Figúrky Mini Boos od TY
Ahojte, dcerka zbiera tieto mile rucne malovane figurky zvieratiek. Spolu ich je 12 plus jeden tajomny, a casom uz mame aj nejakych rovnakych. Chcela by som preto v tejto diskusii rozbehnut ich vymenu, aby sme mohli mat vsetci coskoro zbierku kompletnu. Dufam, ze sa medzi vami najdu dalsi zberatelia 🙂

Ahojte mate niektora prosím na predaj figurky??mame zatial iba 4 tak by sme odkupili🙃
Zdravím, má niekto na predaj nejaké figúrky? Zháňame Kiki, Heather a Muffin, prípadne by sme kúpili aj iné 🙂 My máme naviac Glider a Nori. Ďakujem za každú ponuku 🙂
Ahojte, nemá ešte niekto na predaj nejaké figúrky zo starších sérií? Dcérka ich začala zbierať, tak by sa potešila. Ďakujem.
@kuluka Dobrý deň, viem, že ste do diskusie prispievali už dávno, ale nemáte náhodou ešte doma tohto bronzového jednorožca? Prípadne nejaké ďalšie zvieratká k nemu? Ďakujem.
@kalamityjane dobrý deň, máme na predaj alebo výmenu tieto figúrky
@kuluka Prosím Vás ten jeednorožec je ružový Bubblegum alebo bronzový Sunset? Nie je to dobre vidieť na fotke. A aká by bola cena za obidvoch? Ďakujem.
@majka1239 zdravím ešte predávate a po čom?
@summersunny94 dobrý deň, my vymieňame alebo kupujeme. Máme ich veľa.
@martinamiska dobrý deň, zlatý jednorožec, biely macko a mačička?
@emily168 Dobrý deň. Na vymieňanie už nemáme žiadne figúrky. 🥺
Dobrý deň, má ešte niekto na predaj Mini boos ?
Dobrý deň, má ešte niekto na predaj Mini boos ?
@andreee089
Máme ešte tie figúrky Mini boos, stav, ako na fotke, niektoré super stav, niektoré sú už trošku odraté.
@andreee089
Máme ešte tie figúrky Mini boos, stav, ako na fotke, niektoré super stav, niektoré sú už trošku odraté.
@kalamityjane ceny peoism?
@kalamityjane ceny peoism?
@summersunny94
Napíšte mi o ktoré by ste mali záujem a ja vám ich nafotím v akom sú stave a dohodneme sa.

@mysiatko pekný deň prajem, môžem vám poslať poštou keď je to ešte aktuálne, až teraz som zbadala Vašu správu.😔