Kráľovstvo lesných strážcov - magnetky na výmenu
ahojte ma niekto na vymenu magnetky z albumu magneticky vyskomer kralovstvo lesnych strazcov? ja mam na vymenu 5ks z pravej strany zabu,5 magnetka to dievca ,tie otvorene usta 6 z hora,z lava 10 magnetka bojovnik,11 magnetka tiez bojovnik co je podnim 😉 dakujem
nadabula ako s vymenou neozvala ste sa
Chýbajú mi č. 7,9,10,14,18,21, na výmenu mám č.6,17,19
He he, tak od stredy zaciname v Bille zbierat nalepky Dobrodruzny ocean 😉
Ahojte, ak má niekto záujem o kompletný meter s 22 nálepkami Epic lesných strážcov, 2 ks chýbajú, ponúkam ho za 10,- Eur + poštovné 🙂
mám 1,18,16,9,11,10,14 pište ak ma niekto zaujem
nechybaju este niekomu nejake?
Ponukam na vymenu c. 6,17,19 za c. 9 a 14, dakujem 🙂
ahojte baby má niektorá z vas ešte na predaj? chýba mi ich šest kusov
@merryholicova dobry den, mate prosim este na predaj magnetky EPIC? ak ano, mala by som zaujem 🙂
@merryholicova dobry den, mate este na predaj magnetky? hladam tu s dievcatom s hlavickou ako pupava. Dakujem.
@mariana82 dobry den, mam zaujem o magnetku c.14 - to dievca s hlavickou ako pupava. Prosim cislo uctu a sumu vratane postovneho, ak je to aktualne. Dakujem.
@910 dobry den, mam zaujem o magnetku c.14 - to dievca s hlavickou ako pupava (druhy rad od spodu - prva zprava). Prosim cislo uctu a sumu vratane postovneho, ak je to aktualne. Dakujem.
@judit1 dobry den, mam zaujem o magnetku c.14 - to dievca s hlavickou ako pupava. Prosim cislo uctu a sumu vratane postovneho, ak je to aktualne. Dakujem.
Darujem epic magnetky, v pripade zaujmu odfotim 🙂
dobry den, mala by som zaujem o magnetku c.14 - to dievca s hlavickou ako pupava. Prosim - mate ju? ak ano, poprosim cislo uctu na postovne. Dakujem pekne vopred.
@cunderlikova.andrea tu nemame :(
skoda 😢 Dakujem.
@daja07 dobry den, ja uz nemam bohuzial
chvilu trvalo kym som ich nasla .-)....ano mam

Chýbajú nám ešte čísla 5,12,14,15 - v čevenom a výmenu máme označené žltou
Rada by som vymeniť aspoň 2 naraz.aby sa oplatilo poštovné 🙂 vymením aj za stikeez
Ďakujem