Kráľovstvo lesných strážcov - magnetky na výmenu
ahojte ma niekto na vymenu magnetky z albumu magneticky vyskomer kralovstvo lesnych strazcov? ja mam na vymenu 5ks z pravej strany zabu,5 magnetka to dievca ,tie otvorene usta 6 z hora,z lava 10 magnetka bojovnik,11 magnetka tiez bojovnik co je podnim 😉 dakujem
@gondyo
dobrý večer, chce sa opytať, či náhodou ešte nemáte 13 magnetku dievča margarétku, kúpili by sme, dakujem
@bemifa
dobrý večer, chcem sa opytať, či nemáte ešte 13 magnetku, mali by sme záujem, dakujem
@martina14031974 mam
dobrý den, tak to ste potešili nášho malého, napíšte nám kolko peniažkov vám máme poslať a kam, dakujeme za ochotu
@bemifa
dobrý den, dakujeme vám za ochotu, sme radi, že ešte niekto má magnetky, pošlite nám číslo účtu a sumu, ktorú vám pošleme, naša adresa je Adamko Šlajferčík Veľká Ves 92, 985 01 p. Kalinovo
Prepáčte ale už nemám ani jednu
Zostala mi este magnetka 19, darujem za postovne.
Zhanam magnetkami c.13 ponuknite vymenim za nálepky z kniziek billa pripadne smolkov
Ponukam magnetky 3,5,10,18,22 ,23,24 zhanam 1,2,13,21. Najradsej vymenou, mozem ponuknut za magnetky aj nejake domino smolkov, alebo nalepky do kniziek z billy rekordy, alebo zvierata..... mozny osobny odber aj v BA
tie co zhanam aj odkupim, ale urcite nie za 2€ za kus...
@14liba ak máte záujem, 21 Vám môžem za 50 centov ponúknuť. Vrakuňa.
@hanikbanik Máte ešte toho slimáka? Myslím, že je to 11
@sharonik žiaľ, už nie
ponukame 2x 20, 21
Koľko by stál s poštovným?
ponukame 1, 4, 11, 14, 21, 21, 24
Ostali nám tieto magnetky : 5, 6, 7, 14, 15, 18, 20, 22
@anjelik09087 Ahoj,máš ešte číslo 7 a 18?
@mata19 Ahoj,máš ešte číslo 4 a 11 ?

@ani3012
Dobrý večer, chce sa opýtat či náhodou ešte nemáte magnetku 13 dievčina margarétka, mali by sme záujem