icon

Kráľovstvo lesných strážcov - magnetky na výmenu

natalii6
31. máj 2013

ahojte ma niekto na vymenu magnetky z albumu magneticky vyskomer kralovstvo lesnych strazcov? ja mam na vymenu 5ks z pravej strany zabu,5 magnetka to dievca ,tie otvorene usta 6 z hora,z lava 10 magnetka bojovnik,11 magnetka tiez bojovnik co je podnim 😉 dakujem

kralovstvomagnetky
16. apr 2014

tieto mame na vymenu

kralovstvomagnetky
16. apr 2014

a toto je nasa zbierka a co tu nemam ,nam chyba,ak by niekdo mal,potesil by!

syslica
16. apr 2014

@kralovstvomagnetky Takých 100 😉 - teda čo najviac ako sa len dá...

kralovstvomagnetky
18. apr 2014

OOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO............tak teraz sme mimo domova ,pozbieram co sa da,a po sviatkoch sa dohodneme,len si prosim nechat ten plagat!

kralovstvomagnetky
20. apr 2014

ahoj,kody zbieram uz ich je viac,a este -magnetky nemate ,keby sa dali vymenit?mam slubenych viac kodov!

syslica
23. apr 2014

@kralovstvomagnetky Mám aj magnetky, ja som strážcov nikdy nezbierala, to len deti doniesli, môžeme potom dohodnúť...

kralovstvomagnetky
23. apr 2014

a ako by sa dali vymenit magnetky?kodov mam uz vela!
a dokedy ich potrebujes,kedy si posleme?

peliska13
23. apr 2014

@kralovstvomagnetky Ahojte tak aj ja sa pridám nemá niekto magnetku 21? vymenila by som za kartičky Disney alebo kódy alebo hocičo iné

kralovstvomagnetky
26. apr 2014

mam uz tie kody-a rada by som poslala vymenu,tak prosim odpis aby sme sa dohodli-syslica-dakujem

kacora88
28. apr 2014

Darujem alebo vymenim za magnetky mapa zvierat.

kacora88
28. apr 2014

@kralovstvomagnetky mam pre vas zabiaka a toho zlteho a bojovnika kuknite mam to tu ak chcete poslite ip adresu

kralovstvomagnetky
28. apr 2014

dakujem!
a co poslem ja?
Alzbeta Horvathova
Mamateyova 15
851 04 Bratislava 5

910
28. apr 2014

vymenim

kacora88
29. apr 2014

@kralovstvomagnetky ahoj to patrilo mne ci?ak ano tak si prisim ak mas z kostikov mapa zvierat ak nemas tak ti ich dam za postovne,hm napis internu spravu

kacora88
29. apr 2014

@kralovstvomagnetky ak mas cas mozme aj stretnut som z pertzalky hm?

mariana82
29. apr 2014

Ahojte. Zostalo nam vela magnetiek. Ak mate zaujem piste IP. 0,5€/kus

kralovstvomagnetky
30. apr 2014

ano budem si prosit,len neviem cisla,a maju my poslat meter,a potom napisem co my chyba,tesim sa na ne!dakujem

tomaskovamaminka
30. apr 2014

@kralovstvomagnetky prosim ta, ked niekomu odpovedas, tak pod jeho spravu najprv klikni na"odpovedz" alebo napis pred spravu @nick teda jeho prezývku , vtedy dostane upozornenie, takto o tvojich spravach sa dozvie naozaj len nahodne, ked sa pozrie na tuto stranku, takze:/ To len taka rada🙂 Takze syslica mozno ani netusi, co si jej pisala:/

kralovstvomagnetky
30. apr 2014

ahoj,posielala si plagat,neprisiel my?
ja som posielala kody doporucene,uz prisli?

syslica
30. apr 2014

@kralovstvomagnetky Ahoj Betka, písala som ti, že mi más napísať adresu do pošty. Kódyod teba prišli včera a len dnes som tu v téme náhodou zistila, ze to si ty... Takže meter, magnetky a kartičky tí odišli dnes, obyčajne vo veľkej bielej poriadne prelepenej obálke.

kralovstvomagnetky
1. máj 2014

dobre,dakujem
este som zohnala kody,budes ich chciet,mam poslat?asi 12kusov

syslica
2. máj 2014

@kralovstvomagnetky Ahoj Betka, kódy mi môžeš napísať do správy tu na Koníku... ale nie sem do témy 😉 , lebo tu by si to prečítal každý, ale klikni na tú malú obáločku pod mojím príspevokm, to je IP = interná, osobná pošta... tak sa posiela správa priamo mne 😉 a tam mi ich teda napíš, ak môžeš.
Alebo mailom sem: jergus.rybiansky@gmail.com
Jergušík a jeho kamoši zo školy sa zaručene potešia! Dík

kralovstvomagnetky
2. máj 2014

velmy pekne dakujem,ani nevies aku mam velku radost ze mam ten plagat pod magnetky,a uz nam chybaju iba 4 kusy,a mam este poslat tie kody?ci to uz skoncilo!

syslica
2. máj 2014

@kralovstvomagnetky To som rada, že som ti pomohla 🙂 Kódy mi môžeš poslať, súťaž trvá do 7. 5. ale hádam bude lepšie, keď klikneš na tú obálku so šípkou pod mojím príspevkom a napíšeš mi ich do osobnej pošty tu na Koníku, ok?

kralovstvomagnetky
3. máj 2014

ok

kralovstvomagnetky
3. máj 2014

nam chybaju tieto 4 kusy
mame aj vymenu!
potesili by nas!

kralovstvomagnetky
3. máj 2014

ak ma niekdo tieto nase 4 chybajuce magnetky,prosila by som- vymenim-kupim!

kacora88
3. máj 2014

Darujem magnetky lesnych strazcov.alebo vymenim za zvieratka mapy zvierat a 29 monsters.

kacora88
7. máj 2014

Mam na vymenu ci darovanie:2x1,2,6,7,14,16,20,2x23.napiste prosim

kacora88
7. máj 2014

Tu je zbytok