Kedy ste boli prvýkrát s dieťaťom v kine?
Ahojte, kolkorocne boli vase deti, ked ste skusili s nim nejaku rozpravku? 3 rocny je este mlady na to?
moj ma 5,5 a skusali sme nejake dlhsie filmy doma a nie vzdy vydrzal. ale tak on nie je velky pozerac 🙂 jeho rovnako stara kamoska doma pozera v pohode, v kine boli teraz na tych zivloch ci ako sa to vola a nevydrzala to cele, ale skoro.
Moja mala myslím dva a pól. V pohode zvládla. Vyskúšaj, je to individuálne. Keď nebude zaujatý rozprávkou, vždy sa dá odist. Napr. Moje krsniatko bol tiež niekedy v 2 alebo 3 rokoch a nezvládol to, po 20 minútach sme odišli z kina na ihrisko 😀
Moja malá bola ako 4ročná a skoro celé vydržala. Len jej vadilo, že je to nahlas 😀
Moja mala 4 a pol 10.minutach chcela ísť domov..takto špekulovala celý čas nakoniec sme to nejako dobojovali ale som si hovorila že zlá rozpravka..teraz boli znova má 5 a nevydržala celý čas.20min.pred koncom odišli.
Dcéra v 3 rokoch a veľmi sa jej páčilo. Syn mal skoro 4, ale nevydržal do konca - dodnes nemá rád hlasné zvuky. Ale v 4 a pol už pozrel celý film.
Moja mala 3,5 roka a boli sme na Mavke. Velmi sa jej pacilo, pukance, velke platno atd. 🙂 vydrzala pekne cely cas.
Urcite je to individualne ako vsetko okolo deti 🤷🏼♀️
Môj bol ako 4 ročný prvý krát v kine na avatara malo to cez tri hodiny a dla to úplne v pohode 👍
4r
4 a pol...a som rada, že som ju tam neťahala skôr...takto vydržala celý film (Labková patrola), síce občas sa na stoličke pomrvila alebo si nevedela nájsť miesto, ale nevyrušovala, šepkala...čo sa o ostatných deťoch povedať nedá...pobehovali tam, kričali, vymýšľali...rodičia spali 🤣 hlavne oteckovia...ale zážitok super
Tak to si dobre pamätám, lebo môj tretí syn mal 2m a ja som sa s ním prechádzala pri Dunaji zatiaľ čo muž zobral starsie deti na trollkov.. mali 3 a 4ri roky, vydržali a mali super zážitok.. tretí myslím bol prvý krát v 3r..
Moji tým že telku majú dávkovanu akonáhle sa niečo pusti tak sa sústredia..
môj má 2,5r a už bol 2x v kine 😎 raz na labkova patrola čo ani nedýchal a raz na elementy kde vydržal asi 30 minút a potom jazdil s autickom po sedankach 😀 treba vybrať vhodnú rozprávku
a teraz som pozerala program kina a cez víkend pôjdeme na esá z pralesa 👍
Moje deti radi pozerajú rozprávky, ale aj radi komentujú, sú hlučné. Nemám rada, ak nás niekto ruší pri pozeraní, tak nejdem ani ja rušiť s mojimi deťmi. 😃
My sme boli 1x minuly tyzden. V Decembri budem mat syn 4r. Boli sme na Lapkovej patrole 2 a veľmi pekne to zvládol. Vydrzal cely film.
So starším som bola, keď mal cez 4,5 roka. S mladším v 3,5 roku.
So starsou dcerou ked mala 3 roky na Frozen 2. Akoze dala to. Ale ku koncu uz nechcela sedez tak stala (nastastie bola taka mala, ze vsetci za nou videli 😁)
Dcerka 2,5 bola pár krát v letnom kine. Vydržala 0,5-1 h. No cely dej som jej prerozpravala do jej jazyka, inak by to myslím nedala 😉
Syn mal niečo cez 3 a v pohode. Dcéra ide mat pomaly 5 ale nehrozí, rozobrala by kino
Je to individuálne, nikdy nevieš čo dieťaťu sadne na nos, môže to byť tma, hluk, zlá rozprávka, zle pukance 🙈 choďte skúsiť, zober miesta niekde na kraji, blízko východu ideálne a ak bude zle proste odídete.
Ja som sa riadila tým, že či doma už obsadia pri dlhej rozprávke alebo nie. So synom som bola teraz nedávno na Patrole, má 4,5 a užil si to veľmi. Bála som sa, či to nebude veľmi hlučné, to mu vadí aj na koncertoch a rôznych akciách, ale bolo to ok. Mladšia má 2,5 a ani doma neobsedí, ju to baví tak 10 min a potom už robí somariny. Takže na kino si ešte počká.

Urcite. Moj 5 rocny by mozno dal... (Sudim pidla svojich deti.)