icon

Kam s 2-ročným dieťaťom na pohybové krúžky?

Včera o 21:36

Ahojte, prosím o odporúčania 😊

Mám 2-ročného syna a hľadám v okolí Piešťan alebo Topoľčian nejaký krúžok 1-2× do týždňa, kde by boli deti s mamičkami a bol tam aj lektor.

Ideálne niečo pohybové, keďže syn miluje šplhať, skákať, liezť po prekážkach a stále sa hýbať 😄 Takže niečo, kde si dokáže vybiť baterky 😂

Ďakujem veľmi pekne 🙂

anonym_217a3f
Dnes o 05:24

zober ho na ihrisko

anonym_a61eef
Dnes o 05:45

@anonym_autor dva roky nie je vek na nejaky organizovany kruzok, a ked nieco take hladas tak sa nechces svojmu dietatu venovat ale odlozit ho dakde. Takze pekne si pozri co mas v okoli, obehni vsetky detske ihriska, materske centra mozno ponukaju doobedne stretnutia mamicky/deti. Dietatu v tom veku staci prechadzka na odrazadle/traktore do mesta, pozorovanie holubov, hadzanie kamienkov do vody, ihrisko, presypanie piesku na pieskovisku. Staci aj obycajne trhanie buriny ponat ako bojovu ci poznavaciu hru. Proste rozmyslaj a tvor pre svoje dieta program sama! Moj najstarsi dokazal hodiny pozerat zdvihanie ramy na parkovisku v tom veku. To nehovorim ze som kazdy den bola minimalne 4 hodiny v meste ci ihrisku kde fical na odrazadle a neskor na traktore. Vsetky "kruzky" od troch rokov hore idealne kedy uz dieta dokaze udrzat pozornost na dlhsie ako 20 minut.

abbey1
Dnes o 08:28

V takom veku sme sa hlavne hrali, hrali a hrali.
Ale keď už niečo hľadáš, MC v Piešťanoch organizuje takéto aktivity pre deti. Pozri si ich program.

autor
Dnes o 10:15
@anonym_a61eef

@anonym_autor dva roky nie je vek na nejaky organizovany kruzok, a ked nieco take hladas tak sa nechces svojmu dietatu venovat ale odlozit ho dakde. Takze pekne si pozri co mas v okoli, obehni vsetky detske ihriska, materske centra mozno ponukaju doobedne stretnutia mamicky/deti. Dietatu v tom veku staci prechadzka na odrazadle/traktore do mesta, pozorovanie holubov, hadzanie kamienkov do vody, ihrisko, presypanie piesku na pieskovisku. Staci aj obycajne trhanie buriny ponat ako bojovu ci poznavaciu hru. Proste rozmyslaj a tvor pre svoje dieta program sama! Moj najstarsi dokazal hodiny pozerat zdvihanie ramy na parkovisku v tom veku. To nehovorim ze som kazdy den bola minimalne 4 hodiny v meste ci ihrisku kde fical na odrazadle a neskor na traktore. Vsetky "kruzky" od troch rokov hore idealne kedy uz dieta dokaze udrzat pozornost na dlhsie ako 20 minut.

@anonym_a61eef kde som napísala, že sa nechcem svojmu synovi venovať? Samozrejme na ihriská, prechádzky chodíme denne aj za dažďa, denne vymýšľam aktivity na jemnú motoriku, hrabe sa aj v hline na dvore, ,,šplhá,, po strome, chodíme raz za čas na plávanie, ale chcela som niečo, kde budú nejaké penové prekážky, preliezky, tunele, leziaca stena a samozrejme, kde sa mu budem ja venovať pod vedením lektora v menšej skupine detí, keďže má rád takéto aktivity a chcem to sem tam obmenit. Ja nehľadám niečo, kde ho odložím na pol dňa.