Lapbooky 2 - 5 rokov
Zatiaľ je nás 5- kto sa ešte pridá a vyberie si z tém :Jar- leto- Jeseň- Zima- Zelenina- Lesné zvieratá- Zvieratá z Afriky....
@romanovaz má tému DOMÁCE ZVIERATÁ
@vampgirl sa rozhoduje
@mamkabeika má OVOCIE
@lenusskaa má tému VTÁKY
ja si asi zoberiem JESEŇ
najnovšia rekapitulácia tém:
@romanovaz DOMÁCE ZVIERATÁ
@vampgirl ZVIERATÁ Z AFRIKY
@mamkabeika OVOCIE A ZELENINA
@lenusskaa VTÁKY
@baasss ZIMA
@silvia259 JESEŃ
@sileta LESNÉ ZVIERATÁ
@kajka18 JAR
@marienkamyd LETO
toto je konečná zostava- paráda- baby- teším sa!Postupne si budeme ujasňovať- čo tam dáme!
Zhodneme sa nejak aj na rovnakej forme, napr rovnake obaly aby sme pouzili, a rozdelime si kto bude mat aku farbu? Ci kazdy urobi ako uzna za vhodne? Mn by sa minimalne tie rovnake temy pacili, keby boli nejak skoordinovane - napr 4 rocne obdobia, a zvierata.
@vampgirl ja sice neviem ako to myslis s tymi rovnakymi obalmi a farbami 😅 ja som myslela, ze sa to robi z usatych obalok a na zimu sa mi hodi najviac asi bledomodra (prip modra aku zozeniem), na jesen zas nejaka oranzova.. ale samozrejme sa pokusim to dat dokopy, ked mi vysvetlite lepsie co ma byt ako 🙂 (este som lapbook nerobila, tak prosim o pochopenie 😎 )
@kajka18 🙂 rada ta tu vidim
A tiez sa hlasim k novacikom 🙂
ja mam zatial svoj prvy lapbook rozrobeny do inej vymeny, tiez som v tomto este novacik 🙂 na type obalov by sme sa mohli dohodnut - kartonovy alebo prespanovy s 3 chlopnami a gumickou? co sa tyka farieb pre rocne obdobia by mi pasovali obaly - jar zelena, leto zlta, jesen cervena alebo oranzova a zima modra.. ja na moju temu vtaky planujem dat farbu podla monte - modru https://www.modrykonik.sk/group/1977/zvierata-k... ostatne temy necham podla vyberu tvoritelky 🙂
ja som pokojne za zltu pre LETO - tiez som este lapbook nerobila -- jeden k nam prisiel v ramci vymeny vrecuskovych aktivit - idem hladat inspiracie 🙂
Mne sa teda k ZVIERATAM Z AFRIKY hodi zelena (montessori farba pre Afriku).
Ja som za obal s chlopňami a gumičkou. Len ma ešte zaujíma rozsah a forma - či to bude len na jednom obale, alebo ešte sa prilepí ďalší obal? A čo sa týka farby pri mojej téme (lesné zvieratá), neviem, či je podľa montessori k tomu nejaká priradená, keďže ide o mix taxonomický i výskyt je rôzny. Nebude lepšie sa zamerať len na zvieratá našich lesov?
@vampgirl dakujem za vysvetlenie 🙂 som sa zlakla totuiz povodne, ze existuje este nejaky iny typ obalu.. uz som spokojna a pokojna 🙂
Farbu by som si dala modru, kedze mam zimu, ale pokojne pockam, kym rozhodnete, lebo ja nie som montessori zdatna 😎 a farebne mi to byva obvykle jedno 🙂 Ale skusim teda pohladat nejake bledomodre obaly, kedze @lenusskaa bude mat tiez modru, aby sme mali kazda inu 🙂 Leni ty budes mat taku sytomodru (ako na obrazku)?
@sileta mne sa k lesnym zvieratam hodi hneda, ale neviem ci to je v sulade s monte a ci hnede zozenies 😅
A tiez ma zaujima ten rozsah, ale osobne som za jeden obal s tym, ze kazda si mozeme dorobit podla seba a vlozit dnu.. ale ked budu dva obaly, samozrejme sa prisposobim ked mi vysvetlite styl priliepania 🙂
Ja som za jeden obal, pripadne ho 'nadrobit'' napr tak, ze by sa na spodnu, vrchnu a bocnu chlopnu prilepila dalsia A4 a cele by sa to dalo zlozit do toho obalu... Ak viete co myslim, strasne tazko sa to popisuje 🙂
@sileta aj mne sa k lesnym zvieratam hodi hneda 🙂
Nechcem sa kafrat @silvia259 do remesla 😀 ale teda mohli by sme si to odsuhlasit takto nejak?
@romanovaz DOMÁCE ZVIERATÁ
@vampgirl ZVIERATÁ Z AFRIKY - zelena
@mamkabeika OVOCIE A ZELENINA
@lenusskaa VTÁKY - modra
@sileta LESNÉ ZVIERATÁ - hneda?
@kajka18 JAR - (ina) zelena
@marienkamyd LETO - zlta
@silvia259 JESEŃ - cervena
@baasss ZIMA - (ina) modra
@vampgirl ja svetlo modra a @lenusska tmavomodra? 🙂 moze byt? alebo Leni ak mas ty uz nejake doma, tak mi posli ake mas a ja skusim najst ine modre ako mas ty.
Pripadne ja by som mohla mat aj taku modrosivu 😎
K domacim zvieratam sa mi hodi biela alebo ruzova (ako vemienka 😅 ), ovocie a zelenina oranzova?
Takze takto by mohlo byt?
@romanovaz DOMÁCE ZVIERATÁ - biela
@vampgirl ZVIERATÁ Z AFRIKY - zelena
@mamkabeika OVOCIE A ZELENINA - cervena
@lenusskaa VTÁKY - modra
@sileta LESNÉ ZVIERATÁ - hneda
@kajka18 JAR - (ina) zelena
@marienkamyd LETO - zlta
@silvia259 JESEŃ - oranzova
@baasss ZIMA - (ina) modra
A mne by sa hodili rastliny k tým živočíchom.
@romanovaz presne toto isté mi napadlo 😀 tie dopravné prostriedky by sa veeeelmi hodili 😀
@mamkabeika @sileta asi každej z nás by sa hodilo ešte niečo, tak radšej to necháme tak - nebudeme si to komplikovať 🙂
@sileta @mamkabeika @romanovaz ja som za priajtie este jednej maminky a aj za temy na spracovanie 🙂
@baasss @mamkabeika @romanovaz aj ja som za prijatie ďalšej maminky, 10 je lepšie číslo 🙂 . A tému si môžeme odhlasovať.

@kajka18 jasne berieme a máš JAR 🙂