Kráľovstvo lesných strážcov - magnetky na výmenu
ahojte ma niekto na vymenu magnetky z albumu magneticky vyskomer kralovstvo lesnych strazcov? ja mam na vymenu 5ks z pravej strany zabu,5 magnetka to dievca ,tie otvorene usta 6 z hora,z lava 10 magnetka bojovnik,11 magnetka tiez bojovnik co je podnim 😉 dakujem
@kralovstvomagnetky Takých 100 😉 - teda čo najviac ako sa len dá...
OOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO............tak teraz sme mimo domova ,pozbieram co sa da,a po sviatkoch sa dohodneme,len si prosim nechat ten plagat!
ahoj,kody zbieram uz ich je viac,a este -magnetky nemate ,keby sa dali vymenit?mam slubenych viac kodov!
@kralovstvomagnetky Mám aj magnetky, ja som strážcov nikdy nezbierala, to len deti doniesli, môžeme potom dohodnúť...
a ako by sa dali vymenit magnetky?kodov mam uz vela!
a dokedy ich potrebujes,kedy si posleme?
@kralovstvomagnetky Ahojte tak aj ja sa pridám nemá niekto magnetku 21? vymenila by som za kartičky Disney alebo kódy alebo hocičo iné
mam uz tie kody-a rada by som poslala vymenu,tak prosim odpis aby sme sa dohodli-syslica-dakujem
@kralovstvomagnetky mam pre vas zabiaka a toho zlteho a bojovnika kuknite mam to tu ak chcete poslite ip adresu
dakujem!
a co poslem ja?
Alzbeta Horvathova
Mamateyova 15
851 04 Bratislava 5
vymenim
@kralovstvomagnetky ahoj to patrilo mne ci?ak ano tak si prisim ak mas z kostikov mapa zvierat ak nemas tak ti ich dam za postovne,hm napis internu spravu
@kralovstvomagnetky ak mas cas mozme aj stretnut som z pertzalky hm?
Ahojte. Zostalo nam vela magnetiek. Ak mate zaujem piste IP. 0,5€/kus
ano budem si prosit,len neviem cisla,a maju my poslat meter,a potom napisem co my chyba,tesim sa na ne!dakujem
@kralovstvomagnetky prosim ta, ked niekomu odpovedas, tak pod jeho spravu najprv klikni na"odpovedz" alebo napis pred spravu @nick teda jeho prezývku , vtedy dostane upozornenie, takto o tvojich spravach sa dozvie naozaj len nahodne, ked sa pozrie na tuto stranku, takze:/ To len taka rada🙂 Takze syslica mozno ani netusi, co si jej pisala:/
ahoj,posielala si plagat,neprisiel my?
ja som posielala kody doporucene,uz prisli?
@kralovstvomagnetky Ahoj Betka, písala som ti, že mi más napísať adresu do pošty. Kódyod teba prišli včera a len dnes som tu v téme náhodou zistila, ze to si ty... Takže meter, magnetky a kartičky tí odišli dnes, obyčajne vo veľkej bielej poriadne prelepenej obálke.
dobre,dakujem
este som zohnala kody,budes ich chciet,mam poslat?asi 12kusov
@kralovstvomagnetky Ahoj Betka, kódy mi môžeš napísať do správy tu na Koníku... ale nie sem do témy 😉 , lebo tu by si to prečítal každý, ale klikni na tú malú obáločku pod mojím príspevokm, to je IP = interná, osobná pošta... tak sa posiela správa priamo mne 😉 a tam mi ich teda napíš, ak môžeš.
Alebo mailom sem: jergus.rybiansky@gmail.com
Jergušík a jeho kamoši zo školy sa zaručene potešia! Dík
velmy pekne dakujem,ani nevies aku mam velku radost ze mam ten plagat pod magnetky,a uz nam chybaju iba 4 kusy,a mam este poslat tie kody?ci to uz skoncilo!
@kralovstvomagnetky To som rada, že som ti pomohla 🙂 Kódy mi môžeš poslať, súťaž trvá do 7. 5. ale hádam bude lepšie, keď klikneš na tú obálku so šípkou pod mojím príspevkom a napíšeš mi ich do osobnej pošty tu na Koníku, ok?
ok
ak ma niekdo tieto nase 4 chybajuce magnetky,prosila by som- vymenim-kupim!
Darujem magnetky lesnych strazcov.alebo vymenim za zvieratka mapy zvierat a 29 monsters.

tieto mame na vymenu