icon

Dcéra sa chce učiť hrať na akordeóne: Čo potrebujete vedieť?

andynkaq
13. mar 2024

Moja 10 - rocna dcerka by velmi chcela zacat hrat na akordeone, ale bojim sa toho, ze jej to nepojde a budu to len vyhodene peniaze ... Je tazke sa naucit hrat na tento nastroj? Uci sa dieta niekoho z vas hrat na tomto hudobnom nastroji? a este...keby som ju naozaj prihlasila.. aky akordeon kupit ?

irusa
•
13. mar 2024

mesačne u nás stojí ZUŠ 15e... a nástroj sme kupovali za 450 E a to použitý

janinah
•
13. mar 2024

O nástroji tá poučia v škole pri zápise.Syn tak chcel husle.vydrzal asi dva roky.Husle som kúpila cez učiteľov v zuš a potom predala cez bazos.stratova som nebola.

andynkaq
autor
•
13. mar 2024

@janinah Tiez ste platili 15€ mesacne?

guudy
•
13. mar 2024

@andynkaq ahoj, pozrite si, kedy su prijimacky na vasej ZUS a chodte na ne. Ziadny nastroj vopred nekupuj. Poradite sa v ZUS 🙂
Skolne je na kazdej ZUS v inej vyske. Pozri si web nejake vo vasom okoli ;)

andynkaq
autor
•
13. mar 2024

@guudy dobre

janinah
•
13. mar 2024

@andynkaq nepamätám už

skusihu
•
13. mar 2024

Syn hrá na akordeón. Platíme 25 € polročne ZUŠ. Prvé dva roky mu akordeón požičali. Potom sme kúpili v bazáre za cca 350 €. Za vyskúšanie to stojí.

messalina
•
13. mar 2024

@andynkaq ja som hrala na akordeon 8 rokov lebo som sama chcela.
Nevidim dovod preco jej to to nedopriat ked chce. Aspon bude uzitocne travit cas a nebude sa flakat po vonku alebo sediet nad socialnymi sietami.
Na druhu stranu ked uvidi kolko casu treba trenovat doma + chodit na hodiny, mozno ju to rychlo prejde 🙂 ale harmoniku predas dalej, extra straty tam nevidim.
Mne to dalo dost vela, hlavne disciplinu, trpezlivost, naucila som sa nieco "nevsedne" a tiez vystupovat pred publikom na koncertoch atd..
A mozno sa zisti ze ma ozaj talent a bude sa tym aj zivit. Myslim ze kazdy clovek/rodic chce aby robil nieco co ho bude naozaj bavit a nielen chodit do prace za peniaze lebo ved nieco robit musi..

martinmmartin
•
Autor odpoveď zmazal
•
hsjdudhdbd
•
6. máj 2024

@andynkaq urcite ked chce treba prihlasit len pozom opadne prvotna radost ked zisti ze to nieje take jednoduche treba to prelomit vela ju motivovat a potom sa to rozbehne nauci sa psr piesni s uvidi aky je to krasny a vdacny nastrojˇˇˇˇ mne takto mama kupila akordeon ked som bola mala ako vasa dcera z bazaru za par stoviek na zacistok jej to staci a ked nevude chciet hrat predate aspon za polovicu ˇˇˇ urcite nie novy

lienocka128
•
6. máj 2024

Syn chodi na akordeon...velmi chcel, tak po roku som ho prihlasila....platime 24eur mesacne, akordeon ma 2x tyzdenne, 1x tyzdenne teoriu a 1x tyzdenne ma orchester(traja hraju spolu)...v prvom roku hned korona, online hodiny, doma nikto nehra, nikto mu neporadi, no cuduj sa svete mu to ide....uz je to radost pocuvat,