Figúrky Mini Boos od TY
Ahojte, dcerka zbiera tieto mile rucne malovane figurky zvieratiek. Spolu ich je 12 plus jeden tajomny, a casom uz mame aj nejakych rovnakych. Chcela by som preto v tejto diskusii rozbehnut ich vymenu, aby sme mohli mat vsetci coskoro zbierku kompletnu. Dufam, ze sa medzi vami najdu dalsi zberatelia 🙂

@anuliiik Dobry vecer, cisto nahodou prosim, nemate este zlteho gepardika?
@miriamesterka Dobrý deň, áno máme 🙂. Máte aj vy niečo na výmenu? Ďakujem. Ivana
@bebik19 dobry den, mame tieto....
@miriamesterka ďakujem za foto, pozrieme s dcérkou keď príde zo školy a ozvem sa 🙂
@bebik19 dakujeme pekne, budeme netrpezlivo cakat 😄
@miriamesterka ešte neprišla, šla hneď zo školy k babke. Ale už ju každú chvíľku očakávam.
Jasne, čakáme s napätím 😉
@miriamesterka Ahojte 🙂, najviac by sme chceli posledného - plameniačika. Posielam ešte foto ďalších, ktorých máme ešte na výmenu. Rozmýšľali ste aj nad predajom? Ešte nemáme tuším 1,2,3 z Vašej fotky. Ak áno, za akú cenu? Ďakujem Ivana
@miriamesterka včera som vám písala SS, my by sme si kúpili sovicku oscar.
Ešte bieleho tigríka by sme chceli...zatial sme nepredávali, kupovali sme ich za cca 4.5 € . Tú prvú sovičku sme zatiaľ nepredali, lebo sme nevedeli, či práve tu nebudete chcieť, ale už jedna mamička o ňu prejavila záujem, tak ak by vám nevadilo, tu by sme posunuli jej. Ostatné vám môžeme za kúpnu cenu posunúť 😊
@zuzka506 áno, myslela som na vás, len sme nevedeli, či práve ta sovička by nebola na výmenu 🙂
@miriamesterka v pohode, my počkáme. 🙂
@miriamesterka Kľudne dajte sovičku Zuzke506 keď bola prvá 🙂. Pošleme Vám gepardíka (žltý s čiernymi škvrnami) a bieleho tigríka (biely s čiernymi škvrnami) - na mojej fotke č. 1 a 2. Na výmenu Vás poprosíme plameniaka a tuleníka (č. 5 a 6). Kupovať zatiaľ nebudeme, ďakujem. Tešíme sa na nových členov 🙂.
@bebik19 prosim vas mate este na predaj modreho tucniaka a sovicku? Vy este nejakych potrebujete?
@miriamesterka Dobry den, ponukate este vsetkych na predaj? Prip.potrebujete este nejakych?
@vaneska2011 myslim tych 5 ktorych ste ponukali na foto
@zuzka506 Dobry den, ponukate na predaj este ruzoveho jednorozca?
@zuzka506 Dobry den, ponukate este na predaj, prip. Na vymenu hnedeho medvedika?
@martinamiska Dobry den, ponukate na predaj este bieleho jednorozca?
@vaneska2011 dobrý deň. Momentálne nemáme už žiadnych na výmenu 😔. Prajem príjemný zvyšok dňa. Martina
@vaneska2011 Dobrý deň, keď príde dcérka zo školy, tak zistím a dám vedieť. Ivana
@bebanka_ dobrý deň. Koľko stojí jedna figúrka? Martina

Hladame gepardika a na vymenu ponukame rozne ine zo serie 3