Kráľovstvo lesných strážcov - magnetky na výmenu
ahojte ma niekto na vymenu magnetky z albumu magneticky vyskomer kralovstvo lesnych strazcov? ja mam na vymenu 5ks z pravej strany zabu,5 magnetka to dievca ,tie otvorene usta 6 z hora,z lava 10 magnetka bojovnik,11 magnetka tiez bojovnik co je podnim 😉 dakujem
ahoj je mi luto ale uz nie vcera som posledne predala, jedine co mam domino kocky ak mate zaujem napiste
Dobrý deň. Zostali nám ešte nejaké magnetky . Ak máte niekto záujem píšte. Rady predáme . Tu sú ich čísla.
3, 4, 5 x 2 , 7 ,8 , 17, 18, 21, 22, 23,
@anjelik09087 ahoj, mala by som zaujem o cislo 6,12 - je ot ten rytier vlavo s modrym pozadim a a ten slimak v pravo hnedy? tak to mas nacislovane? podla toho zoznamu na prvej strane?
@hanikbanik okrem tych ust by som vzala vsetky,ak ich este mate?za kolko by ste predala??dakujem
@gabca1512 ak máte na mysli lesných strážcov tak tých už nevymieňam ani nepredávam a ak máte na mysli príšerky tak len všetko spolu.
Ponukam na predaj magnety cislo 3, 4, 5, 10, 11 a 2*15. V pripade zaujmu prosim IP.
Mam aj ciarove kody z Nivea, aj Smoulove domino.
@gabca1512 Dobrý večer. Mám všetky ktoré chcete. Dohodneme sa cez IP. Ján 🙂

ešte raz som robila veľký poriadok s magnetkami. Mám na výmenu či predaj tieto magnetky : 1, 3, 4, 6, 7, 10, 11, 12, 13,14, 15, 17, 18, 20, 22 po 0,50eur + 0,45eur poštovné. Zháňam 16, ak niekto má ozvite sa mi