icon

Kde je plávanie bábätiek v Košiciach?

sisa8746
26. mar 2009

Ahojte, neviete mi poradit, kde sa da plavat v KE s malymi drobcami? Popiste mi svoje skusenosti. 🙂

supermom
28. apr 2009

No, vidis, da sa aj bez toho. Ja chodim bud sama, alebo s manzelom, niekedy mi aj mama pride pomoct, lebo to prezliekanie a vsetko okolo toho, to je narocne. 🙂 Ale onedlho by sa mala pridat aj kamoska so synom, uvidime. My tento tyzden asi nepojdeme, lebo som tam prechladla a nechcem nikoho nakazit. Bud. tyzden tiez nic, ideme sa totiz ockovat a potom mala nemoze plavat, takze asi az o 2 tyzdne. Urcite potom napis, ako sa malemu pacilo a mozno sa tam niekedy aj stretneme 🙂. Malej sa paci, ale naposledy ju sestricka uz nesetrila a sups s nou pod vodu, mala spustila rev, aj sa zlakla, tak som zvedava, co bude nabuduce. Snad nebude mat paniku... Drzim palec. 😎

mukky
4. máj 2009

ahoj,tak my sme chori,takze kedy sa na to plavanie dostaneme,netusim ☹ ☹ ☹ ,vy sa ako mate?

supermom
13. máj 2009

Ahoj Mukky, tak uz sme obe v poriadku, od vcera zase plavame, mala bola strasne zla, lebo uz 2 tyzdne neplavala, ale hovorim si, ze to prejde a musi si zvyknut. Dnes sme boli na kontrole s chrbtom, dr. nas chvalila, ze je tam vyrazny pokrok, tak sa velmi tesim, ze to vsetko ma zmysel. 😉 Takze sa tesime zase na piatok. Vy kedy pojdete? Uz ste zdravi? Napis a pekny den 😎

mukky
18. máj 2009

supermom ahoj,tak my sme dnes boli prvy krat,manzel bol s malym v bazeniku,aj som mu ticho zavidela 😉 ,sestricka nas pochvalila ze na prvy krat bol super 😀 ,ale sa mu velmi nepacilo a ani mne ze sa musi potapat pod vodu ☹ ,ked sa potopil uz asi 4 krat potom zacal poplackavat a uz sa mu tak velmi nepacilo,manzel si s nim sadol na schodiky ,mali odpocivat a uz mu bola aj zima...ale vraj kazda sestra plave s detmi inak,dnes to vraj bolo samostatnejsie,bola len jedna mamicka a my.A ani sa mi nepaci to liatie vody z vysky na neho ☹ neviem co presne ste robili vy...ale inac supwr,malemu aj staremu to urcite prospelo 😀 ,ideme opat v piatok poobede.To je fajn ze ste uz ok 🙂

terina25
20. máj 2009

ahojte baby.

nemám čas to tu čítať,lebo sa mi budú dietko 😉 ak možte,tak mi pošlite do IP o plávaní.

napr.kde, za koľko a hlavne musím vedieť aj ja plávať??lebo ja neviem 😠 díky

olifcek
6. apr 2010

prepacte, mimo temy....ale nepoznate niekto dobru neurologicku v novej nemocnici v kosiciach? alebo aka je dr. tulejova v starej nemocke?

spominana dr molcanova asi nie je neurolog, ze?

luciaanna
6. apr 2010

Ahoj. My chodíme za Mudr. Adamovou, nemôžem si sťažovať. Ambulanciu má na detskej polikl. v novej nemocnici. Molčanova je rehabilitačná Mudr. Predpokladám, že sa pýtaš na detského neurológa?

olifcek
6. apr 2010

luci ano, detskeho...adamovu mi neodporucalo par l;udi....a prave mi doporucili dr. bratskeho....boze, snad dobre vyberiem...

jaruska74
7. apr 2010

ahojte to od ktoreho mesiaca sa moze chodit plavat?

jane1
19. apr 2012

Ahojte, kde aktuálne chodievate plávať? a od akého mesiaca je to tam povolené

bastilly
26. apr 2012

V novej nemocnici by som dp bazena nevosla ja a nie s dietatkom, 7 rokov som tam praxovala a hygiena je nulova takze asi radsej priplatit ale ist do kurzov, kde je bazen vyhradeny pre deticky..vNovej chodi f do bazena kadekto...

zenabla
20. júl 2012

Aktuálne Ťahanovské riadky LAGUNA, plávacie jasle BUBLINKA, p. Bazanová

mravvcek
20. dec 2012

kočky mozeme zacat plavat?Mame 3 mesiace?Viete poradit,kde je to naj 🙂

bettypo
21. jan 2013

babyrelax centrum v Spoločenskom pavilóne

semiackos
6. mar 2013

bettypo - to baby relax centrum je nieco nove, prosim? co sa tam da robit?

tehulkake
5. apr 2013

@semiackos odporucam myslava babylook alebo pani antalova na peresi

hanka760
28. apr 2013

Dobry den prajem, mate niekto skusenosti s " plavecké jasličky Bublinka v Kosiciach " prosim http://www.bublinkake.sk/ ? moj mesacny chlapcek sa kruti do C-ecka a nechce sa mu tocit hlavickou do pravej strany. Viete mi prosim niekto poradit? Cvicime na brusku ale radsej sa pozera pred seba a potom iba do lava...do prava je to narocnejsie aj ked mu pomaham..nejake rady prosim Vas?

rik
28. apr 2013

@hanka760
klast doraz na spravnu manipulaciu s dietatkom (nenosit vo zvislych polohach!), poctivo cvicit, motivovat hrackami vytacanie hlavy do prava, v polohe na chrbte aj na bruchu, na odpocinok ukladat tieta na makku podlozku.

lucifuk_77
4. máj 2013

@hanka760 Ahoj, urcite by som isla do Presova - kedysi to bol BabyClub Zuzi a plavali na Diamantovej, odkedy ma pani Lukacova vlastne priestory v Presove, plava uz len tam - KID FIT na Budovatelskej - z Kosic sa tam dostanes jednoducho a co sa tyka starostlivosti o taketo babatka, je jednicka. Vela poradi, do 6 mes. plava vo vani - teda babatko, a ty a ona ste pri vani. Potom idete do bazena. Ja som plavala so starsim pred 6 rokmi a teraz plavam s mladsim (8 mes.). Uzasne je, ze pani Lukacova vie velmi dobre poradit aj rehabilitacne cviky, cvici tam aj fitlopty a je taka akuratne "prisna" na mamicky, ktore davaju na rady babiciek - hopsadla, chodaky, nosice a podobne bludy, ktore kazia detom chrbticu... Sucastou plavania do 6 mes. je tam aj poradenstvo, takze ti ukaze tie sposoby nosenia a ako posilnovat tie partie, ktore treba v tom case. Ako masirovat, dokonca kedysi pred 6 rokmi mi aj radila s prikrmami (je povodne dietna sestra, ale uz roky robi plavanie). Urcite by som si na tvojom mieste zaobstarala knizku od Kiedronovej - Nezna naruc rodicu - to je zakladatelka babyplavania v CR, k nej chodia instruktorky na kurzy...

hanka760
6. máj 2013

@rik a lucifuk_77...dakujem pekne za odpovede, PO sice nie je daleko ale mame iba jedno auto 🙂 tu knizku idem hladat...

axiska
17. jún 2013

@tehulkake ahoj, vies mi prosim posunut nejaky kontakt na to plavanie na peresi u p. Antalovej? pocula som uz na to pozitivne ohlasy, len akosi kontakt neviem najst 🙂 dakujem

janka11912
11. júl 2013

@sisa8746
Ahoj ja z maličkou , chodievame v Ke do Baby relax centrum, pracuje tam jedna užasna žena fyzioterapeut 🙂 .
Nachádza sa to v Spoločenskom pavilóne na Triede SNP 61. Je tam super 🙂 Janka
tel. kontakt : 0903 637 764
Janette Krišaková - fyzioterapeut

chantal333
8. aug 2013

Ahojte baby ;))my chodíme do baby relax centrum a neviem si vynachvalit-prístup a vyskedky môjho Ivka🙂ale chcela by som uz ísť v septembri k pani antalovej na peres,neviem nájsť stránku -ma?alebo mi poradite?plava sa v skupine po koľko deti?ci individuálne?a koľko stoji jedno plávanie-kurz?

stela22
27. aug 2013

ahojte 🙂 mate niekto skúsenosti s plávaním na bankove v kosiciach v centre bublinka? ako prebieha ta hodinka?

lenkaajko
18. sep 2013

prosim Vas na p. Antalovu kontakt alebo nejaku stranku ? dakujem

hexina
25. okt 2013

baby aj mna by zaujimal nejaky kontakt alebo stranka na ten peres 🙂 dakujem
@lenkaajko
@chantal333

lenkaajko
Odpoveď bola odstránená
alex31
25. okt 2013

ak by mal niekto zaujem ..... moj syn tam teraz zo skolky absolvoval "predplavecky" vycvik a bol nadseny 🙂 🙂 🙂

http://www.detskyklub.sk (kliknite na Bazen)

franka
1. dec 2013

@lenkaajko
Ak ešte potrebujete kontakt na p. Antalovú: zraloky@zraloky.sk; 0905929165

fffrida
10. sep 2014

Ahojte, hľadám miesto kde by sme mohli chodiť plávať s 3-ročnou žabkou. Pozná niekto niečo aj pre takéto väčšie deti??
Ďakujem