Ktorá mamina robí inštruktorku plávania?

llia
5. dec 2012

Ahojte maminy, chcela by som sa opýtať, či máte skúsenosti s plávaním detí zo strany inštruktora, veľmi by sa mi páčilo niečo také robiť, mám aj k tomu vzťah a rada by som preto vedela, čo všetko to obnáša. Niečo som našla aj na nete. Ale zaujímalo by ma, či sa dá s tým aj uživiť, či je to práca aj na hlavný pracovný pomer. Čo všetko sa deje na tom kurze. Ďakujem. 🙂

jankaferancova
5. dec 2012

@llia Ahoj,ja sice nie som instruktorka,ae chodim s malym na plavanie uz od jeho 8 mesiacov,teraz ma 22 mes.a stale chodime.Mame velmi milu instruktorku,ktora to s detmi naozaj vie a tie deti to aj citia a preto sa na kazdu hodinu tesia,nielen na vodu...podla mna je to naozaj velmi zodpovedna praca,urcite musis mat nejake pedagogicke vzdelanie (co aj mozno mas,neviem) a podla mna aj mnozstvo skoleni za sebou ohladom babyplavania.Ja osobne by som sa bala napr.toho,ze ked sa take male dieta ponori pod vodu,ci sa nenapije vody tak,ze sa zacne dusit a pripadne ine veci s tym spojene,no nasa instruktorka vie kedy je dieta pripravene ist pod vodu,vela krat co som si vsimla aj na mojom synovi,ked sa ponaral vo velkom sa smial a mal otvorene usta,myslela som si,ze ked ho vytiahnem,ze ledva lapi dych,ale ona ma hned upozornila,neboj sa,nenapil sa 😉 ci je to dobra praca na hlavny prac.pomer,tak to asi zavisi,kde to plavanie prebieha a kolko dni v tyzdni plavas a samozrejme aj kolkoo hodin.Tato nasa instruktorka,to robila tak popri MD,teraz jej skoncila,robi s tym stale,ale myslim,ze to ma velky uspech,pretoze k nej chodi veeeeeela mamiciek s detmi.Neviem sice ci som ti pomohla,ale snad som trosku napisala svoj nazor z pohladu mamicky a mozno si nieco z toho vezmes 😉 Kazdopadne obdivujem ta,ze mas chut robit nieco take 😉 Drzim palce,nech ti to vyjde!!!

llia
autor
5. dec 2012

@jankaferancova ďakujem za odpoveď aj podporu🙂)

rodinnevikendy2
11. apr 2013

@llia Ahoj, ja robim instruktorku dojc.plavania v BA. Je to krasna praca a zaroven velmi zodpovedna. Vela musis prihliadat na individualitu dietata, sledovat ich reakcie, polohovat deticky a celkovo klast doraz, aby sa im vo vode pacilo a zaroven aby mali co najvacsi prospech z plavania a co najlepsie vyuzivali vodu.
Ci sa s tym uzivis? Niektore kluby zamestnavaju na TPP, ale ja som zivnostnicka a popri plavani mam aj vela inych aktivit s detmi, ktorym sa venujem. Uprimne, ani by som asi 5 dni v tyzdni po 8 hodin v bazene nevydrzala. Praca na zivnost mi dava volnost a moznost, viac byt s mojimi detmi, lepsie si zorganizovat cas.
Zalozila som tiez OZ Sasovinky a organizujem rozpravkove rodinne vikendy s babyplavanim, ak by si chcela pozriet https://www.modrykonik.sk/katalog/firma/rodinne...
Prajem ti vela stastia, nech sa ti podari najst pracu, ktora ta bude bavit 🙂

llia
autor
11. apr 2013

@rodinnevikendy2 ďakujem za odpoveď, veľmi pozitívne ma naladila🙂si šikula 🙂

monami
24. sep 2015

Dobry den,
na jesen opat organizujeme akreditovane skolenie Instruktor plavania novorodencov a deti do troch rokov 1. kvalifikacneho. Mate poslednu moznost prihlasit sa este v tomto roku. V pripade zaujmu, zaregistrujte sa prosim najneskor do nedele 27.9.2015:

http://vodnedeti.sk/akreditovanie-skolenie-okto...