icon

Je vhodná kytička pre 8-ročného chlapca po tanečnom koncerte?

26. máj 2023

Ahojte je vhodna kyticka pre synceka 8r. po tanecnom koncerte? Koncert je v mestskej sale, normalne sa na neho kupuju vstupenky, je to taka slavnostna udalost. Mame dojst v peknom obleceni, bude to vyse hodinovy program. Len neviem ci je pre chalana vhodna kytica. Dcerka mala tiez tanecne vystupko, jej sme davali kyticku ked stali na javisku. A dostali od rodicov skoro vsetky dievcatka, len oni su iba baby takze neviem ci sa nosi aj chalanom.
Ps: take nieco si predstavujem ako na foto, len by som dala cisto modre kvety a namiesto macika by som kupila spidermana alebo nejako maleho pokemona, lebo na tom fici teraz, supla by som tam lizatko… Co myslite?

Je vhodná kytička pre 8-ročného chlapca po tanečnom koncerte?
Strana
z2
autor
26. máj 2023

@miadi ano presne, ja som si pozerala aj videa a dostavali muzi kvety normalne🙂 isto by som mu lego na javisko nedoniesla😂

drobcek26l
26. máj 2023

Pre tie, ktoré si myslíte že deti kvietky nepotešia. Toto je moja dcéra v 4 rokoch po tanečnom koncerte. Až výskala od radosti keď sme jej kvietky dali.
A pre autorku: Áno dostávali kvety aj chlapci. Bolo to pekné a hodilo sa to. Určite urobíš dobre. Skôr sa mi tam nehodí to lego a podrobne somariny.

autor
26. máj 2023

@drobcek26l jej aka zlata🌸 aj moja sa hrozne tesila, velmi bola pysna, ze dostala kvietky🙂 dakujem za osobnu skusenost, toto som chcela pocut, ci niekto videl davat aj chlapcom kvety tak uz viem ze urcite ano🙂

drobcek26l
26. máj 2023

Tak som rada že som pomohla. Mňa zase teší že tvoj chlapec tancuje. Aký štýl? U nás je to skôr rarita. Sú chlapci, ale malo. Verím že aj takáto forma odmeny ho bude motivovať aby v Tom pokračoval. Držím palce

autor
27. máj 2023

@drobcek26l ludovky tancuje🙂 a zacal viac menej z donutenia, ale paci sa mu cim dalej tym viac🙂

Strana
z2