icon

Kde nájsť stavebnicu kompatibilnú s Lego Duplo?

cecilia29
21. mar 2025

Ahojte. Prosím vás, hádam stavebnicu kompatibilnu. Mame doma 2x originál, ale deti veľmi nezaujal. Včera som bola na návšteve kde mali dosť staré lego zoo a neskutocne ich bavilo. Zistila som ze ich nebaví ak maju presný návod, napr vyskladat psa a pod. Ich baví tvorenie, keď si vymýšľajú krajinky , dávajú zvieratka , zostávujú farmu ci zoo, stávajú domčeky. Od rána surfujem. Originál lego okrem toho ze je drahé nie je pre ne .... Ale kde kúpim niečo kompatibilné nech využijem to co mame doma, ale zároveň také aké som popísala? Kde.su napr zvieratka, ale len sa osadzaju nie vyskladavaju. A kde je cena normálna nie nás týždenný rozpočet na stravu? Ďakujem

pandusica
21. mar 2025

No ja sa prihovaram za Lego, vies kupit aj take, ze na kila rozne kocky z druhej ruky. Ja som kupila dcera na Vianoce MegaBlocks, len preto, ze to bola Labkova patrola. Ale uz nikdy nekupim nic ine ako Lego, to sa tie kocky absolutne nedaju porovnat. Lego kocky su omnoho kvalitnejsie, krajsie do seba sadnu. Pripadne pozri V..., tam som tiez nasla paradne z druhej ruky.

nikha2809
21. mar 2025

Hubelino alebo Unico inak aj Duplo sa dajú kúpiť iba boxy z kockami

lucik194
21. mar 2025

kupila by som duplo, to aj po rokoch predas, vydrzi desiatky rokov, nie ako lacna stavebnica .....

vsak kup normalne plnu krabicu lega duplo, len kocky, take predávajú x roznych

hladaj lego duplo box take aspon za 40-50 eur, toho uz bude dost kusov na tvorenie

kiki68
21. mar 2025

V lidl mali kompatibilne s duplom, v takom velkom kybli to bolo

lelelienka
21. mar 2025

Nerozumiem ako sa neda z lega poskladat co chces…🤷‍♀️ asi ste kupili zle sady, treba kupit mix kociek a z toho mozes skladat a skladat. Da sa aj z bazaru.

cecilia29
autor
23. mar 2025

Ďakujem za reakcie. Posnažím sa kúpiť lego v akcii

puupava15
23. mar 2025

@cecilia29 na aliexprese nájdete aké chcete od postaviciek, zvierat, a kadejakeho príslušenstva. My mame pol originál a pol odtiaľ deti sa pekne vyhrajú.

cecilia29
autor
23. mar 2025

@puupava15 a vieš mi poslať link s ktorým si spokojná?