Chodia ešte chalani na tanečnú?
chodia ešte vôbec chalani na tanečnú? synovec má 17 a normálne sa prihlásil, ešte ukecával aj nášho syna. ten že ani náhodou, vraj trápne 😎
ja som úprimne myslela že toto už skoro zaniklo, veď aj keď sme boli mladí tak mi to prišlo trochu ako prežitok. máte doma chalanov v tomto veku, chodia?
nas chodi na breakdance od prvej triedy, teraz je uz pubertiak a v skupine su len chalani. Ale ak myslis tanecnu spolocenske tance tak u nas ziadneho nepoznam, ktory by tancoval.
Áno, obaja synovia chodili na tanečnú a mali venček
Áno, minulý rok chodil syn na tanečnú a mal venček - chodili skoro všetci z triedy.
jasne, chalanov je stale treba, uz od skolky za mnou chodia mamicky, ci moji chalani nechcu tancovat s ich dievcatami 🙂 ludovky aj spolocenske
Pred rokom. V skupine, kde bol syn, im chýbali dokonca dievčatá, tuším 6 chalanov bolo navyše. Niektorí chodili aj vypomáhať do iných skupín. U dcéry tiež pomer pol na pol. Niektorí dokonca pokračovali v nadstavenych kurzoch,aj keď nemali priateľky.Takže dosť chlapcov má záujem.
Nemám priamo k téme, ale keď synovia budú väčší budem chcieť nech majú absolvovany aspoň krátky kurz tanca ak nie kruzok. Lebo chlapec aký vie tancovať, bol vždy stredobodom a nebolo dievča čo sa na takého chlapca nepozrelo.
Podľa mňa schopnost tancovať z muža robí veľmi atraktívneho.

Jasne. Na “venceku” sa baby biju o chalanov
Sused tancuje a majiteľ tanečnej školy ho vždy vola nech ide na záverečný vencek Aby dievčatá mali tanečníkov
Zarobí viac ako ja 😆