Kráľovstvo lesných strážcov - magnetky na výmenu
ahojte ma niekto na vymenu magnetky z albumu magneticky vyskomer kralovstvo lesnych strazcov? ja mam na vymenu 5ks z pravej strany zabu,5 magnetka to dievca ,tie otvorene usta 6 z hora,z lava 10 magnetka bojovnik,11 magnetka tiez bojovnik co je podnim 😉 dakujem
@mariana82 Dobrý deň, potrebovala by som magnetku č. 2 žaba a č.6 lesný strážca v modrom pozadí, nemáte náhodou pre nás , rada odkúpim. Ďakujem Aďa
@ela61 Dobrý deň, potrebovala by som magnetku č. 2 žaba a č.6 lesný strážca v modrom pozadí, nemáte náhodou pre nás, rada odkúpim. Ďakujem, Aďa
@matvejka125
Dobrý deň.
My sme všetky duplicitné darovali.
Nemáme už žiadne.
@tanicka137 ahoj mozem ti poslat magnetky foto 9 a 10 tie mam, ak ti este chybaju
@sasenka82 uz mame vsetky dakujem
@merryholicova 1,2,3,4,7,8,10 by som chcela od vas kúpiť mate ich este, počítala som ich poporadi, dakujem
Ahojte mam vela magnetiek
Ahojte ja viem ze je to uz davno ale nema niekto magnetky epik 2,3,7,12,18 dakujem
@merryholicova
Mne chýba ta postavička s tým
oranžovým kvetom na hlave
Ďakujem
Ak niekomu pomôže, mám navyše 19 a 21 🙂
@kivinecka Ahoj, ake mas prosim magnetky? dakujem.
@lilidia Ahoj.Ja by som od teba zobrala to C,ak ešte máš,už nám iba táto chýba.
@beatabuckova dobre , napíš správu a adresu, pošlem č.účtu
@lejusqa483
Ahoj, zobrala by som všetkých 6 ks, ak je ešte ponuka aktuálna 🙂
Dobry vecer bohuzial uz nemam magnetky epic.
mam magnetky lesnych strazcou vymenim za ine magnetky
chýbajú mi magnetky Epic č. 1,7,9,10,14,15,18,21,22, na výmenu mám č. 6 a č.17, ostatné by som dokúpila

Ahojte! Ak má niekto záujem o kompletný meter so všetkými magnetkami samozrejme, napíšte mi ponuku do IP správy... my ho nemáme kam zakvačiť.