Je vhodná kytička pre 8-ročného chlapca po tanečnom koncerte?
Ahojte je vhodna kyticka pre synceka 8r. po tanecnom koncerte? Koncert je v mestskej sale, normalne sa na neho kupuju vstupenky, je to taka slavnostna udalost. Mame dojst v peknom obleceni, bude to vyse hodinovy program. Len neviem ci je pre chalana vhodna kytica. Dcerka mala tiez tanecne vystupko, jej sme davali kyticku ked stali na javisku. A dostali od rodicov skoro vsetky dievcatka, len oni su iba baby takze neviem ci sa nosi aj chalanom.
Ps: take nieco si predstavujem ako na foto, len by som dala cisto modre kvety a namiesto macika by som kupila spidermana alebo nejako maleho pokemona, lebo na tom fici teraz, supla by som tam lizatko… Co myslite?

Pre tie, ktoré si myslíte že deti kvietky nepotešia. Toto je moja dcéra v 4 rokoch po tanečnom koncerte. Až výskala od radosti keď sme jej kvietky dali.
A pre autorku: Áno dostávali kvety aj chlapci. Bolo to pekné a hodilo sa to. Určite urobíš dobre. Skôr sa mi tam nehodí to lego a podrobne somariny.
@drobcek26l jej aka zlata🌸 aj moja sa hrozne tesila, velmi bola pysna, ze dostala kvietky🙂 dakujem za osobnu skusenost, toto som chcela pocut, ci niekto videl davat aj chlapcom kvety tak uz viem ze urcite ano🙂
Tak som rada že som pomohla. Mňa zase teší že tvoj chlapec tancuje. Aký štýl? U nás je to skôr rarita. Sú chlapci, ale malo. Verím že aj takáto forma odmeny ho bude motivovať aby v Tom pokračoval. Držím palce
@drobcek26l ludovky tancuje🙂 a zacal viac menej z donutenia, ale paci sa mu cim dalej tym viac🙂

@miadi ano presne, ja som si pozerala aj videa a dostavali muzi kvety normalne🙂 isto by som mu lego na javisko nedoniesla😂