Kráľovstvo lesných strážcov - magnetky na výmenu
ahojte ma niekto na vymenu magnetky z albumu magneticky vyskomer kralovstvo lesnych strazcov? ja mam na vymenu 5ks z pravej strany zabu,5 magnetka to dievca ,tie otvorene usta 6 z hora,z lava 10 magnetka bojovnik,11 magnetka tiez bojovnik co je podnim 😉 dakujem
Ma niekto na vymenu 17 a 22
Ma niekto na vymenu resp predaj 17 a 22 🙂
mam na predaj magnetky z Kráľovstva lesných strážcov (0,50€/ks)
1, 2 (3x), 3 (2x), 5 (2x), 6 (2x), 7, 8 (4x), 9, 10 (2x), 12, 13 (3x), 17, 18, 19 (2x), 20, 23
Ahojte, mám na výmenu tieto magnetky (viac kusov, napíšte si)
za Disney kartičky 19, 59, 170 a čo najväčšie množstvo kódov pre školy
Ak niekto potrebuje, mam este na predaj magnetky, na predchadzajucej strane je foto ktore.
Ma niekto na predaj magnetku c 22?
Zhanam magnetku c 22 🙂
Dobry den nema niekto 22,17.mam na vymenu:3x1,3x2,13,2x23,16,3,20,6.
Ahoj mam asi desat tych kodou ale v Ba momentalne cely tyzden som v lozorne keby ste mi ich podrzali do buduceho tyzdna bola by som vdacna.no aj ja som to pozerala podla toho cislovania je to oko vtaka co na nom sedi ta kvetinka a druhe je ten strasiak.
potrebujem ten plagat,na magnetky ,da sa niekde zohnat?
Ahojte, pisem sice uuplne mimo temu, ospravedlnujem sa, ale nemozeme uz zohnat magnetky SAVANE BROSSARD, boli to franc. cukrovinky v takom kartoniku ako brumiky a zbierala sa z 19tich casti africka mapa. Cukrovinky sa dali kupit v Tescu, ak by ste nahodou mali nejake casti mapky, prosim napiste mi, nechcem tu davat fotku tej mapky, ked pisem uplne mimo, dole je link
https://www.modrykonik.sk/forum/sporty-hobby-a-zaujmy/magnetky-savane-brossard-zbierame-africku-mapu/
dakujem pekne
@kralovstvomagnetky Kedysi sme mali, musela by som pozrieť, kam ho založili - ak nájdem, vymením za kódy 😉
ten plagat pod magnetky?-chcete vymenit za kody?-to by ma potesilo!
Ten plagát pod magnetky... našla som ho... a záleží od toho, koľko máš kódov, či to bude stačiť 😉 .Dohodneme v IP
@kralovstvomagnetky
tak mi napis kolko kodov za plagat chces a ja ich zozeniem a urcite poslem!tesim sa !

🙂