icon

Koľko majú vaši chlapci vo veku 9 - 13 rokov aktivít?

superholka77
Včera o 14:14

Ahojte chcem sa len tak informačné opýtať ohľadom detičiek ale chlapcov vo veku 9-13 rokov koľko majú aktivít mimo školu a ako to na začiatku brali či sa im chcelo nechcelo či si zvykli či vidno rozdiel taký čo chodia a taký čo majú maximálne raz za týždeň niečo a pripadne dievčatka menšie 4-6 rokov tiež či majú nejaké aktivity mimo škôlky 🙂 ďakujem

anonym_ea15b4
Včera o 14:18

Moje dievčatá nikdy nemali aktivity mimo mš.
mš stačila.

minesasubu
Včera o 14:26

syn 4r chodi do mš , tam majú raz do tyždňa gymnastiku
ale chodim s nim aj mimo mš na kružok - hudba detom chodime tam od 1,5r a má to velmi rád , ptm má raz do týždňa plavanie a keď sa niekedy naskytne tak chodime na dielničky ale to je aj pre baby aktivita

janinah
Včera o 14:43

Dcery ine aktivity v školkarskom veku nemali,v skolskom klavir a jazykovku,ale nie uz od 1.triedy. Vikendove aktivity s rodicmi typu lyzovanie neratam,plavat sa naucili razdva u sukr.trenera.Syn bol iný,od 5r.hokej do 12r.,v 1.triede karate rok,husle dva roky,lebo sam chcel.Aj s tym skoncil,ked sam chcel. Od 12r hadzana,uz jw dospely.
Moj naxor pi rokoch..chlapec potrebuje sportovy kruzok,dievcata az tak nie. V skolkarskom veku nepotrebuju nic extra. Jazykovku az ked sami pochopia,ze je to nutnost,dovtedy skoda penazi. Ukazat im treba vsetko o co prejavia zaujem,ale nenutit.

biba_18
Včera o 14:47

moje 9-13 ročné dieťa malo tréningy karate a výtvarnú, plus v 12 si pridal ešte bubny a potom to vymenil za gitaru. na mš hral rok futbal, ale nebavilo ho to. pri bojových športoch ostal aj na strednej škole, aj neskôr…
jazyky nepočítam…

riskoh
Včera o 16:26

Moj zacal 4rocny s hokejom,nasledoval tenis,plavanie, rad tam chodil ale nejako extra ho to nechytilo, 6rocny zakotvil pri futbale, teraz ma 11r. chodi na futbal(3krat tyzdenne,plus vikend zapasy), atletika (2krat tyzdenne), jazykovka 1krat tyzdenne, sportuje velmi rad

anonym_d81169
Včera o 17:07

Dcérky popri mš nemali iné aktivity, v ZŠ mali ľudový tanec, krúžok šikovných rúk, turistický krúžok, mladsia aj spev.
Neskôr basketbal mladšia moderné tance

erikavesela
Včera o 20:37

Nas syn ma 9..od 1.rocnika chodi dva krat do tyzdna na krav magua myslim, ze mu yo zatial staci..starsi ma uz 19...s krav magou zacal ako 7 rocny, robi to stale a popri tom ma od asi 15-tich vlastne treningy sachu a este sach 2x do tyzdna aj uci...