icon

Je cena za cvičenie pre bábätká primeraná?

1. dec 2023

Ahojte, u nás v meste je len jedno cvičenie pre bábätká trvá tri mesiace chodí sa raz do týždňa na pol hodinu a cena je 200€ je to prosím adekvátne? Vôbec neviem koľko bežné stoja takéto veci ide o rozvíjanie motoriky, senzoricke a jazykové schopnosti. Ide o tzv Play wisley oplatí sa to za tú cenu? Ďakujem

kacena4
•
1. dec 2023

za mna babatko vies rozvijat aj doma nepotrebujes na to vyhadzovat kvanta penazi za cvicenie... za mna je to marketingovy tah, ale ak potrebujes spolocnost kludne

autor
•
1. dec 2023

@kacena4 ide mi skôr o to že sme stále doma a ako píšeš tá spoločnosť by bola fajn

sun_shine_2020
•
1. dec 2023

Ahoj, ja som na tam chodila s malou. Ak chces napis mi spravu 😁

kacena4
•
1. dec 2023

nemat v okoli materske centrum? tam sa stretavaju mamicky poklabosia, deti sa prehraju v inom prostredi... casto je to zadara ci symbolicky poplatok a robia aj rozne kurzy pre deti

autor
•
1. dec 2023

@kacena4 máme ale bohužiaľ až od dvoch rokov

kacena4
•
1. dec 2023

materske centrum nie je ohranicene vekom je od narodenia, aj pocas tehu...

autor
•
1. dec 2023

@kacena4 tak to bude niečo na štýl materského centra, máme tu jedno také miesto ale keď som sa informovala tak až od dvoch rokov a potom máme ešte takú detskú herňu ale na to je dcéra ešte mala

vkatush
•
1. dec 2023

Ja som bola s malým na playku asi 3x, ale keď mal len pol roka. Jeho to vôbec nebralo, tak sme išli na iné skupinové cvičenia, kde ho to bavilo a plus chodíme po kútikoch. Teraz po novom roku premýšľam, že skúsime zase playko, že čo na to povie.
Kamoška na to chodí s malou od 4m a spokojná a ďalšie kamošky sa chystajú. Ale áno, je to celkom palka, jedno 30 minútové za 25 eur.

Ak nemáš nič iné v okolí, je to okey.
Ale mne viac vyhovuje skupinové hranie, kde má malý už aj socializáciu. Na playku sa to dá v dvojici, niekde aj v trojici, ak si zoženieš parťakov.

nwnw
•
2. dec 2023

@kacena4 preco si myslite ze doma date dietatu kolektiv? Moj starsi sa naucil rozpravat na takomto kruzku. Doma sam iba s dospelymi, na plavani sa moc nepohral s detmi ale to cvicenie a spievanie detskych pesniciek ho doslova chytilo, lebo deticky boli rovnakeho veku a nemali cas si robit zle. Nastup do skolky bez problemov.
A s materskymi centrami som mala velmi zle skusenosti. Ja sa detom venujem, nikdy som nesedela na gauci a nepila kavicku. No vrchol ked pride dieta opakovane treskne mojmu po hlave dacim a mater kuka a pije kavu dalej a este sa blbo na mna usmeje. Inokedy si pokecali maminky, zabavili sa a dvihli kotvy aj s krpcami a bordel nechali ale ze na prasce!