Kráľovstvo lesných strážcov - magnetky na výmenu
ahojte ma niekto na vymenu magnetky z albumu magneticky vyskomer kralovstvo lesnych strazcov? ja mam na vymenu 5ks z pravej strany zabu,5 magnetka to dievca ,tie otvorene usta 6 z hora,z lava 10 magnetka bojovnik,11 magnetka tiez bojovnik co je podnim 😉 dakujem
@lubos1975 dobrý deň, už nie. Pred chvíľou som sa dohodla s jednou paňou. Ale ďakujem za info. Stanka 😉
@lubos1975 ale ak by ste mali 14,16,24 tak by som to brala.
POTREBUJEME : 6, 16
Máme na výmenu : 4, 11, 17, 21
@cyclo_danka My toho rytiera 19ku máme, poštou môžem poslať .
@lilidia Velmi pekne dakujem za ponuku, ale uz som sa dohodla s inou zberatelkou. Vdaka!
@sindleryovas Máme naviac jeden nový meter /výškomer/ a magnetky 8,12,13,15,19,21.
@cyclo_danka OK 🙂
Ak ma niekto zvysne magnetky a je ochotny poslat za postovne, mala by som zaujem. My sme iba teraz kupili vyskomer a magnetky uz v Bille nemaju.
@lilidia dobrý večer, chcela som sa opýtať, či by ste nám ho nepredali. Ozvite sa. Stanka 🙂 😉
@merryholicova ahoj este máš tie všetky ? Dak.
Baby chýbajú mi už len tri magnetky. Sú to 14,16,24. Pomôžte mi to dokončiť.
@sindleryovas Ďakujem za info 🙂, pekný deň 🙂
MAMIČKY, MUSIM PISAT VELKÝMI PÍSMENAMI,
DAVAJTE SI POZOR NA MERYHOLICOVÚ,
JE TO KLAMÁRKA, OBERE VÁS O PENIAZE, POSLE OBYCAJNE, AJ KED VY ZAPLATITE ZA DOPORUCENE A PRVU TRIEDU, A POSLE INÚ MAGNETKU, AKU STE CHCELI
POZOR ! NA NU !
ahojte, potrebujeme 11 (slimak)
Na vymenu ponukam 5, 6, 12 (2x), 14, 22, 23
Najlepsie vymena osobne v BA, alebo postou. Dakujem!
U koho sa najde este 6, 9 a 23 ?
ponukame cisla magnetiek : 2,7,11,20-2x,21
ponukam: 3, 4, 7, 10, 12, 14, 17, 19, 21 ... 0,60 centov + postovne
Totálne ma štve že sa tie magnetky predávajú - zostalo mi 1, 3,7,9,12,15,18,21 ak niekomu pomôže, pošlem len za poštovné

Chyba nam uz len c. 9. Ponuknite...mame 4 ks na vymenu...