icon

Chov potkanov. Máte niekto skúsenosti?

titkovamiriam
5. dec 2008

ahojte - dufam ze tu moze byt aj takato diskusia.syn chce zacat s chovom potkanov,mate niekto skusenosti?
a kde sa v blave daju kupit? 😀

nevesta
5. dec 2008

Ja som mojich tiez nosila so sebou, aj do krcmy 😉 Ono, ked su naucene, tak neni problem 😎

greta24
5. dec 2008

Moj syn mal jedneho krotkeho, hral aj vo filme a kolega si zas jedneho nosil do prace 🙂

tajo
5. dec 2008

strašnéééééééééé 😀 😀

zuza80
5. dec 2008

nanyka, tak to by sa ti u nás nepáčilo, my máme pavúka a nech ani neskúša utiect, pretože dopadne podobne. ale pre mna lepší pavúk ako potkan. aj ked ja by som to najradšej vyhodila

nanyka
6. dec 2008

😀 zniesla by som radšej 10 hadov, než jedného pavúka..
aj keď vlastne - veď proti hadom nič nemám, naopak, mám ich veľmi rada, sú kráááááásne 😎

maca793
6. dec 2008

titik nechceš prísť ku mne? ja mám potkany každý deň v kuchyni. behajú mi po nej a bytové družstvo s tým nič nerobí. zišla by si sa mi 😀

titkovamiriam
autor
8. dec 2008

maca neblazni!-to je hnus ☹

no asi uz na sviatky budeme s potkanikom bude sa volat Thor-niaky boh hromu 😀

klietku ma uz postavenu -2 poschodovu 😀

elise
8. dec 2008

mirka a beriete si toho dumba? 😕

titkovamiriam
autor
8. dec 2008

asi hej -ak budu mat cisto cierneho 😀

elise
8. dec 2008

potom hoď foto jeho dvojposchodovej vily aj s dumbom aj s malým 😉

emily333
8. dec 2008

babenky ja vas normalne obdivujem 😉

tessa
8. dec 2008

Baby, mne nedá reagovať, myš nechcete?? Mám jednu v špajzi a som už na prášky z nej, lebo nie a nie ju chytiť 😠
ZN. Kto ju chytí, má ju zadara 😀

titkovamiriam
autor
8. dec 2008

jasne ze foto hodim ,no az po sviatkoch okolo12 jan.-budem uz od piatka doma vegetit 😀

nevesta
8. dec 2008

Titkova a z coho mate klietku? Pozor, su majstri utekov 😉

slnieckova
8. dec 2008

tessa 😀

fuj, mna uz len ta predstava desi a naskakuje mi husia koza.... 😕

ale proti gustu... 😀

titkovamiriam
autor
8. dec 2008

to syn vie 😀 -nieco je zo zeleza nieco z niakeho kovu-syn vrtal ,nitoval v garazi bol nieco zvarovat 😀 ,nieco je z dreva a to robil viac kusov - na vymenu 😀

slnieckova
8. dec 2008

miriam klobuk dole, ze to dovolis 😔 😀 mas moj obdiv 😉

Ja by som asi synovi povedala: bud ja alebo potkan... len neviem, koho by volil 😀 😅

titkovamiriam
autor
8. dec 2008

mame velky dom a vyzera to tak ze potkan bude mat jednu izbu sam pre seba-teda len na spanie inak bude so synom 😀

sendi
8. dec 2008

ahojte,ja keby som mohla,kupim si dalsieho potkana-pravdaze keby sebastianko bol uz vacsi.ale u manzela mi to asi neprejde ☹ ja som mala 2och potkanikov a mozem povedat,ze su dobrymi spolocnikmi a su aj inteligentne a hrave 🙂 keby tak syn neskor chcel,bola by som rada,aspon by sa naucil ze o zvieratko sa treba starat a nie len sa hrat.tak uvidim a mozno ked sebi hodi prie ocka na manzela,tak nam jedneho dovoli 🙂

titkovamiriam
autor
10. dec 2008

tak mozno dnes syn donesie potkanika v jednej stanici budu az v marci a druha je az v galante no v blave je niaky zevraj super obchod na heydukovej tak syn ide tam 😀

titkovamiriam
autor
11. dec 2008

tak nic ☹ synator nestihal.

titkovamiriam
autor
12. dec 2008

tak hlasim mame potkanicanko Thora ,je to rasa dumbo-albin s cervenymi ocami a trosku zemlovou hlavou-strasne krasny a mily 😀

chichinka
30. dec 2008

pre tych co este hladaju kde kupit potkanika - dumbo rex a podobne (cize nie ti obycajni bieli) tak maju ich v obchode na Heydukovej v chovatelksych potrebach a su krasni 😵

chichinka
30. dec 2008

zabudla som - ta ulica je v Bratislave

titkovamiriam
autor
12. jan 2009

aj ten nas je odtial teda poviam vam za ten mesiac poriadne narastol a mrska mlsna najradsej ma morcacie masko na pare 🙂

nevesta
12. jan 2009

Titkova, skus mu dat kuraciu kost 😉 To maju este radsej 😉

chichinka
12. jan 2009

Andypet sa vola ten obchodik...a ked pridate eu, tak mate aj ich webstranku 🙂

titkovamiriam
autor
27. máj 2009

dalsia tema co som oprasila.nasmu thorovi sa dari velmi dobre!nedajdu sa dalsie maminy co maju doma potkana,cii uz ako milacika alebo nezelany darcek od dietata 🙂

elise
27. máj 2009

jej mirka potešila sima zatial potkany nemáme ale som rada že ten váš má úspech u vás doma 😉

mosquitto
10. jan 2010

titkovamiriam
aj nám Jezisko priniesol potkana. volame ho (Trúba) no nedam nanho dopustit. jeto to najmilsie a najcistejsie zvieratko. len si ho nedavajte do spalne alebo detskej lebo sa nevyspite