Figúrky Mini Boos od TY
Ahojte, dcerka zbiera tieto mile rucne malovane figurky zvieratiek. Spolu ich je 12 plus jeden tajomny, a casom uz mame aj nejakych rovnakych. Chcela by som preto v tejto diskusii rozbehnut ich vymenu, aby sme mohli mat vsetci coskoro zbierku kompletnu. Dufam, ze sa medzi vami najdu dalsi zberatelia 🙂

Zdravim, my zhaname Muffin (seria 3), Kiki (seria 1), Dotty (seria 1), Glitz (seria 2), Glitter (seria 2), Oscar (seria 3). Ak niekto ma cokolvek z toho na predaj, prosim kontaktujte ma ;)
@danielllka a nemáte niečo aj na výmenu? Keď budeme doma, pozriem, či nemáme niečo z tych, čo zhanate.
@ivulaba na vymenu zial nemame nic, vsetko po jednom a zas tolko ich nemáme ☺
@ivulaba Ráda bych udělala synovi radost, ale u nás je taky velmi oblíbený. V některých obchodech mají vzadu ta zvířátka přeškrtnutá, podle toho, co je v krabičce. My jsme jeli pro Crackera až do Polska. www.maskotkowo.pl
Dobrý den, ráda bych vyměnila figurku Slush ze série 1. a figurku Squirt ze série 2. Sbíráme všechny 3 série, takže je určitě spoustu figurek, které nám chybí...🙂 Nabídnete? Děkuji a těšíme se!
2 séria: máme na výmenu: Squirt, Precious, Tasha, Glitter
Vymeníme za BoomBoom, Gilbert, Blueberry, Owlette, Ice Cube, Skyler, Tundra, Tabitha...Dakujeme za ponuky
@anuliiik jeej psika aj bielu mačičku by som chcela. Na predaj alebo vymenu? Napiste mi e.longaverova@gmail.com
Ktore nemate?
Dobrý deň, ak by mal niekto navyše radi kúpime zo Serie 1: Kiki, Waddles, Fantasia a Bamboo
Série 2: Tasha, Gilbert, Owlette, Ice Cube, Tundra, Tabitha, Glitz
Serie 3: Patsy a Mystery Chaser
Momentálne nemáme na výmenu ak bude pridám.
Ďakujeme Kristína
@anuliiik dobrý deň, kúpime od vás bubblegum
Ahojte, mame na výmenu zo Série 4 - Glacier - biely medvedík.