icon

Krasokorčuľovanie, balet, gymnastika

2. dec 2022

Ahojte, mam skoro 5 rocnu dcerku, vyzera ze bude pohybovo nadana a chcela by som ju prihlasit na nejaky dievcensky sport alebo kruzok. Mate niekto skusenost s krasokorculovanim alebo gymnastikou/baletom? Mesto Bratislava. Zaujimali by ma aj priblizne naklady. Dakujem.

Strana
z2
francesska2
14. jan 2025

@akvi prosím vás, neviete odporučiť nejaké kraso obchody, kde si reálne môžeme korčule pred kúpou vyskúšať? Sme z Popradu a tu v športových obchodoch sú hrozné korčule na "rekreačné" korčuľovanie, ale podľa mňa ani na to nie sú vhodné 🙈 máme cestu napríklad do Košíc, či sa tam niečo také nenachádza alebo kdesi v okolí. Ďakujem 😉

akvi
14. jan 2025

@francesska2 nepoteším ťa, na SK nik nedrží skladom korčule. Najbližšie profi korčule si vieš vyskúšať v ČR, najbližšie je Březina shop kúsok od Brna. Ďalší obchod je v Prahe, p.Toulova, ona vie dobre poradiť. Ak chceš, napíš mi správu, na čo korčule potrebuješ, či pre dieťa, či pre seba, či na rekreačné korčuľovanie, či uvazujes aj o kraso a pod. Skúsim poradiť.

kristin18
25. sep 2025

@anonym_autor Ahojte chcem sa len podeliť o skúsenosť, ja mám dcérku v NERE už niekoľko rokov ( www.nereyou.com ) a chcela som len povedať, že ak máte pocit, že vaše dieťa je čo i len trošku zaujaté pohybom, tak si vyskúšajte u nich tréning. Oni to robia aj pre dospelých, ja sama som si ich najprv preklepla, tak že som sa prihlásila ja. To čo robia je že pre deti je to balet+gymnastika+fitness, v takej tej rozvojovej forme ( majú tam osobného trénera a baletného pedagóga z vš ). A pre dospelých je to vlastne tiež fitness balet, ale majú v tom veľa prvkov z pilatesu, jogy a fyzioterapie. Ja tam chodím teraz 2 mesiace, moja dcéra už niekoľko rokov, a obe by sme to nemenili ani za svet.😂 Mne postupne mizne brucho a postupne bolesti chrbta ( náročný pôrod, odvtedy som mala problémy ). A dcéra je strašne moc spokojná, zlepšil sa jej záujem o vzdelávanie a má tam super kolektív. Čo sa týka výkonu je podľa mňa ako laika vysoký, ale dievčatá odtiaľ chodia na gymnáziá, a tých pár čo má záujem o porkačovanie v pohybe idú do zahraničných škôl. Super spracované osnovy a pre mňa je dôležité, že veľa komunikujú s deťmi, ale aj s rodičmi. Čo inde býva len tak mierne. Takže ak niekto zvažujete kam dať diťa čo sa podozrivo veľa hýbe 🙂, tak podľa mňa skúste. Oni teraz ešte prijíamjú, myslím, že až do konca októbra.

Strana
z2