Lapbooky 2 - 5 rokov
Zatiaľ je nás 5- kto sa ešte pridá a vyberie si z tém :Jar- leto- Jeseň- Zima- Zelenina- Lesné zvieratá- Zvieratá z Afriky....
@romanovaz má tému DOMÁCE ZVIERATÁ
@vampgirl sa rozhoduje
@mamkabeika má OVOCIE
@lenusskaa má tému VTÁKY
ja si asi zoberiem JESEŇ
Baby, pls, vysvetlite mi to, aké sú to obaly. Nejako som to nepochopila 😅 aby som ich vedela objednať
@romanovaz
@vampgirl
@mamkabeika
@lenusskaa
@sileta
@kajka18
@marienkamyd
@silvia259
@baasss
Baby- mám z Vás radosť- dúfam- že nám vydrží to nadšenie! Zatiaľ nás je 9. Deadline si dáme asi posledný januárový týždeň. To je ešte dosť času- tak keby sa dovtedy ešte jedna našla- nebola by som proti. Téma by teda mohla byť DOPRAVNÉ PROSTRIEDKY.....
Dievčatá, ako sa volá ten "cvok" čo sa dáva do stredu posuvného kolieska (3 fotky vyššie) a kde ho kúpim? Už som sa pýtala vo viacerých obchodoch, no alebo nevedia, čo to je, alebo nemajú. Vďaka 🙂
Zienky, uz sa tu davno nik neozval... Je este aktualne volna tema dopravne prostriedky? Rada by som sa na to dala a pridala sa k vam 🙂
@romanovaz
@vampgirl
@lenusskaa
@sileta
@kajka18
@marienkamyd
@silvia259
@baasss
@sk_lenka
Čaute baby 🙂 Potrebovala by som sa s tými lapbookmi niekam pohnúť a stále som sa nedozvedela, aké obaly mám zháňať, či pre mňa platí ten červený obal (mám ovocie a zeleninu), či mám zháňať obaly s gumičkou alebo bez, či stačí každej jeden obal alebo treba kupovať po dva, aký rozsah má mať lapbook, atď. Potrebujem si to totiž rozplánovať aby som mohla na tom začať robiť.
Navrhujem, aby sme spísali nejaké návrhy a aby sme hlasovali pridávaním likeov k jednotlivým návrhom. Čo vy na to? Mal by sa zadať nejaký termín, do ktorého sa budú pridávať návrhy a ďalší termín, do ktorého sa bude hlasovať. Aby v tom nebol chaos.
@mamkabeika ano- pre Teba platí červená farba.Osobne mi je to jedno či bude lapbook s gumičkou alebo bez. pre každého robíš 1 lapbook- takže keď sa pridala ešte jedna kočka- každá robíme spolu 10 lapbookov.
@mamkabeika čo sa týka termínov- môžeš nejaké konkrétne navrhnúť.
@silvia259 Nebude to s gumičkou lepšie držať? 🙂 Nebude sa to tak otvárať či?
A čo sa týka tých termínov, napr. do piatku by sme sa mohli zhodnúť na forme a rozsahu. Do konca novembra by sme mohli dať prototyp aby sa mohli písať návrhy a pripomienky.
@romanovaz
@vampgirl
@lenusskaa
@sileta
@kajka18
@marienkamyd
@baasss
@sk_lenka
@mamkabeika ja zijem uz nejaky cas s vedomim, ze to ma byt obal s gumickou (inak by som ich nezhanala dva tyzdne) a jedno je iba ci je kartonovy alebo prespanovy. Farby taktiez uz boli doplnene pre vsetky z nas na nejake predoslej stranke. A potom este si pamatam, ze sme sa dohodli alebo aspon dohadovali na tom, ze to bude len jeden obal a ked tak si ho kazda doma rozsiri podla seba. Ale teda my vyrobime zaklad na jeden obal (a jeho vsetky strany).
Takze budem sledovat, ci sa to zmeni este teda, ale osobne som za to, co som napisala, lebo teda uz som mesiac s tym zzita 🙂 ale samozrejme, prisposobim sa, nemam problem. Len by som uvitala nie vacsi rozsah 😅
@romanovaz
@vampgirl
@lenusskaa
@sileta
@kajka18
@marienkamyd
@baasss
@sk_lenka
@mamkabeika
Ja som za JEDEN obal, je mi jedno ci s alebo bez gumicky.
A takisto by som sa chcela prihovorit za to, aby lapbooky neboli moc preplnene a neposobili prilis chaoticky, videla som teraz zopar lapbookov, a niektore nemali centimeter volneho miesta, boli nabite informaciami, z kazdeho kuta vypadavali kadejake karticky, hry, az ma z toho hlava bolela 😉
@baasss presne
pocujte, ja mam skor otazku.. je nutne, aby som tam pisala text rukou? 😕 alebo moze byt vsetko na pocitaci?
ahojte, tesim sa, ze ste ma prijali medzi seba na poslednu chvilu! snad lapbook o dopravnych prostriedkoch bude prinosom... najma pre tie z nas, co mame chlapcov 🙂
- pridavam sa k navrhu "obal s gumickou/gumickami" - nam sa to osvedcilo... veci nevypadavaju + trenujeme motoriku 🙂
- co sa tyka terminov, som za:
10. november pre prvy nastrel: teda obsah/rozsah/forma
20. november pre zasielanie pripomienok/doplnenia/vysvetlenia
30. november pre prototyp (s fotkami)
moze byt?
@romanovaz
@lenusskaa
@sileta
@kajka18
@marienkamyd
@silvia259
@baasss
@sk_lenka
@mamkabeika
Kocky ja som uz pisala, ze mam teraz v novembri este dve busy bags vymeny a lapbook chcem zacat riesit az potom, takze ja vam moj prototyp dodam az niekedy v decembri... Ale nikomu nebranim ten svoj prezentovat uz teraz, ono je v podstate jedno,kedy kto nahodi svoj prototyp, hlavne, aby sme to stihli v januari poslat, nie?
Farby uz mame odsuhlasene (okrem dopr.prostriedkov), rozsah takisto sme sa asi vsetky zhodli ze jeden obal s gumickou. Takze teraz kludne ak uz niektore mate jasno v obsahu, hadzte sem vase navrhy a mozeme o nich diskutovat.
Co sa tyka otazky @baasss o pisme, ja osobne uvitam pisane na PC, ale ak niekto krasne pise a chce pisat rucne, nie som proti 🙂
@kajka18 my mame obe zelenu farbu 🙂 pozerala som v sevt a mali len jeden typ zelenej, taku tmavsiu, pozerala si to uz niekde? ja myslim toto:
http://www.sevtprerodinu.sk/odkladacia-mapa-om3...
http://www.juniorpapier.sk/obaly-s-gumickou-c49...
ja som sa tomu zatial moc nevenovala, ale toto nie je ono?

@sileta mozno @jakubik z vrchu predoslej stranky by sa mohla vyjadrit, ci by chcela 😎 a tiez suhlasim s nasimi zvieratami..
Baby co objednavate taketo obaly z netu, mate nejaku stranku s vyhodnymi cenami? 😅 😎