Detská premietačka. Kde ju kúpiť?
ako deti sme si premietali rozpravky na stenu a teraz by som chcela v izbicke premietat nieco aj pre dcerku existuje este nieco take ako premietackana filmy, mate nejake linky kde je to mozne kupit?
Mam zaujem o premietacku, predava ktosi?
@lenocka84 cena?
@daniela.ho kupila som za 20 za tolko aj predám.
@lenocka84 je to takato ano?
@daniela.ho ano presne
Dobry den/Ahojte mam zaujem o rozpravky nepredava niekto?
Ja mam dve , kedma je manzelova. Ziztim ci jednu predame.
A rozpravky k tomu predavaju na bazosi
Ja mam tiež v pivnici premietacku.pamatam si ako sme si na nej premietali.ak by mal niekto záujem tak piste
@evulienka26 dobry den, mate aj rozpravky, za kolko by ste predala? Dakujem za info.
@saskarastik rozprávky by som musela skúsiť pohľadať u našich.alebo manžel u nich doma.Nejak by sme sa dohodli na cene😉
@evulienka26 skúste prosím pozrieť a dajte mi vediet. Zatial dakujem. 🙂 Odkial ste?
@evulienka26 už vidím, že z Michaloviec
Manžel ide v sobotu do ke.idem volať mame či nevie kde sú filmy.napiste mi do ip a môžme sa dohodnúť na cene ak chcete.
Dobry den, nema nahodou niekto pokazenu premietacku, ktoru by predal na suciastky? Potrebovala by som to predne biele zaostrovacie kolecko. Nema niekto prosim napredaj?
Vdaka
Dobry vecer vospolok. Nemate prosim niekto na predaj rozpravky do premietacky? Prip. poradte prosim nejaku stranku. Mala by som zaujem. Poprosim, ale za normalnu cenu. Vopred dakujem ak by sa niekto ozval.
Mame na predaj premietacku,držala som ju jednej mamičke,viac sa neozvala
Cena 20€.som z BA
@lenocka84 ešte aktualne?
Pripadne baby neponuka ešte nahodou niekto? Mame vela fotiek z našho detstva na diapozitivoch tak rada kupim ale iba plne funknčnu ďakujem
@karina1313 aktualne a funkčná
@lenocka84 mozem poprosit foto? Je v poriadku aj pretacanie a vsetko?
@karina1313 malo by byt,my sme ju mali raz vobec vybratú z krabice,syna to nezaujalo tak putovala naspat do krabice
Máte niekto na predaj rozprávky?
Aj ja mam na predaj premietali aj s rozpravkami

@daniela.ho ahoj mam ale iba 1 rozprávka bola pri nej