icon

Kto naučí moje deti korčulovať?

keram3053
21. okt 2016

zhanam niekoho kto by z casu na cas, cca kazdy druhy piatok poobede mal trochu cas
naucit dvoch chlapcov korculovat...ja to neviem preto niekoho zhanam 🙂

Strana
z2
keram3053
autor
22. okt 2016

@andreaka11
idem s nimi v piatok na lad, inzerat som skusil dat jeden cez net ale zatial nic, aj tu som skusil napisat ci niekto niekoho nepozna ale tak vidis aka zbytocna diskusia sa okolo toho rozprudila...uvidime, mozno sa niekto ohlasi, ked nie tak sa zatial budu snazit sami nieco naucit

andreaka11
22. okt 2016

@keram3053 tak skus sa tam poobzerat a popytat. aspon takto uvidis, mozno ho/ju mozes poziadat uz ten piatok, ci by bol ochotny nieco ukazat tvojmu synovi. ja ta uplne chapem, ako si to myslel. (moj syn chodi na badminton, ja ho tiez viem hrat, ale typy a triky mu moze dat len ten, co ho hra nie len na dovolenke 😉 )

emilia25
22. okt 2016

Raz sme mali trening moj syn zatial ma prekazky cez palety mac na pnumatiky traktorove.prisla tam zena z 40km vzdialeneho mesta od nasho treningoveho arealu so svojim 16rocnym synom aby si zaskakal sam bez trenera ale ten skakal z inych vysok 2m a preskakoval na tom bicykli kukali sme jak puci ale ten chlapec to trenuje 8rokov a ako vidime aj bez trenera so svojou matkou ktora s nim ide.tomu sa povie podpora.a potom su aj take perfektne vysledky ale hned to tiez nejde.su to roky tvrdeho treningu kde ti rodicia musia mat aj cas.

keram3053
autor
22. okt 2016

@emilia25
tak vies, uz ide o starsieho syna, taki chalani sa stretavaju a sami od seba odkukaju kto co ako robia a ucia sa navzajom,
moji maju 6 a 9 tak musim s nimi zacat a ked budu starsi tak im uz budemrobit tak max. odvoz 🙂
ale inak...uz sa mi tu aj niekto ozval, presne to som od toho cakal ze sa ozve par ludi a nieco sa podari vybavit,

margotka33
22. okt 2016

@keram3053 ale nebudu..

irresistible
22. okt 2016

@keram3053 ja som dcerke minulu zimu zaplatila tri hodiny s trenerkou v Avione. Teraz tak isto platime hodiny synovi, ale ten je mladsi a treba mu viac, dcerka uz dobre sama ide. Dohadujeme sa individualne a cena je uplne fajn, aj trenerka, syn sa na nu vzdy tesi. V Avione na klzisku si staci pytat kontakt.

irresistible
22. okt 2016

@keram3053 ak by si chcel, mozem ti poslat kontakt na tu nasu trenerku

klalen
22. okt 2016

@keram3053 Odporúčam Happy Kids, myslím, že sa s nimi dá dohodnúť aj na individuálnych tréningoch. Nás naučili aj korčuľovať aj plávať. Majú výborných inštruktorov.

jasminet
22. okt 2016

Ruzinovsky sportovy klub organizuje na dzurilovom stadione kazdu nedelu kurz korculovania. 8-10 Hodin za 20€. Su tam 3-4 treneri, urcite sa da aj nieco individualne dohodnut s nimi...

opica
22. okt 2016

@keram3053 kurzy su kade-tade,aj instruktora najdes. Podla mna jediny problem je,ze by si si musela zarezervovat lad a to je teda set-sakra palka...viem o com,mam syna brankara a mava individualne treningy a aj to chodi na syntetiku,kde platime 15 eur+trenerka. Klasicky lad pod 80 eur na hodinu nezozenies...drzim palce

keram3053
autor
22. okt 2016

@jasminet dik,dobre vedieť

margotka33
22. okt 2016

Mam pocit, ze s tymi instruktormi korculovania prehanate.. Vsetky deti co poznam sa naucili korculovat same 🙂 Moje dieta sa naucilo same bicyklovat, kym som bola na sluzobke.. plavanie som jej vysvetlovala, ale bola taka vytrvala, ze skusala a skusala az sa to podarilo.. kolieskove korcule rovnako.. obula, ja som ju drzala za ruky.. Na druhy den jej to slo a ladove ako obula, trosku sa zoznamila s ,,terenom,, a uz isla.. nebolo to dokonale , ale na treti krat super.. 🙂 Neviem kde by somzhanala instruktorov.. 🙂 Zijeme na dedine ;)

ammellia
22. okt 2016

Super, ja to kvitujem! Ja sama som asi v 25ke bola na kurze kolieskoveho korculovania, a to som sa pritom predtym dokazala normalne presuvat na korculiach, aj brzdit zadnou brzdou :D Ale vela mi to dalo.

sisaka
22. okt 2016

Tak to je haluz na čom sa ľudia dôkazu pohádať... To vážne je take neuveriteľne, ked otec, ktorý sa nevie korčuľovať hľadá niekoho, kto to naučí jeho deti? neviem co by z toho mali deti keby sa tam popri nich len nejak smykal v topánkach, možno to stačí 3 ročnému, co je prvý krát na korčuliach, ale urcite nie 6 ročnému, co uz sa na kurze naučil základy... Ak deti prejavujú záujem treba im umožniť športovať aj ked to bude znamenať, ze ich to naučí niekto iný ako rodič, fakt nechápem, co je na tom zle, ci divne

katarinamarkova
22. okt 2016

ako to tak čítam, vážne som sa zamyslela nad tým, ako sa naučili korčuľovať všetci moji kamaráti, ja......
inštruktor?
áno tá zamrznutá mláka na uličke, ručne-stručne svojpomocne vyrobené klzisko na dvore, tie korčule čo mal každý druhý a kolovali rad radom, lopata odnesená cez pol dediny na zamrznutú priehradu, aby sme si odhrunuli ľad - no nenauč sa to potom, keď si sa už pre to tak nadrel 🙂 musíš aj keby nešlo.....( tak som sa učila ja - trvalo to tri dni??? po dvoch týždňoch sme hrali veselo hokej 🙂 )

( moje deti sa učia takto )
najstarší raz zobral do školy korčule, majú pred školou klzisko, občas tam zbehol s kamošmi po škole a ja na konci zimy čumím.....šikula
stredná - prvý deň som ju naučila posúvať sa stáť a vstávať....druhý deň sa okolo klziska korčuľovala sama.....brzdila zatiaľ štýlom, pomaly sa otočím, prinajhoršom letím na zadok.......po pár týždňoch pohodička, kamoška s ľadom aj korčulami.
najmladšia - keď ideme na ľad plače a závidí súrodencom korčule - budem rada ak mi možno aj niekto z vás poradí, kde kúpim korčule vo veľkosti 23-24.

jediné prípady keď inštruktora pri učení korčuľovať chápem, je, keď má dieťa očividne športový talent a chcete z neho mať krasokorčuliara, či profi hokejistu.

sisaka
22. okt 2016

@katarinamarkova ja som sa tiez naucila korculovat sama, na zamrznutom potoku, co je uz na Slovensku pomaly rarita, naucila som sa ale tak, ze mi to stacilo na naucenie zakladov korculovania ked som syna postavila ani nie v 3 rokoch na korcule, v 5. rokoch ma predbehol, v 6 som bola schopna dobehnut ho Len ked korculoval dozadu, v 7. som sa uz nanho nechytala... nekorculuje a nehra hokej preto, lebo JA z neho chcem nieco mat. Su deti, ktore sa neuspokoja s tym, ze sa na lade dokazu presmykat z bodu a do bodu B - co ja nevolam: vediet sa korculovat, hokejku pouzivaju na podopieranie a puk si ledva posunu pred sebou- co ja nevolam: vediet hrat hokej, ale chcu to vediet co najlepsie, nevidim jeden dovod, preco by som nemala syna podporovat v snahe byt lepsi. Poznam chlapcov, ktori so synom kedysi hrali v 5. rokoch hokej, nie su sportove talenty, daleko zaostavaju za tymi najlepsimi a aj tak stale hravaju, trenuju v nizsich kategoriach a snazia sa zlepsit I ked je jasne, ze v NHL si nezahraju.... co je to za rodica, ktory zastavi dieta, ktore sa chce zlepsovat s tym, ze kasli na to, professional z teba nebude 🙃

katarinamarkova
23. okt 2016

@sisaka a od vtedy si korčuľovala aktívne? nemyslím....
jasné že každé dieťa čo má nakorčuľované či s trénrom či bez viac, ťa potom na ľade predbehne.
🙂 a jasné že deti treba podporovať 🙂
ale na to aby sa dieťa naučilo krásne jednoducho korčuľovať stačí jednoducho jedna zima, jeden ľad, nič viac.
a áno ak chce hrať hokej, tak aj tréner.......ale na to, aby sa dieťa na tie korčule postavilo hľadať trénera mi príde fakt divné.

sisaka
23. okt 2016

@katarinamarkova tak sa v tomto nezhodneme, ja si myslim, ze bez toho, aby to dietatu niekto poriadne ukazal sa KRASNE nenauci korculovat. Mimochodom zakladatel temy nehladal niekoho kto by bol pri detoch ked sa prvy krat postavia na lad, deti uz maju za sebou kurz, takze uz maju nejaku skusenost a chcu sa naucit viac.

katarinamarkova
24. okt 2016

@sisaka fakt sa v tomto nezhoneme....ja si stále myslím, že dieťa čo je na ľade každý druhý deň celú zimu, sa naučí samé korčuľovať krajšie ako dieťa čo je týždeň na ľade s trénerom.

stepanka274
24. okt 2016

@keram3053 a fb si skusil?

lol12345
Odpoveď bola odstránená
maminkamm
Autor odpoveď zmazal
lienka.7
30. dec 2022

@keram3053 známej dcéra uci korčuľovať. Je to krasokorculiarka (byvala) cize ziadny "samouk". Ak by si mal záujem, pokojne napis cez SS.

maminkamm
31. dec 2022

@lienka.7
Prosím, poznáte niekoho v Prešove kto by sa mohol individuálne venovať môjmu skoro 5r synovi? Ďakujem

Strana
z2