staršia sestra je veľká motivácia. Ja predpokladám, že dlho ho to medzi samými babami baviť nebude, ale tak kto vie. Určite nech skúsi.

minka201
27. sep 2023

Ahoj, staršia sestra je pre tvojho synčeka akýsi vzor. Deti v tomto veku zvyknú opakovať po ostatných. Aj moje dieťa sa v tomto veku rýchlo nadchlo pre hocičo.
Ja súhlasím s názorom nadomnou. Ak sa mu to páči už dlhšie, môže to skúsiť. Možno ho to prejde, možno sa mu to zapáči ešte viac a rozhodne sa v tom pokračovať. Nuž a blbí ľudia si vždy nájdu dôvod na posmešky 🙂

janinah
27. sep 2023

Ze si zničí nohy,ak to bude brat vážne a ako povolanie.

h2
27. sep 2023

Mne ako prvé napadne, že ho tam zrejme prihlásila mamička, ktorej sa tento sen z detstva nesplnil. Lebo skutočne máloktorý malý chlapec chce sám od seba chodiť na balet.

prasiatko30
Autor odpoveď zmazal